Călăuzire si sfaturi bune

  „Dar Mângâietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tată! În Numele Meu, vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.” (Ioan 14:26)

  Am crescut într-o biserică anglicană (episcopală) şi am citit de mic Biblia, însă doar Psalmii şi cele patru evanghelii. Totuşi, în ultima parte a adolescenţei, am avut o dorinţă puternică de a citi şi altceva. Aşa că am citit Noul Testament până la sfârşit, până la cartea Apocalipsa. În timp ce citeam, am început un studiu biblic prin programul radio Vocea Profeţiei. Apoi, într-o zi, am fost invitat să particip la o campanie de evanghelizare. Chiar înainte de începerea seriei de evanghelizare, unchiul meu a adus acasă o carte mare, cu titlul Viaţa lui Iisus. La acea vreme, nu ştiam nimic despre autoarea cărţii, dar am simţit prezenţa Duhului lui Dumnezeu pe măsură ce citeam cartea, de la prima la ultima pagină, în doar zece zile. Chiar în perioada aceea, am împlinit 19 ani şi ziua de naştere mi-am petrecut-o participând la seria de evanghelizare. Părea că Dumnezeu îmi adusese hrana spirituală de care aveam nevoie chiar la momentul potrivit. La trei luni după ce întâlnirile s-au încheiat, am primit botezul.

  La scurtă vreme după ce am devenit adventist, am primit o carte Tragedia Veacurilor de la un domn care lucra la librăria creştină. Era la fel de fascinantă ca Viaţa lui Iisus. Când am ajuns la capitolul care vorbea despre sanctuar şi despre judecata de cercetare, nu am putut să nu mă opresc din când în când din cauza lacrimilor, fiind tot mai conştient de sfinţenia lui Dumnezeu, de standardele Sale înalte şi de propria mea nevrednicie. Şi cartea Tragedia Veacurilor am citit-o de la început până la sfârşit în doar două săptămâni. Eram acum ferm înrădăcinat în credinţa adventistă.

  Am avut privilegiul să fiu evanghelist cu literatură pentru o vreme şi planul meu este să mă alătur acestei lucrări minunate din nou, căci este un instrument foarte puternic în evanghelizarea personală. De asemenea, sunt profund dedicat tezaurului preţios pe care îl avem în scrierile Spiritului Profetic. Ce dar ne-a dat Dumnezeu prin Ellen White, căci scrierile ei sunt cele care m-au condus la Biblie şi la o umblare mai strânsă cu Isus!

  Frank Williams, Trinidad şi Tobago

  Călăuzire si sfaturi bune - 2016. Am crescut într-o biserică anglicană (episcopală) şi am citit de mic Biblia, însă doar Psalmii şi cele patru evanghelii. Totuşi, în ultima parte a adolescenţei, am avut o dorinţă puternică de a citi şi altceva. Aşa că am citit Noul Testament până la sfârşit, până la cartea Apocalipsa. În timp ce citeam, am început...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...