În căutarea Bisericii Adventiste

  „Scoală-te, coboarâ-te şi du-te cu ei fără şovăire, căci Eu i-am trimis.” (Faptele Apostolilor 10:20)

  Tocmai se încheiase o campanie de evanghelizare în oraşul Novokuznetsk, Siberia, şi un tânăr pe nume Dimitry a fost botezat. L-am întrebat cum a ajuns să cunoască Biserica Adventistă, iar el mi-a spus povestea lui.

  Cineva i-a dat lui Dimitry o carte religioasă, pe care a citit-o şi i-a plăcut foarte mult. A căutat, dar nu a găsit adresa distribuitorului scrisă în carte. Timpul a trecut şi, într-o zi, un prieten din Biserica Penticostală l-a invitat la serviciul lor de închinare. El a refuzat. Prietenul lui a început să aducă împreună cu el şi alţi prieteni, în încercarea de a-l convinge pe Dimitry să viziteze această biserică. Dar Dimitry a spus că Biserica Penticostală învăţa lucruri care nu erau în conformitate cu ceea ce citea el în cartea pe care o avea, aşa că nu avea de gând să meargă.

  Într-o zi, întorcându-se de la muncă, Dimitry a întâlnit o femeie care vindea cărţi într-una din pieţele locale. A cumpărat The Third Millennium („Al treilea mileniu”), de Alejandro Bulion. Din această carte, Dimitry a aflat de Editura Izvorul Vieţii şi de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. După ce a citit cartea, a început să caute o biserică adventistă.

  Cam în acea perioadă, un bărbat a venit acasă la Dimitry şi l-a invitat să participe la o serie de întâlniri de evanghelizare.

  – Nu voi merge în acel loc, deoarece eu caut Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, i-a spus Dimitry bărbatului.

  – Vino, îţi voi arăta această biserică, i-a spus bărbatul, surprins.

  Boris Protasevich era bărbatul şi noul pastor adventist din oraş. În ultima zi înainte de începerea campaniei, Boris s-a hotărât să cunoască mai bine oraşul şi s-a alăturat membrilor bisericii în distribuirea invitaţiilor. Cu acea ocazie, a ajuns la casa lui Dimitry, apoi au mers împreună spre clădirea unde aveau să se ţină întâlnirile.

  Dimitry a participat la întâlniri, L-a acceptat pe Isus Hristos şi adevărurile Bibliei şi a fost botezat. Acum Îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru cărţile care l-au condus în biserica rămăşiţei.

  Lubov Kozlova, Rusia

  În căutarea Bisericii Adventiste - 2016. Tocmai se încheiase o campanie de evanghelizare în oraşul Novokuznetsk, Siberia, şi un tânăr pe nume Dimitry a fost botezat. L-am întrebat cum a ajuns să cunoască Biserica Adventistă, iar el mi-a spus povestea lui.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...