Un nebun care caută harul lui Dumnezeu

  Toţi au fost cuprinşi de spaimă şi ziceau unii către alţii: „Ce înseamnă lucrul acesta? El porunceşte cu stăpânire şi cu putere duhurilor necurate, şi ele ies afară!” (Luca 4:36)

  Într-o duminică dimineaţa, am mers la o biserică anglicană pentru a expune cărţile la intrare. După ce am aranjat cărţile într-un mod atractiv, m-am aşezat şi am aşteptat ca membrii din biserică să iasă şi să se uite peste ele. Am stat acolo toată dimineaţa, dar nimeni nu părea interesat. A venit doar un domn care a cumpărat o Biblie mică pentru copii. Era prima ocazie în care mergeam cu cărţi la acea biserică şi nu eram sigură care era problema. I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute. În acea biserică se ţineau, de obicei, trei slujbe în fiecare duminică, dar se făcuse deja ora 1 şi eu încă aşteptam clienţi.

  În timp ce aşteptam, un om care arăta înfricoşător a venit direct spre mine şi spre cărţi. Am fost atât de speriată, încât am vrut să strig după ajutor, dar nu am vrut să deranjez serviciul divin. Am rostit o rugăciune. Eram destul de panicată, dar am arătat că sunt calmă şi mi-am pus o mască curajoasă. Când a ajuns la masă, a început să pună mâna pe fiecare carte. Credeam că le va rupe sau cel puţin le va murdări. M-am rugat: „Doamne, acestea sunt cărţile Tale. Dacă acest om le distruge, este problema Ta. Tu m-ai chemat să fiu aici şi să fac lucrarea Ta.”

  După câteva minute, şi-a dat jos încălţămintea şi a intrat în biserică. A stat acolo o vreme. Când a apărut din nou, a luat cartea God’s Little Book of Grace („Carte despre harul lui Dumnezeu”) şi m-a întrebat cât costă. M-a întrebat dacă putea să ia cartea. Crezând că o voia gratuit, i-am spus: „Da, o poţi lua dacă ai bani.” Spre surprinderea mea, a desfăcut o pungă murdară de plastic care era împachetată ca o minge. După ce a îndepărtat mai multe straturi, a luat câteva bacnote şi mi le-a dat. Eu i-am dat cartea şi el a pus-o în acea pungă de plastic, după care a plecat.

  Dacă un nebun chinuit de duhuri vrea să afle mai multe despre harul lui Dumnezeu, cu cât mai mult ar trebui să îmi doresc eu harul uimitor al lui Dumnezeu? Atunci şi acolo, mi-am reînnoit angajamentul meu faţă de Dumnezeu, dându-mi seama că şi experienţele înfricoşătoare pot fi folosite pentru a ne aduce mai aproape de El.

  Rebecca Nantamu, Uganda

  Un nebun care caută harul lui Dumnezeu - 2016. Într-o duminică dimineaţa, am mers la o biserică anglicană pentru a expune cărţile la intrare. După ce am aranjat cărţile într-un mod atractiv, m-am aşezat şi am aşteptat ca membrii din biserică să iasă şi să se uite peste ele. Am stat acolo toată dimineaţa, dar nimeni nu părea interesat. A venit doar un domn care...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...