Ridică-te si străluceşte!

  „Ferice de poporul care cunoaşte sunetul trâmbiţei, care umblă în lumina Feţei Tale, Doamne!” (Psalmii 89:15)

  Dumnezeu a folosit mulţi studenţi în lucrarea de colportaj pentru a schimba vieţile oamenilor. În acelaşi timp, chiar şi vieţile acestora au fost schimbate prin programul MegaBook.

  Într-o zi toridă, în oraşul Portervile, California, Sheela a vizitat-o pe Jane. Încercând să creeze o legătură între ele, Sheela a întrebat:

  – La ce biserică mergi?

  – Eu nu prea merg la biserică, dar mă gândeam să frecventez Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, i-a răspuns Jane.

  – Chiar? a exclamat Sheela. Eu sunt adventistă de ziua a şaptea!

  Acum era rândul lui Jane să fie surprinsă.

  – Oau, frumos! Credeam că doar mormonii şi martorii lui lehova merg din uşă în uşă! a spus ea.
  Sheela i-a arătat cărţile pe care le avea cu ea şi Jane a făcut o donaţie de 50 de dolari pentru cinci cărţi şi un DVD.

  – Pur şi simplu nu îmi vine să cred că un adventist de ziua a şaptea a venit la uşa mea, a spus Jane. M-am rugat ca să vină cineva şi să vorbim de lucruri religioase. Chiar înainte de a deschide uşa, m-am uitat pe fereastră şi am văzut că faţa ta era luminată şi strălucea. Pari fericită şi asta m-a făcut să vreau ce ai tu. Ştiam că ceva e diferit la tine.

  Apoi Sheela a întrebat-o pe Jane cum aflase de adventişti. Jane i-a răspuns că auzise de adventişti mai demult şi era curioasă. Apoi a adăugat:

  – Citeam Biblia şi mi se părea mie că biserica voastră crede ceea ce este corect.

  Sheela i-a oferit câteva studii biblice şi i-a spus lui Jane că ştie o familie de adventişti care locuiau în apropiere. După ce s-au rugat împreună, Sheela a plecat.

  În acea seară, Sheela a împărtăşit experienţa ei cu Jane altor şapte studenţi din grupul ei. Liderul grupului a sugerat să meargă cu toţii la casa lui Jane pentru a-i cânta şi asta au şi făcut. Trei zile mai târziu, în Sabatul următor, Jane a venit la biserică, spunând că a fost uimită să vadă că tinerii pot fi atât de plini de viaţă şi înflăcăraţi pentru Domnul, cântând şi lucrând pentru El.

  Heather Krick, Statele Unite ale America

  Ridică-te si străluceşte! - 2016. Dumnezeu a folosit mulţi studenţi în lucrarea de colportaj pentru a schimba vieţile oamenilor. În acelaşi timp, chiar şi vieţile acestora au fost schimbate prin programul MegaBook.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.