Ridică-te si străluceşte!

  „Ferice de poporul care cunoaşte sunetul trâmbiţei, care umblă în lumina Feţei Tale, Doamne!” (Psalmii 89:15)

  Dumnezeu a folosit mulţi studenţi în lucrarea de colportaj pentru a schimba vieţile oamenilor. În acelaşi timp, chiar şi vieţile acestora au fost schimbate prin programul MegaBook.

  Într-o zi toridă, în oraşul Portervile, California, Sheela a vizitat-o pe Jane. Încercând să creeze o legătură între ele, Sheela a întrebat:

  – La ce biserică mergi?

  – Eu nu prea merg la biserică, dar mă gândeam să frecventez Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, i-a răspuns Jane.

  – Chiar? a exclamat Sheela. Eu sunt adventistă de ziua a şaptea!

  Acum era rândul lui Jane să fie surprinsă.

  – Oau, frumos! Credeam că doar mormonii şi martorii lui lehova merg din uşă în uşă! a spus ea.
  Sheela i-a arătat cărţile pe care le avea cu ea şi Jane a făcut o donaţie de 50 de dolari pentru cinci cărţi şi un DVD.

  – Pur şi simplu nu îmi vine să cred că un adventist de ziua a şaptea a venit la uşa mea, a spus Jane. M-am rugat ca să vină cineva şi să vorbim de lucruri religioase. Chiar înainte de a deschide uşa, m-am uitat pe fereastră şi am văzut că faţa ta era luminată şi strălucea. Pari fericită şi asta m-a făcut să vreau ce ai tu. Ştiam că ceva e diferit la tine.

  Apoi Sheela a întrebat-o pe Jane cum aflase de adventişti. Jane i-a răspuns că auzise de adventişti mai demult şi era curioasă. Apoi a adăugat:

  – Citeam Biblia şi mi se părea mie că biserica voastră crede ceea ce este corect.

  Sheela i-a oferit câteva studii biblice şi i-a spus lui Jane că ştie o familie de adventişti care locuiau în apropiere. După ce s-au rugat împreună, Sheela a plecat.

  În acea seară, Sheela a împărtăşit experienţa ei cu Jane altor şapte studenţi din grupul ei. Liderul grupului a sugerat să meargă cu toţii la casa lui Jane pentru a-i cânta şi asta au şi făcut. Trei zile mai târziu, în Sabatul următor, Jane a venit la biserică, spunând că a fost uimită să vadă că tinerii pot fi atât de plini de viaţă şi înflăcăraţi pentru Domnul, cântând şi lucrând pentru El.

  Heather Krick, Statele Unite ale America

  Ridică-te si străluceşte! - 2016. Dumnezeu a folosit mulţi studenţi în lucrarea de colportaj pentru a schimba vieţile oamenilor. În acelaşi timp, chiar şi vieţile acestora au fost schimbate prin programul MegaBook.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...