În necunoscut

  „Atunci s-a apropiat de El un cărturar şi l-a zis: Învăţătorule, vreau să Te urmez oriunde vei merge. Isus i-a răspuns: Vulpile au vizuini şi păsările cerului au cuiburi, dar Fiul omului n-are unde-Şi odihni capul.”(Matei 8:19,20)

  Experienţa aceasta ne inspiră respect faţă de chemările lui Dumnezeu. Uneori, responsabilitatea încredinţată slujitorilor Lui, care lucrează ca mesageri credincioşi, le cere să renunţe la stabilitatea şi la simţământul de siguranţă.

  Leidinaldo de Jesus este un exemplu de persoană care a renunţat la siguranţa lui pentru a deveni evanghelist cu literatură. Era managerul unui restaurant. Ca adventist de ziua a şaptea, dedicat şi lider activ în biserica locală, avea parte de respect şi credibilitate din partea membrilor din biserică şi a colegilor.

  Într-o zi, a fost invitat să participe la un program de recrutare de colportori. Participând la acel program, Leidinaldo a simţit chemarea lui Dumnezeu de a se alătura lucrării de colportaj.

  Chiar în ziua următoare, proprietarul unui restaurant l-a contactat pe Leidinaldo şi i-a oferit un post de conducere la un restaurant din oraşul Salvador. După multe rugăciuni, Leidinaldo şi-a dat seama că scopul pe care Dumnezeu Îl avea cu viaţa lui era să se alăture lucrării de colportaj. Şi asta a şi făcut, dedicându-se cu totul acestei chemări.

  După câţiva ani de slujire în această lucrare şi după ce a dat dovadă de abilităţi puternice de conducere, Leidinaldo a fost promovat la poziţia de director asistent. Acum lucrează sârguincios pentru a-i îndruma şi consilia pe alţii, vorbindu-le despre importanţa chemării lui Dumnezeu şi despre cum să fie nişte evanghelişti cu literatura extraordinari.

  Dumnezeu continuă să cheme bărbaţi şi femei să se dedice lucrării Lui. Răspunsul la această chemare poate că nu va fi chiar ce ai visat tu pentru viaţa ta, dar cu siguranţă că îţi va aduce o răsplată care va aduce cu ea o mare satisfacţie, atât acum, cât şi în veşnicie.

  Jose Erinaldo Lima, Brazilia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...