De El să vă alipiţi

  „Voi să mergeţi după Domnul, Dumnezeul vostru, şi de El să vă temeţi; poruncile Lui să le păziţi; de glasul Lui să ascultaţi; Lui să-l slujiţi şi de El să vă alipiţi.” (Deuteronomul 13:4)

  În 1987, una din fostele profesoare ale fiului meu, domnişoara Norfely, ne-a vizitat acasă. Ea renunţase la slujba ei pentru a fi evanghelistă cu literatură. Am cumpărat setul The Bible Stories şi ea mi-a dăruit o carte micuţă, Calea către Hristos. Mă simţeam inspirată de fiecare dată când citeam din acea carte mică şi o ţineam la mine în geantă, pentru a putea citi din ea ori de câte ori aveam puţin timp liber. Aşteptam cu nerăbdare vizitele ei, căci ne împrieteniserăm. Rugăciunile ei au fost întotdeauna o binecuvântare pentru mine. Părea că am toată bogăţia lumii, cunoscându-L pe Isus ca Mântuitor. Împreună cu ea, am parcurs studiile biblice şi am fost încântată de ce aflam, în special despre Sabat. Nu dormeam noaptea gândindu-mă cât de mult încălcasem eu Legea lui Dumnezeu.

  Când soţul meu m-a anunţat că urma să ne mutăm, am fost tristă, gândindu-mă că trebuia să îmi părăsesc prietena mea cea mai bună. Ea mi-a spus să rămân aproape de Isus, dar soţul meu mă descuraja, fiind de altă religie. Totuşi nu m-am putut împotrivi lucrării Duhului Sfânt multă vreme şi am hotărât să primesc botezul.

  La scurtă vreme după botez, am aflat că fiul nostru era pe moarte. Nu aveam niciun sprijin emoţional din partea soţului. La fel, toţi fraţii şi surorile mele erau împotriva mea. Din păcate, fiul meu a decedat, dar a murit în Isus. Noii mei fraţi şi surori de la biserică m-au ajutat să trec prin acest necaz. După moartea fiului meu, am cerut să facem studii biblice la noi acasă. În cele din urmă, unul din fraţii mei L-a acceptat pe Isus ca Mântuitor. Acum ţinem o grupă de Şcoală de Sabat în casa celuilalt fiu al meu.

  Eu m-am convertit datorită literaturii şi acum vreau să Îl împărtăşesc pe Isus prin cuvântul scris. Am devenit evanghelistă cu literatură şi Îl laud pe Dumnezeu pentru că mă foloseşte ca slujitoare a Lui. Vreau să mă alipesc de El şi să fiu un exemplu pentru toată familia. Sper că şi ei mi se vor alătura în biserica lui Dumnezeu înainte ca Isus să Se întoarcă. Este un privilegiu să slujesc în această lucrare binecuvântată.

  Cherila Ladica-Larada, Filipine

  De El să vă alipiţi - 2016. În 1987, una din fostele profesoare ale fiului meu, domnişoara Norfely, ne-a vizitat acasă. Ea renunţase la slujba ei pentru a fi evanghelistă cu literatură. Am cumpărat setul The Bible Stories şi ea mi-a dăruit o carte micuţă, Calea către Hristos. Mă simţeam inspirată de fiecare dată când citeam din acea carte mică şi...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...