Dumnezeul surprizelor

  „Mi-ai făcut cunoscute căile vieţii şi mă vei umple de bucurie cu starea Ta de faţă.” (Faptele Apostolilor 2:28)

  Într-o zi frumoasă şi însorită, eram pe tren, întorcându-mă acasă obosit, după multe ore de colportaj. În faţa mea stătea un domn de vârstă mijlocie. Era din Bulgaria, dar în prezent locuia în St. Petersburg, Rusia. Am început să vorbim despre lucrurile obişnuite: problemele, grijile şi obstacolele din viaţa de zi cu zi. Ştiind că cea mai mare nevoie a omenirii este să Îl aibă pe Isus Hristos, treptat, am îndreptat discuţia spre lucruri spirituale. I-am vorbit despre Biblie, cartea inspirată care a schimbat vieţile a milioane de oameni. Am făcut referire la profeţii şi la evenimentele care vor avea loc aproape de încheierea istoriei acestui pământ.

  Apoi i-am mărturisit de ce credeam eu în Dumnezeu. Părea să fie un om interesat de lucrurile spirituale şi care căuta adevăratele valori. Din păcate, nu mai aveam nicio carte la mine, dar aş fi vrut foarte mult să îi prezint cărţile care puteau să îl îndrume spre Creatorul nostru. I-am spus că aş putea să îi trimit nişte cărţi prin poştă şi a fost de acord. Ne-am despărţit cu un sentiment de respect deosebit unul faţă de celălalt.

  Acasă, am pregătit un pachet în care am inclus Tragedia Veacurilor şi o casetă cu o predică a pastorului Mark Finley. După ce am sigilat pachetul, am mers la oficiul poştal, unde am fost informat că funcţionarul de la poştă trebuia să deschidă pachetul pentru a fi verificat de ofiţerul vamal. Acest lucru m-a supărat foarte tare, fără să îmi dau seama că aceasta era intervenţia lui Dumnezeu – El avea un plan.

  După ce au deschis pachetul pentru verificare, ofiţerul a văzut Tragedia Veacurilor şi m-a întrebat despre carte. I-am explicat că acea carte unică descria trecutul în detaliu şi totodată arăta şi viitorul acestei lumi. Am fost plăcut surprins când ofiţerul mi-a spus că dorea să cumpere un exemplar. Acum nu mai eram supărat că a fost nevoie să mi se deschidă pachetul!

  Dumnezeu are căi minunate de a distribui această carte importantă de care oamenii au nevoie cu disperare. Din nou, în modul minunat al lui Dumnezeu, El m-a surprins. Surprizele Lui îmi aduc bucurie!

  Plamen Bosashki, Bulgaria

  Dumnezeul surprizelor - 2016. Într-o zi frumoasă şi însorită, eram pe tren, întorcându-mă acasă obosit, după multe ore de colportaj. În faţa mea stătea un domn de vârstă mijlocie. Era din Bulgaria, dar în prezent locuia în St. Petersburg, Rusia. Am început să vorbim despre lucrurile obişnuite: problemele, grijile şi obstacolele din viaţa de zi cu zi.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...