O credinţă biruitoare

  „Domnul este drept în toate căile Lui şi milostiv în toate faptele Lui.” (Psalmii 145:17)

  La începutul anului 2009, ni s-a lansat provocarea „Şapte zile de putere”, o acţiune organizată în vestul Boliviei. Aceasta consta în faptul că trebuia să vindem şapte cărţi pe zi, timp de şapte zile, în total 49 de cărţi.

  În cea de-a cincea zi a acţiunii, nu ştiam de unde să încep să lucrez. Dar mi-am amintit că Ellen White a scris: „Tatăl nostru ceresc are o mie de căi prin care ne poate purta de grijă, căi despre care nu ştim nimic.” (Divina vindecare, p. 481). În acea zi, l-am întâlnit pe Rene Tapia, care era în trecere prin Miraflores. l-am arătat una din cărţile mele şi a părut interesat. După ce am vorbit o vreme, când să ne despărţim, am hotărât să îl însoţesc pe Rene până la biroul lui şi să îi duc cartea acolo. Când am ajuns la biroul lui din Villa Salome, după ce i-am dat cartea, l-am întrebat dacă aş putea vorbi cu managerul. l-am spus că aş dori să le ţin o prezentare de sănătate tuturor angajaţilor. Rene m-a ajutat să programez prezentarea, la care au participat jumătate dintre angajaţi (18 persoane). După prezentare, am vândut 15 cărţi. Trebuia să mai vând încă 10 cărţi pentru a-mi atinge ţinta personală pusă pentru trei zile în cadrul iniţiativei „Şapte zile de putere” şi am făcut acest lucru în ziua următoare, mergând la fiecare persoană din clădire.

  Binecuvântarea nu a luat sfârşit acolo. Lucas Carranza, managerul instituţiei, mi-a cerut toate cupoanele de comandă, ca să le poată plăti pe toate odată. Câteva zile mai târziu, mi-a scris un cec pentru 25 de cărţi.

  Dacă lucrăm prin credinţă, primim biruinţă. Vorbeşte zilnic cu Dumnezeu într-un loc unde nu te va întrerupe nimeni.

  Vino personal înaintea Lui cu inima plină de încredere! El îşi va împlini făgăduinţele. Ascultă de poruncile Sale şi vei primi ajutorul Lui pentru fiecare nouă zi!

  Juan Victor Mamani Quispe, Bolivia

  O credinţă biruitoare - 2016. La începutul anului 2009, ni s-a lansat provocarea „Şapte zile de putere”, o acţiune organizată în vestul Boliviei. Aceasta consta în faptul că trebuia să vindem şapte cărţi pe zi, timp de şapte zile, în total 49 de cărţi.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...