Eliberat din lumea ocultă

„Fiţi tari şi îmbărbătaţi-vă inima, toţi cei ce nădăjduiţi în Domnul!” (Psalmii 31:24)

Ruby este o fostă clientă, care a participat la întâlnirile de evanghelizare. Dar, după ce s-a mutat, am pierdut legătura cu ea timp de aproape un an şi jumătate. Apoi, în octombrie 2011, m-a sunat. Se întorsese în oraş.

Ruby avea o relaţie cu un bărbat implicat în activităţi oculte. După o lungă perioadă de hărţuire din partea duhurilor rele, ea a simţit că nu mai poate şi a cerut ajutorul bisericilor locale la care participase în trecut. Descurajată de lipsa unui răspuns din partea lor, a deschis Biblia pe care o cumpărase de la mine. A observat că una din fiicele ei citea Final Events of the Final Prophecy („Evenimentele finale ale profeţiei biblice”), care redă ultimele zece capitole din Tragedia Veacurilor. Ruby a răsfoit puţin cartea şi a ajuns la capitolul „Pot morţii să ne vorbească?” Fiind foarte captivată de carte, a citit-o de trei ori. Adevărurile din carte au convertit-o pe ea şi pe fiicele ei şi şi-au predat viaţa Domnului.

Ruby m-a contactat şi i-am făcut cunoştinţă cu pastorul Mark. Ne-am rugat împreună pentru familia ei, iar una dintre fiicele ei şi-a predat chiar atunci inima Domnului. Ruby, cele patru fete ale ei şi cei patru nepoţi au început să participe în mod regulat la biserică şi studiază cu nerăbdare lecţiile de la clasa de botez.

De același autor

Ruby îşi dorea o Biblie pentru fiecare dintre fiicele ei, aşa că pastorul Mark împreună cu generoasa lui soţie au cumpărat Biblii şi le-au oferit în dar familiei.

Ellen White scria următoarele: „Unii dintre cei care cumpără cărţi le vor pune pe etajeră sau le vor aşeza pe masa din salon şi rareori le vor răsfoi. Totuşi Dumnezeu poartă de grijă adevărului Său şi va veni timpul când aceste cărţi vor fi căutate şi citite. S-ar putea ca boala sau nenorocirea să se abată asupra familiei şi, prin adevărul cuprins în cărţi, Dumnezeu le trimite inimilor tulburate pace, nădejde şi odihnă.” (Mărturii pentru biserică, voi. 6, p. 313).

Prietenii mei, continuaţi să luptaţi, să vă zbateţi şi să vă rugaţi. „Fiţi tari şi îmbărbătaţi-vă inima!”aşa ne spune textul de astăzi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, noi vom alunga puterile întunericului!

Clint Hollingsworth, Australia

Comentariile sunt închise

Eliberat din lumea ocultă 1 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.