Găsind pacea

  „Seara vine plânsul, iar dimineaţa, veselia.” (Psalmii 30:5)

  Mark este un colportor student. Mergând din uşă în uşă, a întâlnit-o pe Sandie şi i-a arătat cărţile de sănătate. Discuţia a decurs bine, până când i-a arătat God’s Answer to Your Questions („Răspunsul lui Dumnezeu la întrebările tale”). Atunci ea s-a enervat şi a exclamat: „Eu nu cred în Dumnezeu! Dacă Dumnezeu e bun, de ce a permis să fiu violată în copilărie? De ce a permis ca soţul meu să mă părăsească pentru altă femeie şi ca serviciile sociale să îmi ia apoi copiii? De ce viaţa mea este un iad?” Şi a continuat să strige, folosind un limbaj urât.

  După ce a înălţat o rugăciune în taină, Mark i-a spus: „Sandie, nu ştiu de ce ai fost abuzată în copilărie, de ce te-a părăsit soţul sau de ce ţi-au fost luaţi copiii, sunt multe lucruri pe care nu le ştiu. Dar ştiu că Dumnezeu m-a trimis să te întâlnesc şi să îţi spun că El te iubeşte.” Atunci Sandie a început să plângă ca un copil. A simţit atunci atingerea plină de compasiune şi foarte personală a lui Dumnezeu. A luat cartea şi s-a înscris la studii biblice.

  Crystal, o altă colportoare, a bătut la uşa lui Tony, dar a fost respinsă cu mânie, aşa că i-a lăsat Calea către Hristos pe parbrizul maşinii. Mai târziu, la doar câteva case mai încolo, pe aceeaşi stradă, Tony a venit în fugă la ea. Era de-a dreptul mânios! „Am spus că nu sunt interesat! De ce mi-ai lăsat această carte pe parbriz?” A început să înjure şi să comenteze. Când a făcut o pauză, Crystal i-a spus: „Îmi cer scuze, domnule. Am văzut că aveţi o zi mai stresantă şi am vrut doar să vă aduc un crâmpei de pace.”

  Tony a tăcut pentru o clipă, apoi a invitat-o pe Crystal la el acasă. Casa era goală. Tocmai se întorsese dintr-o călătorie şi a descoperit că soţia lui l-a părăsit şi a luat cu ea totul. Cu lacrimi în ochi, el a întrebat-o pe Crystal ce altceva mai avea în geantă. A cumpărat toate cărţile şi s-a înscris şi la studii biblice. Mărturia lui Crystal l-a condus pe Tony la piciorul crucii.

  În viaţă vin încercări, atât la oamenii care nu Îl au pe Dumnezeu în viaţă, cât şi la copiii lui Dumnezeu. Diferenţa este că cei care sunt copiii Lui ştiu unde să găsească speranţă, mângâiere şi pace. Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să ajungi la cineva care are nevoie de atingerea Lui.

  Jonathan Zita, Canada

  Găsind pacea - 2016. Mark este un colportor student. Mergând din uşă în uşă, a întâlnit-o pe Sandie şi i-a arătat cărţile de sănătate. Discuţia a decurs bine, până când i-a arătat God's Answer to Your Questions. Atunci ea s-a enervat şi a exclamat:
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...