Ajungând la cei izgoniţi

  „Dumnezeu nu ia viaţa, ci doreşte ca fugarul să nu rămână izgonit dinaintea Lui.” (2 Samuel 14:14)

  Întreita solie îngerească nu a fost predicată niciodată în Uzda, un oraş cu aproape 10.000 de locuitori, aşa că un grup de colportori din Minsk au hotărât să ducă mesajul speranţei în Uzda, în fiecare duminică.

  Într-o casă cu trei apartamente, doi colportori tineri au întâlnit un bătrânel, Petrovich, care dorea să cumpere o carte, dar nu avea destui bani. I-a rugat să mai revină. În ziua stabilită pentru cea de-a doua vizită, cei doi evanghelişti nu au putut merge, aşa că am mers eu în locul lor.

  Când am ajuns la adresa respectivă, am bătut la uşă, dar părea că nu e nimeni acasă. S-a deschis însă uşa apartamentului alăturat şi un bărbat pe nume Alexander mi-a spus că Petrovich sărbătorise „Ziua tanchiştilor” şi acum dormea. Am simţit atunci că nu era momentul potrivit să rămân să vorbesc cu Petrovich, dar Alexander mi-a spus să rămân şi a bătut el mai puternic la uşă. În cele din urmă, uşa s-a deschis. Petrovich, care era împreună cu un alt tânăr, m-a invitat înăuntru, deşi ambii păreau puţin ameţiţi de băutură. Am crezut că nu vor înţelege nimic din ce le voi spune, dar ei m-au ascultat foarte politicos. Apoi Petrovich a arătat cu degetul spre Tragedia Veacurilor şi mi-a oferit a zecea parte din preţul ei. Când i-am spus că nu e destul, celălalt bărbat, Ruslan, mi-a spus că va cumpăra el cartea. Mi-a dat mai mult decât costa cartea. În schimb, eu i-am dăruit The Prayer of a Mother („ Rugăciunea unei mame”), pe care a primit-o cu bucurie.

  Când am ieşit din apartament, Alexander stătea la o masă cu o femeie pe nume Svetlana şi cu o sticlă de alcool. Le-am spus şi lor de cărţile pe care le aveam la mine. Când femeia a văzut cartea The Prayer of a Mother, a ţinut-o strâns la piept şi a spus: „Îmi doresc atât de mult această carte!” Nu aveau bani atunci şi am stabilit să ne vedem din nou săptămâna următoare.

  Când m-am întors la ei, Svetlana a cumpărat cartea şi alte două cărţi. M-am gândit atunci că Dumnezeu ne pune înainte căi prin care să ajungem la oameni, pentru ca ei să nu fie izgoniţi de la El. Mă rog pentru aceşti oameni. Eu cred că Domnul va folosi cărţile noastre ca să îi elibereze şi să le dea mântuirea.

  Victoria Zaprivarina, Belarus

  Ajungând la cei izgoniţi - 2016. Într-o casă cu trei apartamente, doi colportori tineri au întâlnit un bătrânel, Petrovich, care dorea să cumpere o carte, dar nu avea destui bani. I-a rugat să mai revină. În ziua stabilită pentru cea de-a doua vizită, cei doi evanghelişti nu au putut merge, aşa că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...