Cealaltă oaie a lui Dumnezeu

„Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor.” (Ioan 10:16)

Într-o zi de duminică, fiind în colportaj, am intrat într-o biserică supraaglomerată şi am ascultat predica. Aşteptam în spate să se încheie serviciul divin ca să pot împărţi cărţile, la plecare, membrilor bisericii, o practică nu prea obişnuită în unele părţi ale lumii. Aşteptând acolo, a venit o femeie lângă mine, pentru că în biserică nu mai era loc. Numele ei era DawTin Win Nyunt, fiind o membră devotată a acelei biserici.

Mi-am dat seama că era interesată să afle adevărurile biblice, căci asculta cu mare interes predica pastorului şi îşi nota toate versetele biblice. La momentul potrivit, m-am prezentat şi i-am vorbit despre cărţile mele. A fost interesată şi a început să se uite prin ele, una câte una. Înăuntrul bisericii, oamenii cântau, îşi spuneau mărturia şi ascultau mesajul, dar DawTin Win Nyunt era afară, Duhul Sfânt îndemnând-o să cumpere cărţi. Şi pentru că nu avea la ea decât banii pentru daruri, m-a întrebat dacă exista şi o altă modalitate de plată. I-am scris o chitanţă şi am stabilit să ne întâlnim ulterior pentru a face plata.

De același autor

În acea zi, am mers acasă la DawTin Win Nyunt şi am discutat despre mai multe subiecte biblice. Mi-a pus foarte multe întrebări inteligente. Din cauza programului încărcat, nu am reuşit să o vizitez din nou, aşa că preşedintele misiunii unde eram implicat a organizat o evanghelizare la domiciliu şi studii biblice cu un pastor asistent. DawTin a studiat cu înflăcărare Biblia şi, în cele din urmă, a primit botezul. Apoi ea i-a convins şi pe fiul şi pe nepotul ei să studieze Biblia şi, la rândul lor, aceştia au acceptat mesajul. Acum întreaga familie a devenit adventistă de ziua a şaptea, în afară de soţul ei, care, în prezent, este în Canada. Aşteaptă cu nerăbdare să îi împărtăşească şi lui noua credinţă.

Şi, pentru că în acea dimineaţă de duminică nu mai erau locuri în biserică, această femeie a găsit afară ce dorea cu adevărat. Acum ea ocupă un loc în biserica rămăşiţei lui Dumnezeu. Isus a spus: „Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta… Ele vor asculta de glasul Meu.” Îl laud pe Dumnezeu, căci ele ascultă!

San Khin, Myanmar

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cealaltă oaie a lui Dumnezeu - 2016. Într-o zi de duminică, fiind în colportaj, am intrat într-o biserică supraaglomerată şi am ascultat predica. Aşteptam în spate să se încheie serviciul divin ca să pot împărţi cărţile, la plecare, membrilor bisericii, o practică nu prea obişnuită în unele părţi ale lumii. Aşteptând acolo, a venit o... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.