Amintiri preţioase

  „Evlavia este folositoare în orice privinţă, întrucât ea are făgăduinţa vieţii de acum şi a celei viitoare.” (1 Timotei 4:8)

  Eram elev în acea zi de neuitat – ziua în care Etusko Nemoto, o evanghelistă cu literatură, ne-a vizitat. Era o doamnă foarte plăcută, cu o personalitate care te câştiga şi un comportament evlavios. În urma întâlnirii noastre cu ea, mama mea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului, pe care o citea în fiecare lună.

  Câţiva ani mai târziu, fiind la liceu, am participat la câteva seminare biblice şi tabere organizate de biserică, la invitaţia doamnei Nemoto. Crescând şi maturizându-mă, dorinţa mea de a-L cunoaşte pe Dumnezeu şi de a studia Biblia a devenit tot mai mare. Aşa se face că Misao Fukumoto, un pastor adventist, ne-a vizitat şi ne-a invitat la biserică. Pentru mine, acela a fost punctul de început. După mai multe cotituri pe calea mea, în care am explorat alte religii, în cele din urmă am ajuns să fac parte din Biserica Adventistă şi să fiu implicat activ în viaţa bisericii, datorită încurajărilor pastorului.

  Când mă gândesc la prima vizită a doamnei Nemoto, am un simţământ puternic de apreciere faţă de ea şi faţă de munca de evanghelist cu literatură. Vizitele repetate şi interesul ei plin de afecţiune pentru mama mea şi pentru mine îmi aduc în minte amintiri preţioase. Acest lucru m-a încurajat să mă alătur şi eu lucrării de evanghelizare prin literatură, după ce copiii mei au crescut. Acum fac şi eu parte din familia evangheliştilor cu literatură din Japonia şi mă simt bine lucrând pentru Dumnezeu, ca o expresie a dragostei mele pentru El.

  Se spune că, atunci când un client cumpără cărţi şi le citeşte, amintirea acelui evanghelist cu literatură îi vine în minte chiar şi atunci când citeşte cartea. Acest lucru a fost foarte adevărat în cazul mamei şi al meu. Mă rog ca şi eu să pot fi o binecuvântare pentru alţii aici, în Japonia.

  Yoko Hayashi, Japonia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...