Două prezentări într-una

  „Ci, cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre.” (Isaia 55:9)

  Florence Malatjie împreună cu o altă evanghelistă cu literatură făceau colportaj în Soweto. Una din femeile pe care le-au întâlnit era foarte bolnavă, aşa că Florence i-a vorbit despre cărţile de sănătate. Nu după multă vreme, fiica acelei doamne a ieşit din bucătărie, de unde ascultase toată discuţia, şi s-a alăturat conversaţiei. Ea le-a spus că mesajul pe care îl auzise prin uşa deschisă îi atinsese inima.

  Femeia le-a spus:

  – Mă pregăteam să merg la clinică în această dimineaţă, dar am tot amânat.

  Apoi le-a cerut să îi arate mai multe cărţi. După ce au discutat mai mult, fiica doamnei le-a cerut colportoarelor să se roage pentru mama ei.

  – Nu mai merg la clinică, a spus mama după rugăciune. Cred că prin rugăciunea voastră pot avea încredere că Dumnezeu m-a vindecat.

  Credinţa ei le-a uimit pe cele două colportoare.

  Simţind nevoia spirituală a acestor două doamne, Florence le-a prezentat şi cărţile spirituale, inclusiv My Bible Friends, pe care fiica a vrut să o cumpere pentru copiii ei. În zilele următoare, fiica a studiat conştiincioasă cursurile biblice Vocea Profeţiei. Acele cursuri, studiile biblice care au urmat după aceea şi multe vizite prietenoase au condus-o pe femeie să îşi predea viaţa lui Dumnezeu. Apoi, a primit botezul în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea.

  – Este uimitor cum lucrează Dumnezeu, a mărturisit Florence privind în urmă. Cineva care nu luase parte la discuţie, ascultând de după uşă, şi de care nici măcar nu ştiam că era interesată a fost cea pe care Duhul Sfânt o avea în vedere în acea casă. Acest lucru ne-a arătat căile minunate prin care Dumnezeu ajunge la copiii Săi.

  Florence, o fostă profesoară, acum în vârstă de 70 de ani, mamă a trei copii şi bunică mai multor nepoţi, continuă să lucreze ca evanghelistă cu literatură, propovăduind adevărurile minunate ale lui Dumnezeu în Africa de Sud.

  Gift Mweemba, Africa de Sud

  Două prezentări într-una - 2016. Florence Malatjie împreună cu o altă evanghelistă cu literatură făceau colportaj în Soweto. Una din femeile pe care le-au întâlnit era foarte bolnavă, aşa că Florence i-a vorbit despre cărţile de sănătate. Nu după multă vreme, fiica acelei doamne a ieşit din bucătărie, de unde ascultase toată discuţia, şi...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...