Nu e nevoie să baţi la uşă

„Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.” (Matei 7:7)

După devoţionalul de dimineaţă, întotdeauna sunt reîmprospătat şi am o nouă încredere în asigurarea că Dumnezeu este cu mine în lucrul meu. Într-o dimineaţă, am început să bat la uşi împreună cu un prieten. La una din case, când am ajuns la poartă, am auzit o voce care ne spunea:

– Intraţi, fraţilor! Poarta este deschisă!

– O cunoşti pe această femeie? l-am întrebat pe colegul meu.

– Nu, credeam că poate ea te cunoaşte pe tine.

Din nou am auzit-o spunând:

– Vă rog, intraţi!

Când am ajuns la uşa de la intrare, ea ne aştepta cu un suc de fructe răcoritor. Când ne-am aşezat în sufragerie, ne-a întrebat imediat:

– Unde sunt cărţile?

De același autor

Surprinşi, am scos Patriarhi şi profeţi din geanta cu cărţi.

– Da, asta este cartea! a spus atunci cu mare bucurie.

Apoi am scos Profeţi şi regi, Faptele Apostolilor şi Tragedia Veacurilor. Am făcut o scurtă pauză, timp în care ea a spus:

– Şi mai este una!

Când a văzut Viaţa lui Iisus, a spus cu entuziasm că aceasta este cartea.

– Îmi amintesc bine de ea!

– Aţi mai văzut această carte? am întrebat-o eu.

A răspuns că în noaptea precedentă, după ce a studiat Biblia şi s-a rugat stăruitor: „Doamne, nu înţeleg nimic. Te rog, ajută-mă! Dă-mi înţelepciune să înţeleg adevărurile biblice”, s-a culcat şi Domnul i-a vorbit în vis, spunându-i: „Mâine, slujitorii mei vor veni în casa ta şi îi vei cunoaşte personal.” Doamna a continuat relatarea: „Dumnezeu mi-a spus cum veţi fi îmbrăcaţi şi El mi-a arătat şi cărţile. Acesta este motivul pentru care, atunci când aţi venit la poarta mea astăzi, nu am avut nicio îndoială, nici măcar o clipă, că voi eraţi cei despre care îmi vorbise Dumnezeu în vis.”

Vizita noastră era răspunsul la rugăciunea ei şi ilustrează semnificaţia versetului: „Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.” În acest caz, nici măcar nu a trebuit să batem. După acea experienţă, trăiesc cu încredinţarea că îngerii îi însoţesc pe lucrătorii Lui consacraţi.

Abimael C. Zacarias Lopez, Mexic

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Nu e nevoie să baţi la uşă - 2016. După devoţionalul de dimineaţă, întotdeauna sunt reîmprospătat şi am o nouă încredere în asigurarea că Dumnezeu este cu mine în lucrul meu. Într-o dimineaţă, am început să bat la uşi împreună cu un prieten. La una din case, când am ajuns la poartă, am auzit o voce care ne spunea: pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.