„Aştept să vă întoarceţi mâine”

  „Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.” (Galateni 6:9)

  Am fost repartizaţi să lucrăm în centrul oraşului Chiapas, din Mexic. Într-o zi, aveam o întâlnire cu un chiropractician care cumpărase deja mai multe cărţi de la noi. Cabinetul lui era plin de pacienţi, în fiecare zi. Când ne-a venit rândul, am pus accent pe valorile creştine şi i-am prezentat seria The Bible Stories. La final, ne-a spus: „Aştept să vă întoarceţi mâine la aceeaşi oră.” Am înălţat o rugăciune de mulţumire la adresa lui Dumnezeu împreună cu el şi i-am spus: „Ne vedem mâine.”

  În ziua următoare, am aşteptat din nou să ne vină rândul. Din nou am ţinut o scurtă prezentare despre colecţia de cărţi pe care am adus-o pentru el dar, după o pauză, el ne-a spus din nou: „Îmi cer scuze, dar vă rog să vă întoarceţi mâine, la aceeaşi oră.” Fără să ezite, prietenos, şi-a luat la revedere. De data aceasta, după ce am ieşit din cabinetul lui, am observat reacţia negativă a colegei mele pentru faptul că doctorul ne-a amânat. Dar i-am spus că trebuie să-L onorăm pe Dumnezeu printr-o atitudine amabilă şi perseverentă.

  Ne-am întors şi a treia oară, doar pentru a fi amânaţi din nou.Totuşi, în timpul celei de-a patra vizite, doctorul ne-a spus că acea colecţie de cărţi era uimitoare. Chiar s-a rugat împreună cu noi şi l-a mulţumit lui Dumnezeu pentru lucrarea cu cărţi, care aduce speranţă celor care trebuie să Îl cunoască pe Mântuitorul. După ce şi-a încheiat rugăciunea, el ne-a spus că primele cărţi pe care le cumpărase i-au fost de mare ajutor în domeniul sănătăţii fizice şi spirituale şi că ultima carte cumpărată, The Wonderful Teachings of the Bible („Învăţăturile uimitoare ale Bibliei”), este o carte pe care o foloseşte pentru a predica în biserica penticostală, unde el este pastor. Apoi ne-a arătat poze cu cei 11 copii ai lui- toţi creştini şi specialişti în domeniul lor. Până în ziua de astăzi, ne bucurăm de o prietenie frumoasă cu acest medic. Dumnezeu este bun.

  Dumnezeu să binecuvânteze lucrătorii Săi cu o atitudine pozitivă şi perseverentă. Nu trebuie să obosim niciodată în facerea binelui, căci Biblia ne spune: „La vremea potrivită vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.”

  Jose Isabel Gomez Diaz, Mexic

  „Aştept să vă întoarceţi mâine” - 2016. Am fost repartizaţi să lucrăm în centrul oraşului Chiapas, din Mexic. Într-o zi, aveam o întâlnire cu un chiropractician care cumpărase deja mai multe cărţi de la noi. Cabinetul lui era plin de pacienţi, în fiecare zi. Când ne-a venit rândul, am pus accent pe valorile creştine şi i-am prezentat...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...