De la miere la cărţi

  „Ce dulci sunt cuvintele Tale pentru cerul gurii mele! Mai dulci decât mierea în gura mea!” (Psalmii 119:103)

  Am avut privilegiul de a mă naşte într-o familie adventistă şi mi-am predat viaţa Domnului de la o vârstă fragedă. Am căutat să Îi slujesc Domnului în diverse moduri încă de tânără, în special cântam în diverse grupuri. Dar am continuat să caut şi alte mijloace prin care să Îi slujesc şi mai profund.

  Ca adult, vindeam miere. Aproape toţi din oraş mă cunoşteau ca „doamna cu mierea” şi aveam mulţi clienţi. Majoritatea dintre ei ştiau că sunt creştină, deoarece adesea le împărtăşeam din Cuvântul lui Dumnezeu. Îmi plăcea să le citesc din Geneza 2 şi să le spun despre binecuvântările Sabatului lui Dumnezeu. Am aflat din propria experienţă că, atunci când păzeam Sabatul sfânt şi aşteptam până după apus să încep lucrul în noua săptămână, primeam binecuvântări duble.

  După mulţi ani, am fost chemată de Domnul să Îi slujesc în colportaj. Nu ştiam nimic despre cum se face această lucrare, dar eram gata să învăţ. Am început să le prezint cărţi clienţilor care cumpărau miere de la mine şi mulţi s-au arătat interesaţi. Au descoperit că acum le ofeream ceva mai dulce decât mierea. Unii dintre clienţi vin acum şi la biserică. Alţii încă mai trebuie să ia o hotărâre, dar cu toţii apreciază cărţile şi revistele.

  Dumnezeu a înmulţit binecuvântările mele. Sunt evanghelistă cu literatură de doar un an, dar venitul meu din cărţi este mai mare decât cel de la miere. Îi mulţumesc Domnului pentru că mi-a deschis ochii să văd această lucrare sfântă şi recompensele sale- atât spirituale, cât şi pământeşti.
  Sunt foarte recunoscătoare pentru cum m-a călăuzit Dumnezeu în această lucrare şi pentru liderii care m-au instruit cum să fac această lucrare. Mă rog continuu ca oamenii care cumpără cărţi de la mine să le citească şi să descopere „mierea” din ele – dulceaţa mesajului mântuirii pentru toţi cei care cred în Domnul nostru Isus Hristos. Amin!

  Judith Ribora Nzabonidipa, Republica Democrată Congo

  De la miere la cărţi - 2016. Am avut privilegiul de a mă naşte într-o familie adventistă şi mi-am predat viaţa Domnului de la o vârstă fragedă. Am căutat să Îi slujesc Domnului în diverse moduri încă de tânără, în special cântam în diverse grupuri. Dar am continuat să caut şi alte mijloace prin care să Îi slujesc şi mai profund.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...