Lucrează, roagă-te şi aşteaptă!

  „Bine este să aştepţi în tăcere ajutorul Domnului.” (Plângerile lui leremia 3:26)

  În urmă cu doi ani, lucram în Borşa şi recomandam diverse cărţi persoanelor cu care mă întâlneam. Într-un magazin, o vânzătoare s-a arătat interesată de cărţile mele şi mi-a cerut să mă întorc pe la ea când aveam ceva nou. Acolo am întâlnit-o şi pe proprietară. La început, a fost destul de reticentă, dar după o vizită prietenoasă, în care i-am verificat tensiunea arterială, ea s-a mai muiat puţin şi am încurajat-o să cumpere cărţi. Am sfătuit-o să cumpere Tragedia Veacurilor şi a fost de acord. Mai târziu, când am vizitat-o din nou, am aflat că provenea dintr-o familie de catolici şi era foarte zeloasă în credinţa ei. De fapt, la vârsta de 18 ani, mersese la o şcoală de călugăriţe la Roma. După trei luni petrecute acolo, a auzit ceva asemenea unui glas care îi spunea că ar trebui să plece de la şcoală. Dumnezeu avea alte planuri pentru ea.

  Iarna trecută am vizitat-o din nou şi pe faţa ei am putut citi pace. Mi-a cerut să o vizitez şi altă dată şi să aduc mai multe cărţi religioase. A trecut ceva vreme până am reuşit să mă întorc în acel oraş dar, în cele din urmă, ne-am întâlnit din nou şi părea foarte fericită să mă vadă. Mi-a spus că mă aşteptase, pentru că voia să meargă la biserica mea. În Sabatul următor, am mers împreună la biserica adventistă din oraşul ei şi, de atunci, nu a mai lipsit în niciun Sabat. Mi-a spus că, citind Tragedia Veacurilor, a văzut multe asemănări între experienţa lui Martin Luther şi experienţa ei. Acest lucru a motivat-o să citească întreaga carte.

  Acum parcurge studiile biblice prin corespondenţă de la Sola Scriptura şi se pregăteşte pentru botez. Are un spirit misionar entuziast. Mi-a cerut să îi dau câteva cărţi pentru a le vinde în magazinul ei. Se roagă pentru soţul şi părinţii ei, ca să Îl accepte pe Mântuitorul.

  Să avem şi noi speranţa, răbdarea şi credinţa de care e nevoie în relaţia personală cu Domnul şi în aspiraţiile noastre pentru ceilalţi. Fie ca orice carte Tragedia Veacurilor să fie folosită ca un instrument pentru a schimba inimi şi a modela destine pentru împărăţia Sa.

  Maria Tomoiagă, România

  Lucrează, roagă-te şi aşteaptă! - 2016. În urmă cu doi ani, lucram în Borşa şi recomandam diverse cărţi persoanelor cu care mă întâlneam. Într-un magazin, o vânzătoare s-a arătat interesată de cărţile mele şi mi-a cerut să mă întorc pe la ea când aveam ceva nou. Acolo am întâlnit-o şi pe proprietară. La început, a fost destul de reticentă, dar...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...