Acceptând călăuzirea Sa

  „Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.” (Proverbele 3:5,6)

  Totul a început când am participat la o tabără de evanghelizare şi stil de viaţă. Am mers acolo pentru a învăţa cum să fiu mai sănătos şi cum să îmi împărtăşesc credinţa mai eficient cu ceilalţi. Am ascultat cu mare atenţie toate prezentările şi am fost convins că trebuia să fac unele schimbări pentru sănătatea mea. Dar cea mai mare schimbare pe care am făcut-o a fost când Domnul m-a îndemnat să devin evanghelist cu literatură. Prin sală, circula o foaie de hârtie pentru ca oamenii să se înscrie în lucrarea de colportaj. M-am înscris şi eu, cu o oarecare reţinere.

  În acea noapte, m-am trezit în miezul nopţii şi am simţit un îndemn puternic din partea Duhului Sfânt să îmi dau demisia, fiind administratorul unei şcoli, şi să lucrez ca evanghelist cu literatură cu normă întreagă. Când i-am spus acest lucru directorului Departamentului Publicaţii din conferinţa locală, el s-a rugat împreună cu mine. Acesta era un pas major pentru mine şi, asemenea lui Ghedeon, voiam şi eu un semn din partea Domnului, aşa că am postit şi m-am rugat. Apoi Dumnezeu mi-a adus aminte de versetul care spune că El Se îngrijeşte şi de vrabie şi atunci am ştiut că El Se va îngriji de mine, aşa cum se îngrijeşte cu credincioşie de păsările cerului.

  Mulţi oameni au încercat să mă descurajeze. Totuşi alţii şi-au exprimat convingerea că era o chemare din partea Domnului şi m-au încurajat. Am rămas ferm în hotărârea mea. Mi-am dat demisia şi m-am alăturat din toată inima lucrării cu publicaţii.

  Lucrarea cu literatură mă ajută să întâlnesc zilnic oameni cărora le este foame după Cuvântul lui Dumnezeu. Aşa cum mi-a făgăduit, El m-a ajutat să vând cărţile, adesea cu viteza focului pe mirişte- este uimitor! Cererile de rugăciune ale clienţilor mei sunt multe şi oamenii citesc cărţile şi le dau şi altora. Până acum, patru persoane au fost botezate ca urmare a lucrării mele.

  Cred cu tărie versetul care afirmă că noi avem un Dumnezeu personal, care onorează credinţa noastră umilă. Când ne încredem în El din toată inima şi recunoaştem dependenţa noastră de El în fiecare zi, El ne va călăuzi şi ne va îndruma paşii. Lăudat să fie Numele Lui!

  Rodetta Burnett, Jamaica

  Acceptând călăuzirea Sa - 2016. Totul a început când am participat la o tabără de evanghelizare şi stil de viaţă. Am mers acolo pentru a învăţa cum să fiu mai sănătos şi cum să îmi împărtăşesc credinţa mai eficient cu ceilalţi. Am ascultat cu mare atenţie toate prezentările şi am fost convins că trebuia să...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...