O întâlnire divină

  „Când se dă învăţătură celui înţelept, el capătă ştiinţa.” (Proverbele 21:11)

  Birourile Misiunii Adventiste din Burkina Faso tocmai se închiseseră şi majoritatea personalului plecase, după o zi aglomerată. Eram singur în biroul meu, ocupat cu câteva lucruri urgente, când a sunat telefonul. Spre surprinderea mea, era un client care căuta o carte anume, cu titlul To Couples („Către cupluri”), scrisă de dr. Julian Melgosa şi Annette D. Melgosa. Voia să ofere în dar această carte unui cuplu care urma să se căsătorească în ziua următoare. Mi-a spus cât de binecuvântat a fost el la citirea cărţii şi credea că îi va fi de mare ajutor şi cuplului care se căsătorea.

  Pentru că librăria era închisă, i-am recomandat singura carte pe care o aveam în geantă- To Have and to Hold („La bine şi la rău”). M-a implorat să găsesc o soluţie la problema lui, aşa că, după ce am încheiat discuţia cu el, m-am gândit să sun alţi evanghelişti cu literatură pentru a vedea cum puteam face rost de carte. Spre surprinderea mea, prima persoană la care am sunat a fost de acord să se întoarcă la librărie şi să îmi dea cartea cerută.

  Clientul meu a fost foarte fericit când l-am sunat să îi spun că problema era rezolvată. Când a venit să ia cartea, avea pe faţă un zâmbet larg. De fapt, a fost atât de entuziasmat, încât a cumpărat şi cartea pe care i-o recomandasem eu. Apoi a început să îmi spună cât de mult preţuieşte cărţile noastre şi că voia să le ofere şi prietenilor, şi familiei lui. Pe când stăteam noi de vorbă în faţa sediului misiunii, el a observat o pancartă:

  – Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. El m-a întrebat: „Ce înseamnă asta?” Am fost mai mult decât fericit să profit de ocazia de a-i vorbi despre mesajele biblice ale bisericii. Când i-am spus că eram dispuşi să îl ajutăm să afle mai multe despre Cuvântul lui Dumnezeu, cu ajutorul studiilor biblice, el a acceptat cu bucurie. Acesta a fost începutul unei noi prietenii.

  Domnul foloseşte publicaţiile noastre în moduri interesante pentru a-i ajuta pe copiii Săi să găsească adevărul şi viaţa veşnică. Ne rugăm ca noul nostru prieten să crească în cunoştinţă, până va înţelege pe deplin adevărul pe care Dumnezeu Îl are pentru el. Ne rugăm şi pentru Burkina Faso, şi pentru înaintarea misiunii de aici.

  Isaac Djiguimkoudre, Burkina Faso

  O întâlnire divină - 2016. Birourile Misiunii Adventiste din Burkina Faso tocmai se închiseseră şi majoritatea personalului plecase, după o zi aglomerată. Eram singur în biroul meu, ocupat cu câteva lucruri urgente, când a sunat telefonul. Spre surprinderea mea, era un client care căuta o carte anume...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...