În necunoscut

  „Atunci s-a apropiat de El un cărturar şi l-a zis: Învăţătorule, vreau să Te urmez oriunde vei merge. Isus i-a răspuns: Vulpile au vizuini şi păsările cerului au cuiburi, dar Fiul omului n-are unde-Şi odihni capul.”(Matei 8:19,20)

  Experienţa aceasta ne inspiră respect faţă de chemările lui Dumnezeu. Uneori, responsabilitatea încredinţată slujitorilor Lui, care lucrează ca mesageri credincioşi, le cere să renunţe la stabilitatea şi la simţământul de siguranţă.

  Leidinaldo de Jesus este un exemplu de persoană care a renunţat la siguranţa lui pentru a deveni evanghelist cu literatură. Era managerul unui restaurant. Ca adventist de ziua a şaptea, dedicat şi lider activ în biserica locală, avea parte de respect şi credibilitate din partea membrilor din biserică şi a colegilor.

  Într-o zi, a fost invitat să participe la un program de recrutare de colportori. Participând la acel program, Leidinaldo a simţit chemarea lui Dumnezeu de a se alătura lucrării de colportaj.

  Chiar în ziua următoare, proprietarul unui restaurant l-a contactat pe Leidinaldo şi i-a oferit un post de conducere la un restaurant din oraşul Salvador. După multe rugăciuni, Leidinaldo şi-a dat seama că scopul pe care Dumnezeu Îl avea cu viaţa lui era să se alăture lucrării de colportaj. Şi asta a şi făcut, dedicându-se cu totul acestei chemări.

  După câţiva ani de slujire în această lucrare şi după ce a dat dovadă de abilităţi puternice de conducere, Leidinaldo a fost promovat la poziţia de director asistent. Acum lucrează sârguincios pentru a-i îndruma şi consilia pe alţii, vorbindu-le despre importanţa chemării lui Dumnezeu şi despre cum să fie nişte evanghelişti cu literatura extraordinari.

  Dumnezeu continuă să cheme bărbaţi şi femei să se dedice lucrării Lui. Răspunsul la această chemare poate că nu va fi chiar ce ai visat tu pentru viaţa ta, dar cu siguranţă că îţi va aduce o răsplată care va aduce cu ea o mare satisfacţie, atât acum, cât şi în veşnicie.

  Jose Erinaldo Lima, Brazilia

  În necunoscut - 2016. Experienţa aceasta ne inspiră respect faţă de chemările lui Dumnezeu. Uneori, responsabilitatea încredinţată slujitorilor Lui, care lucrează ca mesageri credincioşi, le cere să renunţe la stabilitatea şi la simţământul de siguranţă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...