Îmi amintesc de Dianne

  „Am fost gol şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine.” (Matei 25:36)

  Am simţit îndemnul de a vizita nişte femei pe care le-am întâlnit în spital, de curând. Patru dintre ele erau în salonul de lângă mine, toate fiind din oraşul meu, Kaikohe, Noua Zeelandă. Adesea, în spital vorbeam, ne rugam şi cântam imnuri împreună. Le-am cerut adresele şi le-am promis că le voi vizita de îndată ce voi fi externată. Înainte de a pleca de la spital, le-am dat fiecăreia câte o carte Tragedia Veacurilor. Dianne a început să o citească imediat, chiar dacă trebuia să ţină cartea foarte aproape de ochi.

  După externare, m-am hotărât să o vizitez pe Priscilla, una dintre femeile din salon. Când a deschis uşa, soţul ei m-a recunoscut şi m-a întrebat:

  – Cum a decurs operaţia?

  – Sunt bine, i-am spus eu, arătând spre ceafă. Mâine îmi vor scoate firele.

  Le-am arătat Priscillei şi soţului ei cartea Foods and Their Healing Power („Alimentele şi puterea lor de vindecare”). Le-am spus că principiile prezentate în carte m-au ajutat să mă recuperez.

  – Priscilla, am spus eu, tu ai tensiunea mare. Ai nevoie de această carte.

  Soţul ei şi-a ridicat cămaşa şi mi-a arătat cicatricea lăsată de operaţia de bypass. Fără îndoială că aveau nevoie de cărţile noastre de sănătate. Au cumpărat acea carte împreună cu altele şi păreau foarte încântaţi.

  Înainte de a pleca, i-am spus că voiam să o vizitez şi pe Dianne şi am cerut adresa ei. Tristă, mi-a spus că Dianne murise în urmă cu o zi.

  Domnul ne oferă multe ocazii de a da mărturie în timpul vieţii noastre. Scumpe sunt clipele în care oamenii sunt mai conştienţi de nevoile lor spirituale din cauza problemelor de sănătate.

  Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit ocazia de a mă ruga pentru Dianne la spital. Ultima amintire pe care o am cu Dianne este cu ea ţinând Tragedia Veacurilor aproape de ochi, ca să poată citi. Lăudat să fie Domnul că a avut acea ocazie!

  Monet King, Noua Zeelandă

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...