Dumnezeul surprizelor

  „Mi-ai făcut cunoscute căile vieţii şi mă vei umple de bucurie cu starea Ta de faţă.” (Faptele Apostolilor 2:28)

  Într-o zi frumoasă şi însorită, eram pe tren, întorcându-mă acasă obosit, după multe ore de colportaj. În faţa mea stătea un domn de vârstă mijlocie. Era din Bulgaria, dar în prezent locuia în St. Petersburg, Rusia. Am început să vorbim despre lucrurile obişnuite: problemele, grijile şi obstacolele din viaţa de zi cu zi. Ştiind că cea mai mare nevoie a omenirii este să Îl aibă pe Isus Hristos, treptat, am îndreptat discuţia spre lucruri spirituale. I-am vorbit despre Biblie, cartea inspirată care a schimbat vieţile a milioane de oameni. Am făcut referire la profeţii şi la evenimentele care vor avea loc aproape de încheierea istoriei acestui pământ.

  Apoi i-am mărturisit de ce credeam eu în Dumnezeu. Părea să fie un om interesat de lucrurile spirituale şi care căuta adevăratele valori. Din păcate, nu mai aveam nicio carte la mine, dar aş fi vrut foarte mult să îi prezint cărţile care puteau să îl îndrume spre Creatorul nostru. I-am spus că aş putea să îi trimit nişte cărţi prin poştă şi a fost de acord. Ne-am despărţit cu un sentiment de respect deosebit unul faţă de celălalt.

  Acasă, am pregătit un pachet în care am inclus Tragedia Veacurilor şi o casetă cu o predică a pastorului Mark Finley. După ce am sigilat pachetul, am mers la oficiul poştal, unde am fost informat că funcţionarul de la poştă trebuia să deschidă pachetul pentru a fi verificat de ofiţerul vamal. Acest lucru m-a supărat foarte tare, fără să îmi dau seama că aceasta era intervenţia lui Dumnezeu – El avea un plan.

  După ce au deschis pachetul pentru verificare, ofiţerul a văzut Tragedia Veacurilor şi m-a întrebat despre carte. I-am explicat că acea carte unică descria trecutul în detaliu şi totodată arăta şi viitorul acestei lumi. Am fost plăcut surprins când ofiţerul mi-a spus că dorea să cumpere un exemplar. Acum nu mai eram supărat că a fost nevoie să mi se deschidă pachetul!

  Dumnezeu are căi minunate de a distribui această carte importantă de care oamenii au nevoie cu disperare. Din nou, în modul minunat al lui Dumnezeu, El m-a surprins. Surprizele Lui îmi aduc bucurie!

  Plamen Bosashki, Bulgaria

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...