O întâlnire divină

  „Când se dă învăţătură celui înţelept, el capătă ştiinţa.” (Proverbele 21:11)

  Birourile Misiunii Adventiste din Burkina Faso tocmai se închiseseră şi majoritatea personalului plecase, după o zi aglomerată. Eram singur în biroul meu, ocupat cu câteva lucruri urgente, când a sunat telefonul. Spre surprinderea mea, era un client care căuta o carte anume, cu titlul To Couples („Către cupluri”), scrisă de dr. Julian Melgosa şi Annette D. Melgosa. Voia să ofere în dar această carte unui cuplu care urma să se căsătorească în ziua următoare. Mi-a spus cât de binecuvântat a fost el la citirea cărţii şi credea că îi va fi de mare ajutor şi cuplului care se căsătorea.

  Pentru că librăria era închisă, i-am recomandat singura carte pe care o aveam în geantă- To Have and to Hold („La bine şi la rău”). M-a implorat să găsesc o soluţie la problema lui, aşa că, după ce am încheiat discuţia cu el, m-am gândit să sun alţi evanghelişti cu literatură pentru a vedea cum puteam face rost de carte. Spre surprinderea mea, prima persoană la care am sunat a fost de acord să se întoarcă la librărie şi să îmi dea cartea cerută.

  Clientul meu a fost foarte fericit când l-am sunat să îi spun că problema era rezolvată. Când a venit să ia cartea, avea pe faţă un zâmbet larg. De fapt, a fost atât de entuziasmat, încât a cumpărat şi cartea pe care i-o recomandasem eu. Apoi a început să îmi spună cât de mult preţuieşte cărţile noastre şi că voia să le ofere şi prietenilor, şi familiei lui. Pe când stăteam noi de vorbă în faţa sediului misiunii, el a observat o pancartă:

  – Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. El m-a întrebat: „Ce înseamnă asta?” Am fost mai mult decât fericit să profit de ocazia de a-i vorbi despre mesajele biblice ale bisericii. Când i-am spus că eram dispuşi să îl ajutăm să afle mai multe despre Cuvântul lui Dumnezeu, cu ajutorul studiilor biblice, el a acceptat cu bucurie. Acesta a fost începutul unei noi prietenii.

  Domnul foloseşte publicaţiile noastre în moduri interesante pentru a-i ajuta pe copiii Săi să găsească adevărul şi viaţa veşnică. Ne rugăm ca noul nostru prieten să crească în cunoştinţă, până va înţelege pe deplin adevărul pe care Dumnezeu Îl are pentru el. Ne rugăm şi pentru Burkina Faso, şi pentru înaintarea misiunii de aici.

  Isaac Djiguimkoudre, Burkina Faso

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...