Ars, dar nu mistuit

  „Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi.” (Psalmii 46:1)

  Într-o zi de vineri, pe 22 iulie 2011, cerul era luminos, nu era niciun nor şi nici vânt. Totul era liniştit. Părea o zi frumoasă, plină de speranţă, dar umbra morţii aştepta la uşa mea. După devoţiunea de dimineaţă şi după rugăciune, am plecat la lucru. Ca de obicei, aveam stabilite nişte întâlniri pentru a prezenta noile cărţi unor posibili clienţi. După ce am vizitat câţiva clienţi pe drumul spre Clercine, am luat-o pe drumul spre Delmas, unde am fost victima unui accident grav.

  Fiind ora prânzului, am hotărât să opresc la un restaurant pe care îl ştiam. În timp ce aşteptam comanda, un cablu electric de mare voltaj, care era chiar deasupra mea, s-a rupt şi a căzut peste mine. Imediat mi-am pierdut cunoştinţa. După câteva zile de inconştienţă în spital, mi-am revenit şi am putut vedea că 90% din corpul meu era acoperit de bandaje. Când au auzit că eram conştient, oamenii au venit să mă viziteze la spital. Cei care au asistat la accident mi-au spus că faţa, mâinile şi spatele se transformaseră într-o torţă înflăcărată, după ce am fost lovit de cablu. Nimeni nu credea că aveam să supravieţuiesc, dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru mine. După două luni petrecute în Spitalul Bernard Meuz, Îl pot lăuda că organismul meu şi-a revenit! În timpul acestui accident tragic, Dumnezeu a fost cu mine. El este întotdeauna cu slujitorii Lui, chiar în mijlocul focului, Îl voi lăuda pe Domnul pentru tot ce a făcut pentru mine şi familia mea pe durata celor două luni de recuperare în spital. Bunătatea Domnului întrece orice măsură!

  Poate că nu ştim sau nu înţelegem întotdeauna de ce ni se întâmplă unele lucruri rele, în special atunci când lucrăm pentru El, dar putem să credem că El este credincios în împlinirea făgăduinţelor Lui. Aş vrea să spun fiecărui lucrător care lucrează în via Sa să nu uite că nu e singur niciodată. Să continuăm să fim curajoşi în faţa dificultăţilor şi a provocărilor. El este „adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi.” Îndurările Lui trec dincolo de mormânt, dacă aceasta va fi partea noastră.

  Remy Thermonifils, Haiti

  Ars, dar nu mistuit - 2016. Într-o zi de vineri, pe 22 iulie 2011, cerul era luminos, nu era niciun nor şi nici vânt. Totul era liniştit. Părea o zi frumoasă, plină de speranţă, dar umbra morţii aştepta la uşa mea. După devoţiunea de dimineaţă şi după rugăciune, am plecat la lucru. Ca de obicei, aveam stabilite nişte întâlniri pentru a...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...