În căutarea Bisericii Adventiste

  „Scoală-te, coboarâ-te şi du-te cu ei fără şovăire, căci Eu i-am trimis.” (Faptele Apostolilor 10:20)

  Tocmai se încheiase o campanie de evanghelizare în oraşul Novokuznetsk, Siberia, şi un tânăr pe nume Dimitry a fost botezat. L-am întrebat cum a ajuns să cunoască Biserica Adventistă, iar el mi-a spus povestea lui.

  Cineva i-a dat lui Dimitry o carte religioasă, pe care a citit-o şi i-a plăcut foarte mult. A căutat, dar nu a găsit adresa distribuitorului scrisă în carte. Timpul a trecut şi, într-o zi, un prieten din Biserica Penticostală l-a invitat la serviciul lor de închinare. El a refuzat. Prietenul lui a început să aducă împreună cu el şi alţi prieteni, în încercarea de a-l convinge pe Dimitry să viziteze această biserică. Dar Dimitry a spus că Biserica Penticostală învăţa lucruri care nu erau în conformitate cu ceea ce citea el în cartea pe care o avea, aşa că nu avea de gând să meargă.

  Într-o zi, întorcându-se de la muncă, Dimitry a întâlnit o femeie care vindea cărţi într-una din pieţele locale. A cumpărat The Third Millennium („Al treilea mileniu”), de Alejandro Bulion. Din această carte, Dimitry a aflat de Editura Izvorul Vieţii şi de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. După ce a citit cartea, a început să caute o biserică adventistă.

  Cam în acea perioadă, un bărbat a venit acasă la Dimitry şi l-a invitat să participe la o serie de întâlniri de evanghelizare.

  – Nu voi merge în acel loc, deoarece eu caut Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, i-a spus Dimitry bărbatului.

  – Vino, îţi voi arăta această biserică, i-a spus bărbatul, surprins.

  Boris Protasevich era bărbatul şi noul pastor adventist din oraş. În ultima zi înainte de începerea campaniei, Boris s-a hotărât să cunoască mai bine oraşul şi s-a alăturat membrilor bisericii în distribuirea invitaţiilor. Cu acea ocazie, a ajuns la casa lui Dimitry, apoi au mers împreună spre clădirea unde aveau să se ţină întâlnirile.

  Dimitry a participat la întâlniri, L-a acceptat pe Isus Hristos şi adevărurile Bibliei şi a fost botezat. Acum Îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru cărţile care l-au condus în biserica rămăşiţei.

  Lubov Kozlova, Rusia

  În căutarea Bisericii Adventiste - 2016. Tocmai se încheiase o campanie de evanghelizare în oraşul Novokuznetsk, Siberia, şi un tânăr pe nume Dimitry a fost botezat. L-am întrebat cum a ajuns să cunoască Biserica Adventistă, iar el mi-a spus povestea lui.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...