Amintiri preţioase

  „Evlavia este folositoare în orice privinţă, întrucât ea are făgăduinţa vieţii de acum şi a celei viitoare.” (1 Timotei 4:8)

  Eram elev în acea zi de neuitat – ziua în care Etusko Nemoto, o evanghelistă cu literatură, ne-a vizitat. Era o doamnă foarte plăcută, cu o personalitate care te câştiga şi un comportament evlavios. În urma întâlnirii noastre cu ea, mama mea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului, pe care o citea în fiecare lună.

  Câţiva ani mai târziu, fiind la liceu, am participat la câteva seminare biblice şi tabere organizate de biserică, la invitaţia doamnei Nemoto. Crescând şi maturizându-mă, dorinţa mea de a-L cunoaşte pe Dumnezeu şi de a studia Biblia a devenit tot mai mare. Aşa se face că Misao Fukumoto, un pastor adventist, ne-a vizitat şi ne-a invitat la biserică. Pentru mine, acela a fost punctul de început. După mai multe cotituri pe calea mea, în care am explorat alte religii, în cele din urmă am ajuns să fac parte din Biserica Adventistă şi să fiu implicat activ în viaţa bisericii, datorită încurajărilor pastorului.

  Când mă gândesc la prima vizită a doamnei Nemoto, am un simţământ puternic de apreciere faţă de ea şi faţă de munca de evanghelist cu literatură. Vizitele repetate şi interesul ei plin de afecţiune pentru mama mea şi pentru mine îmi aduc în minte amintiri preţioase. Acest lucru m-a încurajat să mă alătur şi eu lucrării de evanghelizare prin literatură, după ce copiii mei au crescut. Acum fac şi eu parte din familia evangheliştilor cu literatură din Japonia şi mă simt bine lucrând pentru Dumnezeu, ca o expresie a dragostei mele pentru El.

  Se spune că, atunci când un client cumpără cărţi şi le citeşte, amintirea acelui evanghelist cu literatură îi vine în minte chiar şi atunci când citeşte cartea. Acest lucru a fost foarte adevărat în cazul mamei şi al meu. Mă rog ca şi eu să pot fi o binecuvântare pentru alţii aici, în Japonia.

  Yoko Hayashi, Japonia

  Amintiri preţioase - 2016. Eram elev în acea zi de neuitat - ziua în care Etusko Nemoto, o evanghelistă cu literatură, ne-a vizitat. Era o doamnă foarte plăcută, cu o personalitate care te câştiga şi un comportament evlavios. În urma întâlnirii noastre cu ea, mama mea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului, pe care o citea în fiecare lună.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...