Ajungând la cei izgoniţi

  „Dumnezeu nu ia viaţa, ci doreşte ca fugarul să nu rămână izgonit dinaintea Lui.” (2 Samuel 14:14)

  Întreita solie îngerească nu a fost predicată niciodată în Uzda, un oraş cu aproape 10.000 de locuitori, aşa că un grup de colportori din Minsk au hotărât să ducă mesajul speranţei în Uzda, în fiecare duminică.

  Într-o casă cu trei apartamente, doi colportori tineri au întâlnit un bătrânel, Petrovich, care dorea să cumpere o carte, dar nu avea destui bani. I-a rugat să mai revină. În ziua stabilită pentru cea de-a doua vizită, cei doi evanghelişti nu au putut merge, aşa că am mers eu în locul lor.

  Când am ajuns la adresa respectivă, am bătut la uşă, dar părea că nu e nimeni acasă. S-a deschis însă uşa apartamentului alăturat şi un bărbat pe nume Alexander mi-a spus că Petrovich sărbătorise „Ziua tanchiştilor” şi acum dormea. Am simţit atunci că nu era momentul potrivit să rămân să vorbesc cu Petrovich, dar Alexander mi-a spus să rămân şi a bătut el mai puternic la uşă. În cele din urmă, uşa s-a deschis. Petrovich, care era împreună cu un alt tânăr, m-a invitat înăuntru, deşi ambii păreau puţin ameţiţi de băutură. Am crezut că nu vor înţelege nimic din ce le voi spune, dar ei m-au ascultat foarte politicos. Apoi Petrovich a arătat cu degetul spre Tragedia Veacurilor şi mi-a oferit a zecea parte din preţul ei. Când i-am spus că nu e destul, celălalt bărbat, Ruslan, mi-a spus că va cumpăra el cartea. Mi-a dat mai mult decât costa cartea. În schimb, eu i-am dăruit The Prayer of a Mother („ Rugăciunea unei mame”), pe care a primit-o cu bucurie.

  Când am ieşit din apartament, Alexander stătea la o masă cu o femeie pe nume Svetlana şi cu o sticlă de alcool. Le-am spus şi lor de cărţile pe care le aveam la mine. Când femeia a văzut cartea The Prayer of a Mother, a ţinut-o strâns la piept şi a spus: „Îmi doresc atât de mult această carte!” Nu aveau bani atunci şi am stabilit să ne vedem din nou săptămâna următoare.

  Când m-am întors la ei, Svetlana a cumpărat cartea şi alte două cărţi. M-am gândit atunci că Dumnezeu ne pune înainte căi prin care să ajungem la oameni, pentru ca ei să nu fie izgoniţi de la El. Mă rog pentru aceşti oameni. Eu cred că Domnul va folosi cărţile noastre ca să îi elibereze şi să le dea mântuirea.

  Victoria Zaprivarina, Belarus

  Ajungând la cei izgoniţi - 2016. Într-o casă cu trei apartamente, doi colportori tineri au întâlnit un bătrânel, Petrovich, care dorea să cumpere o carte, dar nu avea destui bani. I-a rugat să mai revină. În ziua stabilită pentru cea de-a doua vizită, cei doi evanghelişti nu au putut merge, aşa că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...