Nu e nevoie să baţi la uşă

  „Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.” (Matei 7:7)

  După devoţionalul de dimineaţă, întotdeauna sunt reîmprospătat şi am o nouă încredere în asigurarea că Dumnezeu este cu mine în lucrul meu. Într-o dimineaţă, am început să bat la uşi împreună cu un prieten. La una din case, când am ajuns la poartă, am auzit o voce care ne spunea:

  – Intraţi, fraţilor! Poarta este deschisă!

  – O cunoşti pe această femeie? l-am întrebat pe colegul meu.

  – Nu, credeam că poate ea te cunoaşte pe tine.

  Din nou am auzit-o spunând:

  – Vă rog, intraţi!

  Când am ajuns la uşa de la intrare, ea ne aştepta cu un suc de fructe răcoritor. Când ne-am aşezat în sufragerie, ne-a întrebat imediat:

  – Unde sunt cărţile?

  Surprinşi, am scos Patriarhi şi profeţi din geanta cu cărţi.

  – Da, asta este cartea! a spus atunci cu mare bucurie.

  Apoi am scos Profeţi şi regi, Faptele Apostolilor şi Tragedia Veacurilor. Am făcut o scurtă pauză, timp în care ea a spus:

  – Şi mai este una!

  Când a văzut Viaţa lui Iisus, a spus cu entuziasm că aceasta este cartea.

  – Îmi amintesc bine de ea!

  – Aţi mai văzut această carte? am întrebat-o eu.

  A răspuns că în noaptea precedentă, după ce a studiat Biblia şi s-a rugat stăruitor: „Doamne, nu înţeleg nimic. Te rog, ajută-mă! Dă-mi înţelepciune să înţeleg adevărurile biblice”, s-a culcat şi Domnul i-a vorbit în vis, spunându-i: „Mâine, slujitorii mei vor veni în casa ta şi îi vei cunoaşte personal.” Doamna a continuat relatarea: „Dumnezeu mi-a spus cum veţi fi îmbrăcaţi şi El mi-a arătat şi cărţile. Acesta este motivul pentru care, atunci când aţi venit la poarta mea astăzi, nu am avut nicio îndoială, nici măcar o clipă, că voi eraţi cei despre care îmi vorbise Dumnezeu în vis.”

  Vizita noastră era răspunsul la rugăciunea ei şi ilustrează semnificaţia versetului: „Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.” În acest caz, nici măcar nu a trebuit să batem. După acea experienţă, trăiesc cu încredinţarea că îngerii îi însoţesc pe lucrătorii Lui consacraţi.

  Abimael C. Zacarias Lopez, Mexic

  Nu e nevoie să baţi la uşă - 2016. După devoţionalul de dimineaţă, întotdeauna sunt reîmprospătat şi am o nouă încredere în asigurarea că Dumnezeu este cu mine în lucrul meu. Într-o dimineaţă, am început să bat la uşi împreună cu un prieten. La una din case, când am ajuns la poartă, am auzit o voce care ne spunea:
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...