Ascultă glasul Său

  „Acum, fiul omului, te-am pus străjer peste casa lui Israel. Tu trebuie să asculţi cuvântul care iese din gura Mea şi sâ-i înştiinţezi din partea Mea.” (Ezechiel 33:7)

  Soţia mea, Evelyn şi cu mine am întâlnit-o pe Dalmacia, o doamnă în vârstă de 92 de ani la acea vreme, când făceam colportaj în Itacaruare. În următorii doi ani, i-am dus cărţi Dalmaciei şi la fiecare vizită pe care i-o făceam, ea ne cerea să citim un verset biblic şi să ne rugăm pentru ea. Întotdeauna spunea că Dumnezeu ne-a trimis şi că putea vedea că El era cu noi. Am simţit nevoia să îi vorbesc despre Sabat, dar m-am gândit că la vârsta ei nu şi-ar părăsi niciodată biserica şi, chiar dacă ar muri, cu siguranţă că ar fi mântuită, chiar fără să ştie despre Sabat. Dar totuşi, de fiecare dată când treceam pe la ea, auzeam un glas care îmi spunea: „Spune-i despre Sabat.”

  Într-una din vizite, după ce am citit un pasaj biblic şi ne-am rugat, ea a spus cu emoţie: „Am văzut o lumină coborându-se asupra ta şi a Bibliei. Lumina a strălucit şi asupra mea.” Am fost impresionat de acest lucru, dar nu i-am spus ce credeam eu, că Duhul Sfânt îmi arăta ce ar trebui să îi spun.

  Câteva zile mai târziu, nu puteam scăpa de sentimentul puternic că ar trebui să îi spun, aşa că am mers la casa Dalmaciei. Ajuns acolo, i-am spus că îi aduc un mesaj din partea lui Dumnezeu. Am avut curajul atunci să îi explic despre fiecare dintre porunci. Apoi i-am spus că, dacă va greşi faţă de una dintre ele, ar trebui să îi ceară iertare lui Dumnezeu şi să se încreadă în sângele lui Isus pentru a o curăţi de toate păcatele. I-am explicat mai pe larg porunca a patra. A fost uimitor să văd cât de mişcată a fost Dalmacia la auzirea mesajului. A acceptat adevărul biblic. Cu lacrimi în ochi, ea mi-a mulţumit pentru că i-am împărtăşit şi ei adevărul despre Sabat. Plecând de la ea, am simţit o bucurie imensă pentru decizia Dalmaciei, dar cea mai mare bucurie a mea a fost să ştiu că îmi îndeplinisem misiunea.

  Dalmacia a murit la două săptămâni după ce a acceptat adevărul despre Sabat. Inima mea a fost umplută de o pace adâncă, ştiind că Dumnezeu mă folosise ca instrument pentru a-i spune adevărul. Să Îl lăsăm pe Dumnezeu să ne influenţeze minţile, ca să ducem mesajul Lui şi altora.

  Leandro Pinelli, Argentina

  Ascultă glasul Său - 2016. Soţia mea, Evelyn şi cu mine am întâlnit-o pe Dalmacia, o doamnă în vârstă de 92 de ani la acea vreme, când făceam colportaj în Itacaruare. În următorii doi ani, i-am dus cărţi Dalmaciei şi la fiecare vizită pe care i-o făceam, ea ne cerea să citim un verset biblic şi să ne rugăm pentru ea. Întotdeauna spunea că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...