De la miere la cărţi

  „Ce dulci sunt cuvintele Tale pentru cerul gurii mele! Mai dulci decât mierea în gura mea!” (Psalmii 119:103)

  Am avut privilegiul de a mă naşte într-o familie adventistă şi mi-am predat viaţa Domnului de la o vârstă fragedă. Am căutat să Îi slujesc Domnului în diverse moduri încă de tânără, în special cântam în diverse grupuri. Dar am continuat să caut şi alte mijloace prin care să Îi slujesc şi mai profund.

  Ca adult, vindeam miere. Aproape toţi din oraş mă cunoşteau ca „doamna cu mierea” şi aveam mulţi clienţi. Majoritatea dintre ei ştiau că sunt creştină, deoarece adesea le împărtăşeam din Cuvântul lui Dumnezeu. Îmi plăcea să le citesc din Geneza 2 şi să le spun despre binecuvântările Sabatului lui Dumnezeu. Am aflat din propria experienţă că, atunci când păzeam Sabatul sfânt şi aşteptam până după apus să încep lucrul în noua săptămână, primeam binecuvântări duble.

  După mulţi ani, am fost chemată de Domnul să Îi slujesc în colportaj. Nu ştiam nimic despre cum se face această lucrare, dar eram gata să învăţ. Am început să le prezint cărţi clienţilor care cumpărau miere de la mine şi mulţi s-au arătat interesaţi. Au descoperit că acum le ofeream ceva mai dulce decât mierea. Unii dintre clienţi vin acum şi la biserică. Alţii încă mai trebuie să ia o hotărâre, dar cu toţii apreciază cărţile şi revistele.

  Dumnezeu a înmulţit binecuvântările mele. Sunt evanghelistă cu literatură de doar un an, dar venitul meu din cărţi este mai mare decât cel de la miere. Îi mulţumesc Domnului pentru că mi-a deschis ochii să văd această lucrare sfântă şi recompensele sale- atât spirituale, cât şi pământeşti.
  Sunt foarte recunoscătoare pentru cum m-a călăuzit Dumnezeu în această lucrare şi pentru liderii care m-au instruit cum să fac această lucrare. Mă rog continuu ca oamenii care cumpără cărţi de la mine să le citească şi să descopere „mierea” din ele – dulceaţa mesajului mântuirii pentru toţi cei care cred în Domnul nostru Isus Hristos. Amin!

  Judith Ribora Nzabonidipa, Republica Democrată Congo

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...