Rugăciune pentru alinarea durerii

  „Când va veni Mângâietorul, Duhul adevărului, are să vă călăuzească în tot adevărul.” (Ioan 16:13)

  În urmă cu patru ani, am mers într-un loc numit Patratu, cam la 40 de kilometri de Ranchi, India, un loc destul de periculos. Lucram cu jumătate de normă ca evanghelist cu literatură şi scopul meu era să fac misiune în acel loc.

  Stabilisem o întâlnire cu familia Besra. Când am ajuns la locuinţa lor, doamna Besra îşi frecţiona capul cu o alifie împotriva durerii şi îl înfăşură cu o eşarfă. Suferea de o migrenă destul de gravă. Soţul ei era ocupat cu îngrijirea bebeluşului. I-a părut rău că nu a putut să ne pregătească prânzul.

  Mi-a spus că avea acele migrene de şase luni. I-am sugerat că aş putea să mă rog pentru ea şi apoi să-i fac un tratament hidroterapeutic. Au fost încântaţi de sugestia mea pentru că, în apropiere de zona în care locuiau, nu era niciun spital bun sau doctori buni. M-am rugat şi apoi i-am făcut o baie fierbinte la picioare timp de 20 de minute. Nu după multă vreme, nu mai simţea deloc durerea şi, jumătate de oră după aceea, a început să pregătească prânzul. Cu toţii L-am lăudat pe Dumnezeu pentru acea vindecare rapidă.

  Familia a cumpărat mai multe cărţi de sănătate. De atunci, ei au început să studieze şi acum amândoi s-au alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Sunt nerăbdători să se înceapă construcţia unei biserici în zona lor, pentru a putea participa şi ei la serviciile divine în Sabat. Liderii bisericii din zonă trimit acum voluntari pentru înaintarea lucrării de acolo. Familia Besra a pus deoparte o cameră pentru voluntari, cât timp fac lucrare.

  Sunt foarte fericit să văd că lucrarea din acea zonă se întăreşte tot mai mult, un loc în care mesajul dragostei lui Dumnezeu nu fusese cunoscut. Acum, mesajul adventist va fi făcut cunoscut şi Duhul adevărului îşi va face lucrarea de călăuzire a acestor oameni dragi.

  Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru planul de mântuire şi pentru că ne-a permis să fim parte a lucrării Sale.

  Augustine Daniel, India

  Rugăciune pentru alinarea durerii - 2016. În urmă cu patru ani, am mers într-un loc numit Patratu, cam la 40 de kilometri de Ranchi, India, un loc destul de periculos. Lucram cu jumătate de normă ca evanghelist cu literatură şi scopul meu era să fac misiune în acel loc. Stabilisem o întâlnire cu familia Besra. Când...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...