Un căutător sincer

  „Veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi.” (Ioan 8:32)

  Făceam colportaj pe insula Lifou împreună cu Delphine Harris, ca răspuns al chemării lui Dumnezeu de a duce Evanghelia pretutindeni. A face colportaj în zone în care nu există adventişti de ziua a şaptea poate fi o aventură sau un capăt de drum. Noi am descoperit aventura în Lifou.

  Într-o dimineaţă, o femeie ne-a făcut cu mâna să oprim pentru a o lua şi pe ea cu maşina. Pornite din nou la drum, Delphine i-a explicat ce făceam noi în Lifou. Marie Rose părea interesată de lucrarea noastră şi ne-a invitat la ea acasă, în dimineaţa următoare. Când am ajuns acolo, ea tocmai plecase din cauza unei schimbări neaşteptate în tura de lucru. Dar i-am găsit acasă pe soţul şi pe fiica ei şi imediat ne-am dat seama că Marie Rose vorbise despre noi cu soţul ei, care este artist şi îşi câştigă traiul din sculpturi în lemn. Ne-a arătat poze cu nişte sculpturi foarte frumoase. Apoi ne-a spus că soţia lui s-a simţit foarte bine când a intrat în maşina noastră, cu o zi înainte. Era un simţământ pe care nu îl putea explica.

  I-am arătat cărţile noastre şi soţului lui Marie Rose şi, când a văzut Biblia Stampley, a atins-o şi a început să plângă. A fost fericit şi când a văzut cărţile Medicinal Plants („Plante medicinale”) şi Guide to Foods („Ghid alimentar”).

  Ne-a invitat să ne întoarcem din nou în acea după-amiază, ca să mergem împreună la locul de muncă al soţiei lui. Voia să se consulte cu ea înainte de a comanda cărţile. Totuşi planurile s-au schimbat şi el a plecat mai devreme. Când am ajuns acolo, ei ne aşteptau deja. Nu a fost nevoie de o altă prezentare. El o convinsese deja pe Marie Rose că aveau nevoie de acele cărţi. Erau pregătiţi să le comande, inclusiv Biblia.

  În acea zi, am văzut în acel cuplu mai mult decât nişte simpli clienţi interesaţi de cărţile noastre. Am văzut că sunt interesaţi în mod sincer de adevăr. Mai târziu, ne-au spus că noi eram răspunsul la rugăciunile lor, aşteptaseră mulţi ani cărţi ca ale noastre.

  Colegi din lucrare, sute de oameni, asemenea lui Marie Rose şi a soţului ei, aşteaptă privilegiul de a cunoaşte adevărul. Să facem tot ce putem mai bine ca să ducem cărţile care conţin adevărurile Bibliei în casele celor care Îl caută pe Dumnezeu.

  Esther Soma, Noua Caledonie

  Un căutător sincer - 2016. Într-o dimineaţă, o femeie ne-a făcut cu mâna să oprim pentru a o lua şi pe ea cu maşina. Pornite din nou la drum, Delphine i-a explicat ce făceam noi în Lifou. Marie Rose părea interesată de lucrarea noastră şi ne-a invitat la ea acasă, în dimineaţa următoare. Când am ajuns acolo...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...