Încă o uşă

  „I-a trimis doi câte doi înaintea Lui, în toate cetăţile şi în toate locurile pe unde avea să treacă El.” (Luca 10:1)

  Eram în colportaj împreună cu Raphael Cobb în Montgomery, Alabama, în luna octombrie a anului 2012. Trecuse de mult momentul să încheiem ziua de lucru, dar eu am fost nemulţumită de singura comandă de 500 de dolari.

  Tim Leffew mă învăţase că cei care locuiau la bloc te iertau mai uşor dacă le băteai la uşă ceva mai târziu, aşa că am căutat un bloc şi ne-am îndreptat în acea direcţie. Am bătut la primul apartament, unde ne-a răspuns un bărbat tânăr care a fost de acord să se uite la cărţile noastre şi părea să aibă şi copii. Deşi bărbatul completase o comandă pentru cărţi de sănătate, l-am rugat să se uite şi peste setul The Bible Stories şi Encyclopedia of Foods („Enciclopedia alimentelor”). A ales cărţile pentru copii. I-am sugerat atunci să o cheme şi pe soţia lui, dar ne-a spus că nu era disponibilă.

  Şi-a exprimat interesul faţă de mai multe cărţi, apoi s-a scuzat puţin. l-am spus lui Raphael că probabil discuta cu soţia lui, aşa că Raphael a început să se roage. Apoi bărbatul s-a întors cu cârdul Visa şi a comandat setul.

  L-am întrebat despre soţia lui, dar mi-a spus că ea nu era de acord să cumpere cărţile. Pot doar să îmi imaginez cum acest bărbat vorbise cu soţia lui despre beneficiile acelor cărţi, copiii lor putând să-L cunoască pe Isus. L-am felicitat pentru că şi-a exercitat rolul de lider spiritual în cămin. „Este ordinea biblică”, a spus el. l-am oferit o carte gratuit, s-a înscris la studiile biblice prin corespondenţă şi ne-am rugat. Se făcuse deja ora 10 şi jumătate seara, când am plecat de acolo.

  În acea zi, m-am rugat în mod special ca Dumnezeu să ne conducă la cineva care ştia ce dorea şi care avea mijloacele necesare pentru a cumpăra cărţile noastre. Dumnezeu a răspuns rugăciunii noastre. Doar gândiţi-vă: dacă nu am fi dat curs îndemnului Duhului Sfânt de a mai bate la încă o uşă, aşa cum am învăţat la instructaj, această familie preţioasă nu ar fi primit acele cărţi pline de adevăruri.

  Keith Reid, Statele Unite ale Americii

  Încă o uşă - 2016. Eram în colportaj împreună cu Raphael Cobb în Montgomery, Alabama, în luna octombrie a anului 2012. Trecuse de mult momentul să încheiem ziua de lucru, dar eu am fost nemulţumită de singura comandă de 500 de dolari.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....