Doar nişte vizite

  Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii şi tămăduirea va fi sub aripile Lui. (Maleahi 4:2)

  Ravindra Sahay este evanghelist cu literatură şi munceşte din greu. În fiecare zi îl poţi vedea pe bicicletă, livrând cărţi în oraşul Chirala, un oraş de coastă din sud-estul Indiei, cu jumătate de milion de locuitori. El le duce clienţilor săi cărţi mari şi mici, reviste şi broşuri. Este un adventist de ziua a şaptea devotat, care crede în misiunea lui de a propovădui Evanghelia prin cuvântul scris.

  Nagamma este de religie hindusă şi locuieşte în oraşul Chirala. „În timpul programului de evanghelizare a cincizeci de sate, am invitat-o şi pe Nagamma şi familia ei să participe la întâlniri”, spune Ravindra, „dar ea a refuzat, deoarece preferau să meargă la templele hinduse şi să se roage la zeii lor.”

  Dar asta nu l-a oprit pe Ravindra să continue să o viziteze pe Nagamma şi pe familia ei. Au păstrat legătura şi el se ruga pentru ei. Recent, a început să studieze Biblia cu ei şi să le vorbească despre natura marelui Dumnezeu al Cerurilor şi al pământului. Dar cum s-au cunoscut? El le-a dăruit cărţi gratuit.

  Într-o zi, Nagamma a mers la parcela ei semănată cu orez. Pe drumul de întoarcere spre casă, a călcat pe o insectă, care a muşcat-o. Ea a neglijat acel incident şi şi-a continuat activităţile în acea seară. Spre surpriza ei, dimineaţa s-a trezit cu piciorul umflat şi cu dureri. S-a dus la un doctor, iar acesta i-a prescris un tratament, dar fără niciun rezultat. Durerea şi umflătura au rămas la fel. Niciuna nu dădea semne de retragere. Apoi, un evanghelist cu literatură i-a făcut o vizită. El i-a spus despre dragostea lui Isus şi a invitat-o să creadă în El. Acesta s-a rugat pentru vindecarea ei. În doar o săptămână, umflătura s-a retras şi durerea a încetat. Nagamma L-a lăudat pe Dumnezeul Cerurilor.

  După ce a continuat să studieze cu Ravinda, Nagamma L-a invitat în cele din urmă pe Isus să locuiască în inima ei şi a primit botezul. Într-adevăr. Soarele Neprihănirii răsărise şi avea „tămăduirea sub aripile Lui”. Puterea Lui este adesea facilitată de nişte vizite simple ale lucrătorilor atenţi şi grijulii ai lui Dumnezeu.

  Elisha G. , India

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...