Doar nişte vizite

  Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii şi tămăduirea va fi sub aripile Lui. (Maleahi 4:2)

  Ravindra Sahay este evanghelist cu literatură şi munceşte din greu. În fiecare zi îl poţi vedea pe bicicletă, livrând cărţi în oraşul Chirala, un oraş de coastă din sud-estul Indiei, cu jumătate de milion de locuitori. El le duce clienţilor săi cărţi mari şi mici, reviste şi broşuri. Este un adventist de ziua a şaptea devotat, care crede în misiunea lui de a propovădui Evanghelia prin cuvântul scris.

  Nagamma este de religie hindusă şi locuieşte în oraşul Chirala. „În timpul programului de evanghelizare a cincizeci de sate, am invitat-o şi pe Nagamma şi familia ei să participe la întâlniri”, spune Ravindra, „dar ea a refuzat, deoarece preferau să meargă la templele hinduse şi să se roage la zeii lor.”

  Dar asta nu l-a oprit pe Ravindra să continue să o viziteze pe Nagamma şi pe familia ei. Au păstrat legătura şi el se ruga pentru ei. Recent, a început să studieze Biblia cu ei şi să le vorbească despre natura marelui Dumnezeu al Cerurilor şi al pământului. Dar cum s-au cunoscut? El le-a dăruit cărţi gratuit.

  Într-o zi, Nagamma a mers la parcela ei semănată cu orez. Pe drumul de întoarcere spre casă, a călcat pe o insectă, care a muşcat-o. Ea a neglijat acel incident şi şi-a continuat activităţile în acea seară. Spre surpriza ei, dimineaţa s-a trezit cu piciorul umflat şi cu dureri. S-a dus la un doctor, iar acesta i-a prescris un tratament, dar fără niciun rezultat. Durerea şi umflătura au rămas la fel. Niciuna nu dădea semne de retragere. Apoi, un evanghelist cu literatură i-a făcut o vizită. El i-a spus despre dragostea lui Isus şi a invitat-o să creadă în El. Acesta s-a rugat pentru vindecarea ei. În doar o săptămână, umflătura s-a retras şi durerea a încetat. Nagamma L-a lăudat pe Dumnezeul Cerurilor.

  După ce a continuat să studieze cu Ravinda, Nagamma L-a invitat în cele din urmă pe Isus să locuiască în inima ei şi a primit botezul. Într-adevăr. Soarele Neprihănirii răsărise şi avea „tămăduirea sub aripile Lui”. Puterea Lui este adesea facilitată de nişte vizite simple ale lucrătorilor atenţi şi grijulii ai lui Dumnezeu.

  Elisha G. , India

  Doar nişte vizite - 2016. Ravindra Sahay este evanghelist cu literatură şi munceşte din greu. În fiecare zi îl poţi vedea pe bicicletă, livrând cărţi în oraşul Chirala, un oraş de coastă din sud-estul Indiei, cu jumătate de milion de locuitori. El le duce clienţilor săi cărţi mari şi mici, reviste şi broşuri.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...