De El să vă alipiţi

„Voi să mergeţi după Domnul, Dumnezeul vostru, şi de El să vă temeţi; poruncile Lui să le păziţi; de glasul Lui să ascultaţi; Lui să-l slujiţi şi de El să vă alipiţi.” (Deuteronomul 13:4)

În 1987, una din fostele profesoare ale fiului meu, domnişoara Norfely, ne-a vizitat acasă. Ea renunţase la slujba ei pentru a fi evanghelistă cu literatură. Am cumpărat setul The Bible Stories şi ea mi-a dăruit o carte micuţă, Calea către Hristos. Mă simţeam inspirată de fiecare dată când citeam din acea carte mică şi o ţineam la mine în geantă, pentru a putea citi din ea ori de câte ori aveam puţin timp liber. Aşteptam cu nerăbdare vizitele ei, căci ne împrieteniserăm. Rugăciunile ei au fost întotdeauna o binecuvântare pentru mine. Părea că am toată bogăţia lumii, cunoscându-L pe Isus ca Mântuitor. Împreună cu ea, am parcurs studiile biblice şi am fost încântată de ce aflam, în special despre Sabat. Nu dormeam noaptea gândindu-mă cât de mult încălcasem eu Legea lui Dumnezeu.

Când soţul meu m-a anunţat că urma să ne mutăm, am fost tristă, gândindu-mă că trebuia să îmi părăsesc prietena mea cea mai bună. Ea mi-a spus să rămân aproape de Isus, dar soţul meu mă descuraja, fiind de altă religie. Totuşi nu m-am putut împotrivi lucrării Duhului Sfânt multă vreme şi am hotărât să primesc botezul.

De același autor

La scurtă vreme după botez, am aflat că fiul nostru era pe moarte. Nu aveam niciun sprijin emoţional din partea soţului. La fel, toţi fraţii şi surorile mele erau împotriva mea. Din păcate, fiul meu a decedat, dar a murit în Isus. Noii mei fraţi şi surori de la biserică m-au ajutat să trec prin acest necaz. După moartea fiului meu, am cerut să facem studii biblice la noi acasă. În cele din urmă, unul din fraţii mei L-a acceptat pe Isus ca Mântuitor. Acum ţinem o grupă de Şcoală de Sabat în casa celuilalt fiu al meu.

Eu m-am convertit datorită literaturii şi acum vreau să Îl împărtăşesc pe Isus prin cuvântul scris. Am devenit evanghelistă cu literatură şi Îl laud pe Dumnezeu pentru că mă foloseşte ca slujitoare a Lui. Vreau să mă alipesc de El şi să fiu un exemplu pentru toată familia. Sper că şi ei mi se vor alătura în biserica lui Dumnezeu înainte ca Isus să Se întoarcă. Este un privilegiu să slujesc în această lucrare binecuvântată.

Cherila Ladica-Larada, Filipine

Comentariile sunt închise

De El să vă alipiţi 1 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.