Am rămas ferm

  „Căci Cuvântul Domnului este adevărat şi toate lucrările Lui se împlinesc cu credincioşie.” (Psalmii 33:4)

  Fiind în colportaj în apropierea campusului profesorilor de la o şcoală de pe insula Koror, l-am văzut pe soţul unei profesoare sub un mango, împreună cu un grup de tineri. El i-a întrebat pe tineri ce făceam eu acolo şi unul dintre ei a spus că făceam parte dintr-un grup de adventişti de ziua a şaptea, numiţi „Descoperind adevărul” (o poreclă). Cu toţii au izbucnit în râs în timp ce treceam pe lângă ei. De obicei, mă opream să vorbesc cu tinerii, dar întotdeauna au arătat lipsă de interes faţă de ce făceam eu.

  În altă zi, după ce am vizitat un alt profesor de la şcoală, am mers şi m-am aşezat sub acel mango pentru a mă odihni. Soţul aceleiaşi profesoare a venit şi s-a aşezat lângă mine şi am început să discutăm despre diverse subiecte, inclusiv despre munca mea. După o vreme el a spus: „Cu siguranţă că faci o lucrare importantă!”

  Într-o altă după-amiază, după ce am vizitat nişte clienţi de-ai mei, am observat că profesoara cu soţul căreia vorbisem trecea strada spre şcoală. Am simţit îndemnul să îi vizitez familia, lucru pe care l-am şi făcut la scurtă vreme după aceea.

  M-au invitat înăuntru şi, după ce le-am prezentat cărţile, profesoara şi mama ei păreau foarte încântate. Ea l-a întrebat pe fiul ei ce cărţi îl interesau şi apoi a ales seria de cărţi Sammy şi DVD-ul seriei. Profesoara şi mama ei au luat Biblia Stampley şi cartea Today, Tomorrow and You. L-am lăudat pe Dumnezeu pentru această experienţă, deoarece aceasta a fost încă o ocazie de a pune Cuvântul Lui într-o casă.

  Mai târziu, soţul ei mi-a spus, cu bucurie: „Tom, de fiecare dată când te vedeam trecând pe lângă şcoală cu geanta ta neagră, mă întrebam ce duceai în acea geantă şi ce fel de servicii ofereai. Îţi mulţumesc pentru că ne-ai vizitat. Îmi dau seama cât de important este ceea ce faci şi îţi mulţumesc că nu ne-ai uitat.”

  Ellen White a scris următoarele: „Tatăl nostru ceresc are o mie de căi prin care ne poate purta de grijă, căi despre care nu ştim nimic.” (Divina vindecare, p. 481).

  Tom Florian, Fiji

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...