Două prezentări într-una

  „Ci, cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre.” (Isaia 55:9)

  Florence Malatjie împreună cu o altă evanghelistă cu literatură făceau colportaj în Soweto. Una din femeile pe care le-au întâlnit era foarte bolnavă, aşa că Florence i-a vorbit despre cărţile de sănătate. Nu după multă vreme, fiica acelei doamne a ieşit din bucătărie, de unde ascultase toată discuţia, şi s-a alăturat conversaţiei. Ea le-a spus că mesajul pe care îl auzise prin uşa deschisă îi atinsese inima.

  Femeia le-a spus:

  – Mă pregăteam să merg la clinică în această dimineaţă, dar am tot amânat.

  Apoi le-a cerut să îi arate mai multe cărţi. După ce au discutat mai mult, fiica doamnei le-a cerut colportoarelor să se roage pentru mama ei.

  – Nu mai merg la clinică, a spus mama după rugăciune. Cred că prin rugăciunea voastră pot avea încredere că Dumnezeu m-a vindecat.

  Credinţa ei le-a uimit pe cele două colportoare.

  Simţind nevoia spirituală a acestor două doamne, Florence le-a prezentat şi cărţile spirituale, inclusiv My Bible Friends, pe care fiica a vrut să o cumpere pentru copiii ei. În zilele următoare, fiica a studiat conştiincioasă cursurile biblice Vocea Profeţiei. Acele cursuri, studiile biblice care au urmat după aceea şi multe vizite prietenoase au condus-o pe femeie să îşi predea viaţa lui Dumnezeu. Apoi, a primit botezul în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea.

  – Este uimitor cum lucrează Dumnezeu, a mărturisit Florence privind în urmă. Cineva care nu luase parte la discuţie, ascultând de după uşă, şi de care nici măcar nu ştiam că era interesată a fost cea pe care Duhul Sfânt o avea în vedere în acea casă. Acest lucru ne-a arătat căile minunate prin care Dumnezeu ajunge la copiii Săi.

  Florence, o fostă profesoară, acum în vârstă de 70 de ani, mamă a trei copii şi bunică mai multor nepoţi, continuă să lucreze ca evanghelistă cu literatură, propovăduind adevărurile minunate ale lui Dumnezeu în Africa de Sud.

  Gift Mweemba, Africa de Sud

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...