Eliberat din lumea ocultă

  „Fiţi tari şi îmbărbătaţi-vă inima, toţi cei ce nădăjduiţi în Domnul!” (Psalmii 31:24)

  Ruby este o fostă clientă, care a participat la întâlnirile de evanghelizare. Dar, după ce s-a mutat, am pierdut legătura cu ea timp de aproape un an şi jumătate. Apoi, în octombrie 2011, m-a sunat. Se întorsese în oraş.

  Ruby avea o relaţie cu un bărbat implicat în activităţi oculte. După o lungă perioadă de hărţuire din partea duhurilor rele, ea a simţit că nu mai poate şi a cerut ajutorul bisericilor locale la care participase în trecut. Descurajată de lipsa unui răspuns din partea lor, a deschis Biblia pe care o cumpărase de la mine. A observat că una din fiicele ei citea Final Events of the Final Prophecy („Evenimentele finale ale profeţiei biblice”), care redă ultimele zece capitole din Tragedia Veacurilor. Ruby a răsfoit puţin cartea şi a ajuns la capitolul „Pot morţii să ne vorbească?” Fiind foarte captivată de carte, a citit-o de trei ori. Adevărurile din carte au convertit-o pe ea şi pe fiicele ei şi şi-au predat viaţa Domnului.

  Ruby m-a contactat şi i-am făcut cunoştinţă cu pastorul Mark. Ne-am rugat împreună pentru familia ei, iar una dintre fiicele ei şi-a predat chiar atunci inima Domnului. Ruby, cele patru fete ale ei şi cei patru nepoţi au început să participe în mod regulat la biserică şi studiază cu nerăbdare lecţiile de la clasa de botez.

  Ruby îşi dorea o Biblie pentru fiecare dintre fiicele ei, aşa că pastorul Mark împreună cu generoasa lui soţie au cumpărat Biblii şi le-au oferit în dar familiei.

  Ellen White scria următoarele: „Unii dintre cei care cumpără cărţi le vor pune pe etajeră sau le vor aşeza pe masa din salon şi rareori le vor răsfoi. Totuşi Dumnezeu poartă de grijă adevărului Său şi va veni timpul când aceste cărţi vor fi căutate şi citite. S-ar putea ca boala sau nenorocirea să se abată asupra familiei şi, prin adevărul cuprins în cărţi, Dumnezeu le trimite inimilor tulburate pace, nădejde şi odihnă.” (Mărturii pentru biserică, voi. 6, p. 313).

  Prietenii mei, continuaţi să luptaţi, să vă zbateţi şi să vă rugaţi. „Fiţi tari şi îmbărbătaţi-vă inima!”aşa ne spune textul de astăzi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, noi vom alunga puterile întunericului!

  Clint Hollingsworth, Australia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...