Amintiri preţioase

  „Evlavia este folositoare în orice privinţă, întrucât ea are făgăduinţa vieţii de acum şi a celei viitoare.” (1 Timotei 4:8)

  Eram elev în acea zi de neuitat – ziua în care Etusko Nemoto, o evanghelistă cu literatură, ne-a vizitat. Era o doamnă foarte plăcută, cu o personalitate care te câştiga şi un comportament evlavios. În urma întâlnirii noastre cu ea, mama mea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului, pe care o citea în fiecare lună.

  Câţiva ani mai târziu, fiind la liceu, am participat la câteva seminare biblice şi tabere organizate de biserică, la invitaţia doamnei Nemoto. Crescând şi maturizându-mă, dorinţa mea de a-L cunoaşte pe Dumnezeu şi de a studia Biblia a devenit tot mai mare. Aşa se face că Misao Fukumoto, un pastor adventist, ne-a vizitat şi ne-a invitat la biserică. Pentru mine, acela a fost punctul de început. După mai multe cotituri pe calea mea, în care am explorat alte religii, în cele din urmă am ajuns să fac parte din Biserica Adventistă şi să fiu implicat activ în viaţa bisericii, datorită încurajărilor pastorului.

  Când mă gândesc la prima vizită a doamnei Nemoto, am un simţământ puternic de apreciere faţă de ea şi faţă de munca de evanghelist cu literatură. Vizitele repetate şi interesul ei plin de afecţiune pentru mama mea şi pentru mine îmi aduc în minte amintiri preţioase. Acest lucru m-a încurajat să mă alătur şi eu lucrării de evanghelizare prin literatură, după ce copiii mei au crescut. Acum fac şi eu parte din familia evangheliştilor cu literatură din Japonia şi mă simt bine lucrând pentru Dumnezeu, ca o expresie a dragostei mele pentru El.

  Se spune că, atunci când un client cumpără cărţi şi le citeşte, amintirea acelui evanghelist cu literatură îi vine în minte chiar şi atunci când citeşte cartea. Acest lucru a fost foarte adevărat în cazul mamei şi al meu. Mă rog ca şi eu să pot fi o binecuvântare pentru alţii aici, în Japonia.

  Yoko Hayashi, Japonia

  Amintiri preţioase - 2016. Eram elev în acea zi de neuitat - ziua în care Etusko Nemoto, o evanghelistă cu literatură, ne-a vizitat. Era o doamnă foarte plăcută, cu o personalitate care te câştiga şi un comportament evlavios. În urma întâlnirii noastre cu ea, mama mea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului, pe care o citea în fiecare lună.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...