Lucrează, roagă-te şi aşteaptă!

  „Bine este să aştepţi în tăcere ajutorul Domnului.” (Plângerile lui leremia 3:26)

  În urmă cu doi ani, lucram în Borşa şi recomandam diverse cărţi persoanelor cu care mă întâlneam. Într-un magazin, o vânzătoare s-a arătat interesată de cărţile mele şi mi-a cerut să mă întorc pe la ea când aveam ceva nou. Acolo am întâlnit-o şi pe proprietară. La început, a fost destul de reticentă, dar după o vizită prietenoasă, în care i-am verificat tensiunea arterială, ea s-a mai muiat puţin şi am încurajat-o să cumpere cărţi. Am sfătuit-o să cumpere Tragedia Veacurilor şi a fost de acord. Mai târziu, când am vizitat-o din nou, am aflat că provenea dintr-o familie de catolici şi era foarte zeloasă în credinţa ei. De fapt, la vârsta de 18 ani, mersese la o şcoală de călugăriţe la Roma. După trei luni petrecute acolo, a auzit ceva asemenea unui glas care îi spunea că ar trebui să plece de la şcoală. Dumnezeu avea alte planuri pentru ea.

  Iarna trecută am vizitat-o din nou şi pe faţa ei am putut citi pace. Mi-a cerut să o vizitez şi altă dată şi să aduc mai multe cărţi religioase. A trecut ceva vreme până am reuşit să mă întorc în acel oraş dar, în cele din urmă, ne-am întâlnit din nou şi părea foarte fericită să mă vadă. Mi-a spus că mă aşteptase, pentru că voia să meargă la biserica mea. În Sabatul următor, am mers împreună la biserica adventistă din oraşul ei şi, de atunci, nu a mai lipsit în niciun Sabat. Mi-a spus că, citind Tragedia Veacurilor, a văzut multe asemănări între experienţa lui Martin Luther şi experienţa ei. Acest lucru a motivat-o să citească întreaga carte.

  Acum parcurge studiile biblice prin corespondenţă de la Sola Scriptura şi se pregăteşte pentru botez. Are un spirit misionar entuziast. Mi-a cerut să îi dau câteva cărţi pentru a le vinde în magazinul ei. Se roagă pentru soţul şi părinţii ei, ca să Îl accepte pe Mântuitorul.

  Să avem şi noi speranţa, răbdarea şi credinţa de care e nevoie în relaţia personală cu Domnul şi în aspiraţiile noastre pentru ceilalţi. Fie ca orice carte Tragedia Veacurilor să fie folosită ca un instrument pentru a schimba inimi şi a modela destine pentru împărăţia Sa.

  Maria Tomoiagă, România

  Lucrează, roagă-te şi aşteaptă! - 2016. În urmă cu doi ani, lucram în Borşa şi recomandam diverse cărţi persoanelor cu care mă întâlneam. Într-un magazin, o vânzătoare s-a arătat interesată de cărţile mele şi mi-a cerut să mă întorc pe la ea când aveam ceva nou. Acolo am întâlnit-o şi pe proprietară. La început, a fost destul de reticentă, dar...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...