În căutarea Bisericii Adventiste

  „Scoală-te, coboarâ-te şi du-te cu ei fără şovăire, căci Eu i-am trimis.” (Faptele Apostolilor 10:20)

  Tocmai se încheiase o campanie de evanghelizare în oraşul Novokuznetsk, Siberia, şi un tânăr pe nume Dimitry a fost botezat. L-am întrebat cum a ajuns să cunoască Biserica Adventistă, iar el mi-a spus povestea lui.

  Cineva i-a dat lui Dimitry o carte religioasă, pe care a citit-o şi i-a plăcut foarte mult. A căutat, dar nu a găsit adresa distribuitorului scrisă în carte. Timpul a trecut şi, într-o zi, un prieten din Biserica Penticostală l-a invitat la serviciul lor de închinare. El a refuzat. Prietenul lui a început să aducă împreună cu el şi alţi prieteni, în încercarea de a-l convinge pe Dimitry să viziteze această biserică. Dar Dimitry a spus că Biserica Penticostală învăţa lucruri care nu erau în conformitate cu ceea ce citea el în cartea pe care o avea, aşa că nu avea de gând să meargă.

  Într-o zi, întorcându-se de la muncă, Dimitry a întâlnit o femeie care vindea cărţi într-una din pieţele locale. A cumpărat The Third Millennium („Al treilea mileniu”), de Alejandro Bulion. Din această carte, Dimitry a aflat de Editura Izvorul Vieţii şi de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. După ce a citit cartea, a început să caute o biserică adventistă.

  Cam în acea perioadă, un bărbat a venit acasă la Dimitry şi l-a invitat să participe la o serie de întâlniri de evanghelizare.

  – Nu voi merge în acel loc, deoarece eu caut Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, i-a spus Dimitry bărbatului.

  – Vino, îţi voi arăta această biserică, i-a spus bărbatul, surprins.

  Boris Protasevich era bărbatul şi noul pastor adventist din oraş. În ultima zi înainte de începerea campaniei, Boris s-a hotărât să cunoască mai bine oraşul şi s-a alăturat membrilor bisericii în distribuirea invitaţiilor. Cu acea ocazie, a ajuns la casa lui Dimitry, apoi au mers împreună spre clădirea unde aveau să se ţină întâlnirile.

  Dimitry a participat la întâlniri, L-a acceptat pe Isus Hristos şi adevărurile Bibliei şi a fost botezat. Acum Îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru cărţile care l-au condus în biserica rămăşiţei.

  Lubov Kozlova, Rusia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Opt plus unu egal B

  Nu îți dori ceva care te depășește, va fi doar un motiv de amărăciune, și nu unul de bucurie. Fii credincios mai întâi în lucrurile mici! Adevărata capacitate se demonstrează în lucruri nespectaculoase și în detalii, nu în misiunile răsunătoare.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu

  Dacă îndoiala îţi copleşeşte viaţa, fă ce a făcut Isus! Adună toate dovezile că tu eşti fiul Său drag sau fiica Lui preaiubită. Contemplă prin credinţă la propriul tău caracter, care va deveni mai curat în lumina de la cruce.

  Izvorul bunătății

  Roagă-te astăzi pentru tinerii care trec prin depresie! Mijlocirea îi poate susține să depășească momentul cu speranță. PROVOCARE: Cu siguranță în jurul nostru sunt persoane cărora nimeni nu le-a arătat bunătate de foarte multă vreme. Alege dintre aceste persoane un tânăr și, pe parcursul zilei, fă un gest care să-i arate bunătate!

  Isten népe megszabadul

  „Igen, így szól az Úr, az erőstől elvétetnek a foglyok is, és megszabadul a kegyetlen...