Cealaltă oaie a lui Dumnezeu

  „Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor.” (Ioan 10:16)

  Într-o zi de duminică, fiind în colportaj, am intrat într-o biserică supraaglomerată şi am ascultat predica. Aşteptam în spate să se încheie serviciul divin ca să pot împărţi cărţile, la plecare, membrilor bisericii, o practică nu prea obişnuită în unele părţi ale lumii. Aşteptând acolo, a venit o femeie lângă mine, pentru că în biserică nu mai era loc. Numele ei era DawTin Win Nyunt, fiind o membră devotată a acelei biserici.

  Mi-am dat seama că era interesată să afle adevărurile biblice, căci asculta cu mare interes predica pastorului şi îşi nota toate versetele biblice. La momentul potrivit, m-am prezentat şi i-am vorbit despre cărţile mele. A fost interesată şi a început să se uite prin ele, una câte una. Înăuntrul bisericii, oamenii cântau, îşi spuneau mărturia şi ascultau mesajul, dar DawTin Win Nyunt era afară, Duhul Sfânt îndemnând-o să cumpere cărţi. Şi pentru că nu avea la ea decât banii pentru daruri, m-a întrebat dacă exista şi o altă modalitate de plată. I-am scris o chitanţă şi am stabilit să ne întâlnim ulterior pentru a face plata.

  În acea zi, am mers acasă la DawTin Win Nyunt şi am discutat despre mai multe subiecte biblice. Mi-a pus foarte multe întrebări inteligente. Din cauza programului încărcat, nu am reuşit să o vizitez din nou, aşa că preşedintele misiunii unde eram implicat a organizat o evanghelizare la domiciliu şi studii biblice cu un pastor asistent. DawTin a studiat cu înflăcărare Biblia şi, în cele din urmă, a primit botezul. Apoi ea i-a convins şi pe fiul şi pe nepotul ei să studieze Biblia şi, la rândul lor, aceştia au acceptat mesajul. Acum întreaga familie a devenit adventistă de ziua a şaptea, în afară de soţul ei, care, în prezent, este în Canada. Aşteaptă cu nerăbdare să îi împărtăşească şi lui noua credinţă.

  Şi, pentru că în acea dimineaţă de duminică nu mai erau locuri în biserică, această femeie a găsit afară ce dorea cu adevărat. Acum ea ocupă un loc în biserica rămăşiţei lui Dumnezeu. Isus a spus: „Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta… Ele vor asculta de glasul Meu.” Îl laud pe Dumnezeu, căci ele ascultă!

  San Khin, Myanmar

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...