Doar nişte vizite

Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii şi tămăduirea va fi sub aripile Lui. (Maleahi 4:2)

Ravindra Sahay este evanghelist cu literatură şi munceşte din greu. În fiecare zi îl poţi vedea pe bicicletă, livrând cărţi în oraşul Chirala, un oraş de coastă din sud-estul Indiei, cu jumătate de milion de locuitori. El le duce clienţilor săi cărţi mari şi mici, reviste şi broşuri. Este un adventist de ziua a şaptea devotat, care crede în misiunea lui de a propovădui Evanghelia prin cuvântul scris.

Nagamma este de religie hindusă şi locuieşte în oraşul Chirala. „În timpul programului de evanghelizare a cincizeci de sate, am invitat-o şi pe Nagamma şi familia ei să participe la întâlniri”, spune Ravindra, „dar ea a refuzat, deoarece preferau să meargă la templele hinduse şi să se roage la zeii lor.”

De același autor

Dar asta nu l-a oprit pe Ravindra să continue să o viziteze pe Nagamma şi pe familia ei. Au păstrat legătura şi el se ruga pentru ei. Recent, a început să studieze Biblia cu ei şi să le vorbească despre natura marelui Dumnezeu al Cerurilor şi al pământului. Dar cum s-au cunoscut? El le-a dăruit cărţi gratuit.

Într-o zi, Nagamma a mers la parcela ei semănată cu orez. Pe drumul de întoarcere spre casă, a călcat pe o insectă, care a muşcat-o. Ea a neglijat acel incident şi şi-a continuat activităţile în acea seară. Spre surpriza ei, dimineaţa s-a trezit cu piciorul umflat şi cu dureri. S-a dus la un doctor, iar acesta i-a prescris un tratament, dar fără niciun rezultat. Durerea şi umflătura au rămas la fel. Niciuna nu dădea semne de retragere. Apoi, un evanghelist cu literatură i-a făcut o vizită. El i-a spus despre dragostea lui Isus şi a invitat-o să creadă în El. Acesta s-a rugat pentru vindecarea ei. În doar o săptămână, umflătura s-a retras şi durerea a încetat. Nagamma L-a lăudat pe Dumnezeul Cerurilor.

După ce a continuat să studieze cu Ravinda, Nagamma L-a invitat în cele din urmă pe Isus să locuiască în inima ei şi a primit botezul. Într-adevăr. Soarele Neprihănirii răsărise şi avea „tămăduirea sub aripile Lui”. Puterea Lui este adesea facilitată de nişte vizite simple ale lucrătorilor atenţi şi grijulii ai lui Dumnezeu.

Elisha G. , India

Comentariile sunt închise

Doar nişte vizite 1 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.