Încă o uşă

  „I-a trimis doi câte doi înaintea Lui, în toate cetăţile şi în toate locurile pe unde avea să treacă El.” (Luca 10:1)

  Eram în colportaj împreună cu Raphael Cobb în Montgomery, Alabama, în luna octombrie a anului 2012. Trecuse de mult momentul să încheiem ziua de lucru, dar eu am fost nemulţumită de singura comandă de 500 de dolari.

  Tim Leffew mă învăţase că cei care locuiau la bloc te iertau mai uşor dacă le băteai la uşă ceva mai târziu, aşa că am căutat un bloc şi ne-am îndreptat în acea direcţie. Am bătut la primul apartament, unde ne-a răspuns un bărbat tânăr care a fost de acord să se uite la cărţile noastre şi părea să aibă şi copii. Deşi bărbatul completase o comandă pentru cărţi de sănătate, l-am rugat să se uite şi peste setul The Bible Stories şi Encyclopedia of Foods („Enciclopedia alimentelor”). A ales cărţile pentru copii. I-am sugerat atunci să o cheme şi pe soţia lui, dar ne-a spus că nu era disponibilă.

  Şi-a exprimat interesul faţă de mai multe cărţi, apoi s-a scuzat puţin. l-am spus lui Raphael că probabil discuta cu soţia lui, aşa că Raphael a început să se roage. Apoi bărbatul s-a întors cu cârdul Visa şi a comandat setul.

  L-am întrebat despre soţia lui, dar mi-a spus că ea nu era de acord să cumpere cărţile. Pot doar să îmi imaginez cum acest bărbat vorbise cu soţia lui despre beneficiile acelor cărţi, copiii lor putând să-L cunoască pe Isus. L-am felicitat pentru că şi-a exercitat rolul de lider spiritual în cămin. „Este ordinea biblică”, a spus el. l-am oferit o carte gratuit, s-a înscris la studiile biblice prin corespondenţă şi ne-am rugat. Se făcuse deja ora 10 şi jumătate seara, când am plecat de acolo.

  În acea zi, m-am rugat în mod special ca Dumnezeu să ne conducă la cineva care ştia ce dorea şi care avea mijloacele necesare pentru a cumpăra cărţile noastre. Dumnezeu a răspuns rugăciunii noastre. Doar gândiţi-vă: dacă nu am fi dat curs îndemnului Duhului Sfânt de a mai bate la încă o uşă, aşa cum am învăţat la instructaj, această familie preţioasă nu ar fi primit acele cărţi pline de adevăruri.

  Keith Reid, Statele Unite ale Americii

  Încă o uşă - 2016. Eram în colportaj împreună cu Raphael Cobb în Montgomery, Alabama, în luna octombrie a anului 2012. Trecuse de mult momentul să încheiem ziua de lucru, dar eu am fost nemulţumită de singura comandă de 500 de dolari.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...