Atâta timp cât Dumnezeu conduce

  „Când vă vor duce înaintea (…) dregătorilor şi înaintea stăpânirilor, să nu vă îngrijoraţi (…) ce veţi vorbi, căci Duhul Sfânt vă va învăţa chiar în ceasul acela ce va trebui să vorbiţi.” (Luca 12:11,12)

  Într-o dimineaţă, am plecat de acasă pe la ora 6:30. Am fost luată de un camion care transporta marfă la piaţă, însă nu am mers prea departe şi am fost opriţi de poliţie. Spre spaima mea, toţi bărbaţii au fugit şi m-au lăsat singură. Am fost dusă la Secţia de poliţie, unde mi-au cerut să plătesc o taxă şi să aştept ziua audierii. Atunci am aflat că acel camion transporta ilegal bunuri. Când am ajuns la tribunal, am folosit ocazia pentru a le vinde cărţi oamenilor de acolo, în timp ce aşteptam începerea procesului. Când a ajuns judecătorul, am observat că era un client de-al meu căruia îi vândusem cărţi în trecut. Îl laud pe Dumnezeu pentru că judecătorul m-a eliberat şi astfel am putut să continui să vând cărţi pentru Dumnezeu.

  Într-o zi, am mers la o şcoală şi am vorbit cu profesorii în cancelarie. Le-am explicat adevărul din Biblie cât de bine am putut şi am vândut şi câteva cărţi. Apoi am auzit o voce aspră în spatele meu, spunând: „Vă rog, aici este cancelarie şi, dacă doriţi să predicaţi, mergeţi la biserică. Fiecare are religia lui – nu vă aduceţi religia dumneavoastră aici.” A chemat paza să mă însoţească până la ieşire şi mi-a spus să nu mă mai întorc. Mi s-a interzis să mă întorc şi pentru banii pe care trebuia să îi mai încasez.

  După o vreme, la acea şcoală s-au întâmplat lucruri ciudate: incendii misterioase, lupte între elevi şi alte incidente care nu puteau fi explicate. Profesorii credeau că un duh rău chinuia şcoala şi îl acuzau pe director pentru toate acestea. L-au acuzat că altora le-a permis să vândă bunuri în şcoală, dar a alungat-o pe femeia care era o slujitoare a Domnului. Ei doreau ca eu să mă întorc şi să mă rog pentru şcoală. Am fost chemată şi m-am rugat pentru profesori şi pentru elevi. Din nou, profesorii au cumpărat cărţi de la mine şi de atunci, în şcoală a domnit pacea.

  Dumnezeu este cu noi atunci când facem lucrarea Sa. Dacă Îl lăsăm pe Dumnezeu să conducă, Duhul Sfânt ne va ajuta să facem faţă provocărilor. El scoate ceva bun chiar şi din situaţii imposibile.

  Florence Bosire, Kenya

  Atâta timp cât Dumnezeu conduce - 2016. Într-o dimineaţă, am plecat de acasă pe la ora 6:30. Am fost luată de un camion care transporta marfă la piaţă, însă nu am mers prea departe şi am fost opriţi de poliţie. Spre spaima mea, toţi bărbaţii au fugit şi m-au lăsat singură. Am fost dusă la Secţia de poliţie, unde mi-au cerut să plătesc o taxă şi să aştept ziua audierii.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...