Îndrăzneală sfântă

  Toţi s-au umplut de Duhul Sfânt şi vesteau Cuvântul lui Dumnezeu cu îndrăzneala. (Faptele Apostolilor 4:31)

  „Chiar când eşti pe punctul să renunţi, atunci se întâmplă ceva”, spune Constance Mlondiwa. Aceasta este una din lecţiile pe care le-am învăţat, printre altele, în lucrarea de evanghelizare prin literatură. „Am învăţat această lecţie într-un mod uimitor, într-o zi, pe când făceam colportaj din uşă în uşă în Kliptown”, îşi aminteşte fosta profesoară, acum în vârstă de 63 de ani.

  „Familie după familie, toate au refuzat să mă asculte şi să le prezint cărţile”, spune ea. Era atât de frustrant, încât s-a gândit să încheie ziua şi să se întoarcă acasă. Dar a ajuns totuşi la o casă care a făcut diferenţa în acea zi.

  „Dintr-o casă a ieşit o femeie care, de cum m-a văzut de la depărtare, a strigat: «Orice ai vinde, nu sunt interesată»”, îşi aminteşte Connie. Şi pentru că nu era dispusă să lase această ocazie să îi scape, Connie i-a spus femeii că voia să discute cu ea ceva despre sănătate. „Nu e nimic în neregulă cu mine”, i-a răspuns femeia.

  Connie era pe cale să renunţe când, din senin, a întrebat-o cum stă cu fumatul. Nu ştie de unde a avut curajul să spună acest lucru cu îndrăzneala cu care a spus-o, dar a făcut-o pe femeie să se oprească.

  Apoi femeia a întrebat-o: „Ce e cu fumatul? E ceva greşit?” Apoi a invitat-o pe Connie în casă şi acolo i-a vorbit despre pericolul fumatului şi despre cum putea să renunţe la acest obicei, dacă voia. Aşa a început o prietenie care durează şi astăzi.

  „De la mesajul sănătăţii, am trecut la lucruri spirituale,” spune Connie cu un zâmbet. În cele din urmă, ea şi-a înscris clienta la cursurile biblice prin corespondenţă Vocea Profeţiei şi de curând le-a terminat. Femeia a înţeles că Sabatul zilei a şaptea este ziua de odihnă şi importanţa botezului prin scufundare, două subiecte pe care odată le credea total irelevante. Clienta lui Connie a prezentat-o şi altor două prietene de-ale ei, care au cumpărat cărţi de sănătate de la ea.

  Connie îşi încheie povestea plină de încredere: „Am văzut mâna lui Dumnezeu în faptul că prietena mea a descoperit adevărul şi ştiu că e o chestiune de timp până când va fi condusă să ia o hotărâre.”

  Gift Mweemba, Africa de Sud

  Îndrăzneală sfântă - 2016. „Chiar când eşti pe punctul să renunţi, atunci se întâmplă ceva. Am învăţat această lecţie într-un mod uimitor, într-o zi, pe când făceam colportaj din uşă în uşă în Kliptown”, îşi aminteşte fosta profesoară, acum în vârstă de 63 de ani.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...