Nu e nevoie să baţi la uşă

  „Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.” (Matei 7:7)

  După devoţionalul de dimineaţă, întotdeauna sunt reîmprospătat şi am o nouă încredere în asigurarea că Dumnezeu este cu mine în lucrul meu. Într-o dimineaţă, am început să bat la uşi împreună cu un prieten. La una din case, când am ajuns la poartă, am auzit o voce care ne spunea:

  – Intraţi, fraţilor! Poarta este deschisă!

  – O cunoşti pe această femeie? l-am întrebat pe colegul meu.

  – Nu, credeam că poate ea te cunoaşte pe tine.

  Din nou am auzit-o spunând:

  – Vă rog, intraţi!

  Când am ajuns la uşa de la intrare, ea ne aştepta cu un suc de fructe răcoritor. Când ne-am aşezat în sufragerie, ne-a întrebat imediat:

  – Unde sunt cărţile?

  Surprinşi, am scos Patriarhi şi profeţi din geanta cu cărţi.

  – Da, asta este cartea! a spus atunci cu mare bucurie.

  Apoi am scos Profeţi şi regi, Faptele Apostolilor şi Tragedia Veacurilor. Am făcut o scurtă pauză, timp în care ea a spus:

  – Şi mai este una!

  Când a văzut Viaţa lui Iisus, a spus cu entuziasm că aceasta este cartea.

  – Îmi amintesc bine de ea!

  – Aţi mai văzut această carte? am întrebat-o eu.

  A răspuns că în noaptea precedentă, după ce a studiat Biblia şi s-a rugat stăruitor: „Doamne, nu înţeleg nimic. Te rog, ajută-mă! Dă-mi înţelepciune să înţeleg adevărurile biblice”, s-a culcat şi Domnul i-a vorbit în vis, spunându-i: „Mâine, slujitorii mei vor veni în casa ta şi îi vei cunoaşte personal.” Doamna a continuat relatarea: „Dumnezeu mi-a spus cum veţi fi îmbrăcaţi şi El mi-a arătat şi cărţile. Acesta este motivul pentru care, atunci când aţi venit la poarta mea astăzi, nu am avut nicio îndoială, nici măcar o clipă, că voi eraţi cei despre care îmi vorbise Dumnezeu în vis.”

  Vizita noastră era răspunsul la rugăciunea ei şi ilustrează semnificaţia versetului: „Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.” În acest caz, nici măcar nu a trebuit să batem. După acea experienţă, trăiesc cu încredinţarea că îngerii îi însoţesc pe lucrătorii Lui consacraţi.

  Abimael C. Zacarias Lopez, Mexic

  Nu e nevoie să baţi la uşă - 2016. După devoţionalul de dimineaţă, întotdeauna sunt reîmprospătat şi am o nouă încredere în asigurarea că Dumnezeu este cu mine în lucrul meu. Într-o dimineaţă, am început să bat la uşi împreună cu un prieten. La una din case, când am ajuns la poartă, am auzit o voce care ne spunea:
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...