O credinţă biruitoare

„Domnul este drept în toate căile Lui şi milostiv în toate faptele Lui.” (Psalmii 145:17)

La începutul anului 2009, ni s-a lansat provocarea „Şapte zile de putere”, o acţiune organizată în vestul Boliviei. Aceasta consta în faptul că trebuia să vindem şapte cărţi pe zi, timp de şapte zile, în total 49 de cărţi.

În cea de-a cincea zi a acţiunii, nu ştiam de unde să încep să lucrez. Dar mi-am amintit că Ellen White a scris: „Tatăl nostru ceresc are o mie de căi prin care ne poate purta de grijă, căi despre care nu ştim nimic.” (Divina vindecare, p. 481). În acea zi, l-am întâlnit pe Rene Tapia, care era în trecere prin Miraflores. l-am arătat una din cărţile mele şi a părut interesat. După ce am vorbit o vreme, când să ne despărţim, am hotărât să îl însoţesc pe Rene până la biroul lui şi să îi duc cartea acolo. Când am ajuns la biroul lui din Villa Salome, după ce i-am dat cartea, l-am întrebat dacă aş putea vorbi cu managerul. l-am spus că aş dori să le ţin o prezentare de sănătate tuturor angajaţilor. Rene m-a ajutat să programez prezentarea, la care au participat jumătate dintre angajaţi (18 persoane). După prezentare, am vândut 15 cărţi. Trebuia să mai vând încă 10 cărţi pentru a-mi atinge ţinta personală pusă pentru trei zile în cadrul iniţiativei „Şapte zile de putere” şi am făcut acest lucru în ziua următoare, mergând la fiecare persoană din clădire.

De același autor

Binecuvântarea nu a luat sfârşit acolo. Lucas Carranza, managerul instituţiei, mi-a cerut toate cupoanele de comandă, ca să le poată plăti pe toate odată. Câteva zile mai târziu, mi-a scris un cec pentru 25 de cărţi.

Dacă lucrăm prin credinţă, primim biruinţă. Vorbeşte zilnic cu Dumnezeu într-un loc unde nu te va întrerupe nimeni.

Vino personal înaintea Lui cu inima plină de încredere! El îşi va împlini făgăduinţele. Ascultă de poruncile Sale şi vei primi ajutorul Lui pentru fiecare nouă zi!

Juan Victor Mamani Quispe, Bolivia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

O credinţă biruitoare - 2016. La începutul anului 2009, ni s-a lansat provocarea „Şapte zile de putere”, o acţiune organizată în vestul Boliviei. Aceasta consta în faptul că trebuia să vindem şapte cărţi pe zi, timp de şapte zile, în total 49 de cărţi. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.