„Aştept să vă întoarceţi mâine”

  „Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.” (Galateni 6:9)

  Am fost repartizaţi să lucrăm în centrul oraşului Chiapas, din Mexic. Într-o zi, aveam o întâlnire cu un chiropractician care cumpărase deja mai multe cărţi de la noi. Cabinetul lui era plin de pacienţi, în fiecare zi. Când ne-a venit rândul, am pus accent pe valorile creştine şi i-am prezentat seria The Bible Stories. La final, ne-a spus: „Aştept să vă întoarceţi mâine la aceeaşi oră.” Am înălţat o rugăciune de mulţumire la adresa lui Dumnezeu împreună cu el şi i-am spus: „Ne vedem mâine.”

  În ziua următoare, am aşteptat din nou să ne vină rândul. Din nou am ţinut o scurtă prezentare despre colecţia de cărţi pe care am adus-o pentru el dar, după o pauză, el ne-a spus din nou: „Îmi cer scuze, dar vă rog să vă întoarceţi mâine, la aceeaşi oră.” Fără să ezite, prietenos, şi-a luat la revedere. De data aceasta, după ce am ieşit din cabinetul lui, am observat reacţia negativă a colegei mele pentru faptul că doctorul ne-a amânat. Dar i-am spus că trebuie să-L onorăm pe Dumnezeu printr-o atitudine amabilă şi perseverentă.

  Ne-am întors şi a treia oară, doar pentru a fi amânaţi din nou.Totuşi, în timpul celei de-a patra vizite, doctorul ne-a spus că acea colecţie de cărţi era uimitoare. Chiar s-a rugat împreună cu noi şi l-a mulţumit lui Dumnezeu pentru lucrarea cu cărţi, care aduce speranţă celor care trebuie să Îl cunoască pe Mântuitorul. După ce şi-a încheiat rugăciunea, el ne-a spus că primele cărţi pe care le cumpărase i-au fost de mare ajutor în domeniul sănătăţii fizice şi spirituale şi că ultima carte cumpărată, The Wonderful Teachings of the Bible („Învăţăturile uimitoare ale Bibliei”), este o carte pe care o foloseşte pentru a predica în biserica penticostală, unde el este pastor. Apoi ne-a arătat poze cu cei 11 copii ai lui- toţi creştini şi specialişti în domeniul lor. Până în ziua de astăzi, ne bucurăm de o prietenie frumoasă cu acest medic. Dumnezeu este bun.

  Dumnezeu să binecuvânteze lucrătorii Săi cu o atitudine pozitivă şi perseverentă. Nu trebuie să obosim niciodată în facerea binelui, căci Biblia ne spune: „La vremea potrivită vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.”

  Jose Isabel Gomez Diaz, Mexic

  „Aştept să vă întoarceţi mâine” - 2016. Am fost repartizaţi să lucrăm în centrul oraşului Chiapas, din Mexic. Într-o zi, aveam o întâlnire cu un chiropractician care cumpărase deja mai multe cărţi de la noi. Cabinetul lui era plin de pacienţi, în fiecare zi. Când ne-a venit rândul, am pus accent pe valorile creştine şi i-am prezentat...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...