Schimbare de plan

  „Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire.” (2 Timotei 3:16)

  Vreau să Îi mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că a fost cu mine în lucrarea de colportaj mai bine de 27 de ani. În timpul lucrării mele, s-au înfiinţat trei biserici şi alte două au ajuns să aibă mai mult de 450 de membri.

  Într-o zi, am hotărât să merg în colportaj într-un oraş de la graniţa de nord. De îndată ce am ajuns în oraş, m-am dus la Oficiul de Vamă şi l-am întâlnit şi pe inspectorul-şef, iar acesta a cumpărat cărţi în valoare de 600 de dolari. După o vreme, l-am vizitat din nou pe acest bărbat şi l-am întrebat dacă i-au plăcut cărţile pe care le cumpărase. Pentru că mi-a zis că erau nişte cărţi foarte bune, am fost încurajat şi i-am oferit cartea Toward a Better Future („Spre un viitor mai bun”). Mi-a promis că o va citi.

  M-am întors la el două săptămâni mai târziu.

  – Domnule Libgezim, mi-a spus el, Domnul v-a trimis aici. Cartea pe care mi-aţi oferit-o în dar mi-a schimbat planurile. Strânsesem bani pentru a-mi cumpăra dreptul de a intra în rândul francmasonilor, dar această carte m-a ajutat să înţeleg că ar fi greşit să fac aşa ceva.

  Apoi mi-a spus că, în timp ce citea cartea, a auzit o voce interioară care îi spunea să nu se alăture acelui grup.

  – Acea carte mi-a făcut cunoscut şi Sabatul, a spus el, şi sunt tulburat de faptul că, de când citesc Biblia, niciodată nu am citit pasaje atât de clare despre ziua de odihnă!

  L-am invitat să participe la studii biblice şi a acceptat cu bucurie, deoarece îşi dorea să înţeleagă mai bine Biblia. În aceeaşi zi, am început să studiem despre creaţiune. Apoi l-am invitat să vină la noi, la biserică. A venit împreună cu soţia lui şi de atunci au început să frecventeze biserica. La doar opt luni după ce am păşit în acel oraş din nordul ţării, acel bărbat şi soţia lui au primit botezul. Acum s-au împlinit trei ani de când ei sunt membri activi ai bisericii şi sunt foarte fericiţi.

  Sunt convins că publicaţiile bisericii noastre au putere. Prin ele, Duhul Sfânt găseşte o portiţă de intrare la inima şi mintea celor care le citesc. Să participăm şi noi cu credincioşie la împărţirea paginilor scrise, care lămuresc Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu.

  Koame Libgezim, Togo

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...