Dulce adăpost (2)

  „Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău (…) Se va bucura de tine cu mare bucurie, va tăcea în dragostea Lui.” (Ţefania 3:17)

  Dormind pe scările pe care mă aşezasem, am visat că a venit la mine o femeie, m-a luat de braţ şi mi-a spus să mă ridic, pentru că putea veni cineva să îmi ia geanta şi să îmi facă rău. M-am trezit şi am văzut faţa acelei femei chiar înaintea mea, întrebându-mă dacă am mâncat ceva. Mi s-a pus un nod în gât şi au început să îmi curgă lacrimile pe obraji. I-am spus că nu mâncasem. Ea m-a invitat în casa ei şi mi-a dat o farfurie cu ciorbă.

  Am rugat-o pe această doamnă să mi se alăture în rugăciunea de mulţumire şi apoi am mâncat toată supa şi un desert delicios din banane. După ce am mâncat, i-am mulţumit acelei doamne generoase şi am ieşit din casă, mulţumindu-I şi lui Dumnezeu pentru că m-a păzit şi mi-a dat hrană. Energia mea a fost reînnoită şi am continuat mai puternică, fredonând cântece şi amintindu-mi minunatele făgăduinţe ale lui Dumnezeu.

  Am mers la o altă casă şi am bătut la uşă. Văzând că nu răspunde nimeni, m-am întors să plec. Dar chiar atunci a venit un tânăr, cam de aceeaşi vârstă cu mine. Nu ştiam ce să-i spun, pentru că aveam cărţi doar de familie şi câteva reviste de sănătate. Am presupus că nimic din ce aveam nu i-ar putea stârni interesul. I-am prezentat foarte simplu cărţile, deşi nu mă aşteptam să cumpere ceva. Spre surprinderea mea, a întrebat cât costă şi m-a rugat să aştept până aduce banii.

  A mers în casă şi am fost uimită de cât de repede a decurs vânzarea. Înainte de a pleca, m-am rugat cu el. Am plecat de acolo fericită pentru că aveam bani să mă întorc acasă în acea seară, nu trebuia să merg pe jos.

  Restul campaniei a decurs destul de bine, am ştiut că Tatăl meu ceresc era cu mine. Dumnezeu este întotdeauna cu copiii Lui în colportaj. El nu ne va lăsa niciodată singuri, chiar şi atunci când credem că suntem singuri, El ne aude, ne ajută şi răspunde celor mai personale nevoi ale noastre. El este un „adăpost dulce.”

  Sarah G. Valeriano, Bolivia

  Dulce adăpost (2) - 2016. Dormind pe scările pe care mă aşezasem, am visat că a venit la mine o femeie, m-a luat de braţ şi mi-a spus să mă ridic, pentru că putea veni cineva să îmi ia geanta şi să îmi facă rău. M-am trezit şi am văzut faţa acelei femei chiar înaintea mea, întrebându-mă dacă...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....