Îmi amintesc de Dianne

  „Am fost gol şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine.” (Matei 25:36)

  Am simţit îndemnul de a vizita nişte femei pe care le-am întâlnit în spital, de curând. Patru dintre ele erau în salonul de lângă mine, toate fiind din oraşul meu, Kaikohe, Noua Zeelandă. Adesea, în spital vorbeam, ne rugam şi cântam imnuri împreună. Le-am cerut adresele şi le-am promis că le voi vizita de îndată ce voi fi externată. Înainte de a pleca de la spital, le-am dat fiecăreia câte o carte Tragedia Veacurilor. Dianne a început să o citească imediat, chiar dacă trebuia să ţină cartea foarte aproape de ochi.

  După externare, m-am hotărât să o vizitez pe Priscilla, una dintre femeile din salon. Când a deschis uşa, soţul ei m-a recunoscut şi m-a întrebat:

  – Cum a decurs operaţia?

  – Sunt bine, i-am spus eu, arătând spre ceafă. Mâine îmi vor scoate firele.

  Le-am arătat Priscillei şi soţului ei cartea Foods and Their Healing Power („Alimentele şi puterea lor de vindecare”). Le-am spus că principiile prezentate în carte m-au ajutat să mă recuperez.

  – Priscilla, am spus eu, tu ai tensiunea mare. Ai nevoie de această carte.

  Soţul ei şi-a ridicat cămaşa şi mi-a arătat cicatricea lăsată de operaţia de bypass. Fără îndoială că aveau nevoie de cărţile noastre de sănătate. Au cumpărat acea carte împreună cu altele şi păreau foarte încântaţi.

  Înainte de a pleca, i-am spus că voiam să o vizitez şi pe Dianne şi am cerut adresa ei. Tristă, mi-a spus că Dianne murise în urmă cu o zi.

  Domnul ne oferă multe ocazii de a da mărturie în timpul vieţii noastre. Scumpe sunt clipele în care oamenii sunt mai conştienţi de nevoile lor spirituale din cauza problemelor de sănătate.

  Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit ocazia de a mă ruga pentru Dianne la spital. Ultima amintire pe care o am cu Dianne este cu ea ţinând Tragedia Veacurilor aproape de ochi, ca să poată citi. Lăudat să fie Domnul că a avut acea ocazie!

  Monet King, Noua Zeelandă

  Îmi amintesc de Dianne - 2016. Am simţit îndemnul de a vizita nişte femei pe care le-am întâlnit în spital, de curând. Patru dintre ele erau în salonul de lângă mine, toate fiind din oraşul meu, Kaikohe, Noua Zeelandă. Adesea, în spital vorbeam, ne rugam şi cântam imnuri împreună. Le-am cerut adresele şi le-am promis că le voi vizita de îndată ce voi fi externată.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...