Duhul Sfânt a preluat comenzile

  „Iar a Celui ce (…) poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava în Biserică (…) în vecii vecilor! Amin.” (Efeseni 3:20,21)

  Pe când făceam colportaj în Cumana, în statul Sucre, Venezuela, o doamnă foarte amabilă a răspuns la o uşă şi m-a invitat înăuntru. Începusem să prezint cărţile când, din senin, ea a rămas înmărmurită, aşa că m-am oprit şi eu. Am văzut că faţa ei radia de bucurie şi fericire.

  – Nu îmi vine să cred! a exclamat ea. Tu eşti omul pe care îl aşteptam!

  Mi-a atins faţa şi a spus plină de încântare:

  – Da, chiar tu eşti! Lăudat fie Domnul! Împreună cu soţul meu m-am rugat în ultimii doi ani ca Dumnezeu să trimită o persoană care să ne vândă cărţi de sănătate! mi-a explicat ea, văzându-mi uimirea.

  Apoi mi-a arătat cartea pe care o aveau ei, Enjoy it! şi mi-a spus că cinci dintre clienţii soţului o doreau şi ei. Pentru că nu mai aveam exemplare din acea carte, i-am arătat ce aveam la mine. Şi-a ales câteva şi, după ce a completat formularul de comandă şi am luat şi avansul, doamna m-a invitat să mă întorc în ziua următoare cu toate cărţile ca să mă întâlnesc şi cu soţul ei. Ne-am rugat împreună şi am plecat, lăudându-L pe Dumnezeu. Duhul Sfânt pregătise comanda dinainte!

  A doua zi, când am dus restul cărţilor pe care le comandase, am aflat că soţul ei citise deja o carte de seara trecută şi până în acel moment. Era foarte încântat. Duhul Sfânt lucra cu putere în acel cămin. Prin harul lui Dumnezeu, am reuşit să las în acel cămin cărţi în valoare de 530 de dolari, iar a doua comandă a fost de 315 dolari.

  La scurtă vreme după aceea, am început o serie de studii biblice cu acel cuplu. Soţul este convins, fără îndoială, că literatura noastră este cea mai bună. Adesea el recomandă cărţile noastre şi clienţilor lui. Uneori, Domnul ne aminteşte că El poate să facă „nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”.

  În ianuarie 2010, acel bărbat a participat la un congres al colportorilor, pentru a învăţa mai multe despre lucrarea noastră. Acolo, el şi familia lui au fost botezaţi într-un râu mic aflat în apropierea campusului în care se ţineau întâlnirile. Prin harul lui Dumnezeu, sunt sigur că acest frate drag mie se va descurca foarte bine în lucrarea cu literatură.

  Orlando Caraballo, Venezuela

  Duhul Sfânt a preluat comenzile - 2016. Pe când făceam colportaj în Cumana, în statul Sucre, Venezuela, o doamnă foarte amabilă a răspuns la o uşă şi m-a invitat înăuntru. Începusem să prezint cărţile când, din senin, ea a rămas înmărmurită, aşa că m-am oprit şi eu. Am văzut că faţa ei radia de bucurie şi fericire.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...