Sub supravegherea radarului

  „Iată ţi-am pus înainte o uşă deschisă pe care nimeni n-o poate închide, căci ai puţină putere şi ai păzit Cuvântul Meu şi n-ai tăgăduit Numele Meu.” (Apocalipsa 3:8)

  Cea mai mare bucurie a mea este să lucrez în colportaj. Într-o zi, lucrând în Moscova împreună cu alţi evanghelişti cu literatură, una dintre colegele mele a trebuit să plece mai devreme, aşa că mi-a dat mie comenzile clienţilor ei şi datele de contact pentru o mare firmă de arhitectură şi design. Am preluat comanda şi mi-am umplut rucsacul de cărţi, în caz că mai era şi altcineva interesat.

  Clienta a venit şi m-a trecut de punctul de securitate, spre biroul ei. În acel birou erau şi alţi angajaţi şi le-am oferit şi lor cărţi. Am mers apoi din birou în birou. Într-unul din birouri, o doamnă din biserica noastră s-a prefăcut că nu mă cunoştea şi a început să le spună celorlalţi lucruri bune despre cărţi. Ca urmare a prezentării pe care a făcut-o, curând am rămas fără cărţi.

  Aproape în fiecare zi aduceam cărţi şi mergeam din birou în birou. Am bătut inclusiv la uşa persoanelor celor mai din vârf în acea firmă. Mulţi dintre ei au cumpărat cărţi de sănătate şi familie. Unii au cumpărat chiar şi Tragedia Veacurilor.

  În cele din urmă, după ce am fost pe la toate birourile de la cele şapte etaje, am dat peste un ofiţer de pază care mi-a cerut să plec imediat. Nici măcar nu m-a lăsat să îmi iau lucrurile personale. Era toamna târziu şi era frig. Aşa că iată-mă afară, fără acte şi fără bani. Atunci m-am rugat: „Doam-ne, Te rog, ajută-mă!”

  Nici nu am apucat bine să termin rugăciunea, că uşile automate s-au deschis pentru că cineva ieşea. Am fugit atunci repede înăuntru şi am alergat să îmi iau lucrurile. I-am spus doamnei adventiste ce se întâmplase şi mi-am luat rămas-bun.

  Ieşind din clădire, m-a zărit acelaşi ofiţer de securitate. „Cum ai intrat din nou aici?” Fără să spun vreun cuvânt, l-am mulţumit lui Dumnezeu pentru mila Sa. Timp de o lună, am intrat şi am ieşit din acea clădire, dar el nu m-a observat până în acea zi. Când ne încredem în Dumnezeu, El deschide şi închide uşi, pentru ca noi să le putem propovădui Cuvântul Său celor care au nevoie să audă Vestea Bună.

  Anna Alekseeva, Rusia

  Sub supravegherea radarului - 2016. Cea mai mare bucurie a mea este să lucrez în colportaj. Într-o zi, lucrând în Moscova împreună cu alţi evanghelişti cu literatură, una dintre colegele mele a trebuit să plece mai devreme, aşa că mi-a dat mie comenzile clienţilor ei şi datele de contact pentru o mare firmă de arhitectură şi design.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...