Îmi amintesc de Dianne

  „Am fost gol şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine.” (Matei 25:36)

  Am simţit îndemnul de a vizita nişte femei pe care le-am întâlnit în spital, de curând. Patru dintre ele erau în salonul de lângă mine, toate fiind din oraşul meu, Kaikohe, Noua Zeelandă. Adesea, în spital vorbeam, ne rugam şi cântam imnuri împreună. Le-am cerut adresele şi le-am promis că le voi vizita de îndată ce voi fi externată. Înainte de a pleca de la spital, le-am dat fiecăreia câte o carte Tragedia Veacurilor. Dianne a început să o citească imediat, chiar dacă trebuia să ţină cartea foarte aproape de ochi.

  După externare, m-am hotărât să o vizitez pe Priscilla, una dintre femeile din salon. Când a deschis uşa, soţul ei m-a recunoscut şi m-a întrebat:

  – Cum a decurs operaţia?

  – Sunt bine, i-am spus eu, arătând spre ceafă. Mâine îmi vor scoate firele.

  Le-am arătat Priscillei şi soţului ei cartea Foods and Their Healing Power („Alimentele şi puterea lor de vindecare”). Le-am spus că principiile prezentate în carte m-au ajutat să mă recuperez.

  – Priscilla, am spus eu, tu ai tensiunea mare. Ai nevoie de această carte.

  Soţul ei şi-a ridicat cămaşa şi mi-a arătat cicatricea lăsată de operaţia de bypass. Fără îndoială că aveau nevoie de cărţile noastre de sănătate. Au cumpărat acea carte împreună cu altele şi păreau foarte încântaţi.

  Înainte de a pleca, i-am spus că voiam să o vizitez şi pe Dianne şi am cerut adresa ei. Tristă, mi-a spus că Dianne murise în urmă cu o zi.

  Domnul ne oferă multe ocazii de a da mărturie în timpul vieţii noastre. Scumpe sunt clipele în care oamenii sunt mai conştienţi de nevoile lor spirituale din cauza problemelor de sănătate.

  Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit ocazia de a mă ruga pentru Dianne la spital. Ultima amintire pe care o am cu Dianne este cu ea ţinând Tragedia Veacurilor aproape de ochi, ca să poată citi. Lăudat să fie Domnul că a avut acea ocazie!

  Monet King, Noua Zeelandă

  Îmi amintesc de Dianne - 2016. Am simţit îndemnul de a vizita nişte femei pe care le-am întâlnit în spital, de curând. Patru dintre ele erau în salonul de lângă mine, toate fiind din oraşul meu, Kaikohe, Noua Zeelandă. Adesea, în spital vorbeam, ne rugam şi cântam imnuri împreună. Le-am cerut adresele şi le-am promis că le voi vizita de îndată ce voi fi externată.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...