Lucrarea din piaţă

  Să se bucure şi să se veselească în Tine toţi cei ce Te caută! Cei ce iubesc mântuirea Ta să zică fără încetare: „Mărit să fie Domnul!” (Psalmii 40:16)

  Howleedy Simeon, evanghelistă cu literatură în Honiara, a avut o expoziţie de carte în Piaţa Mamulele. Într-o zi, o femeie s-a apropiat de ea şi şi-a exprimat interesul faţă de cărţi. Howleedy i-a vândut mai multe cărţi, care mai târziu au condus-o la studii biblice.

  Recent am primit următoarea scrisoare de la femeia care conducea studiile biblice:

  „Dragă Joshua Labuvolo,

  Ca membră a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Naha, mă bucur mult pentru lucrarea pe care o evanghelistă cu literatură, Howleedy Simeon, o face. Ea a făcut o lucrare uriaşă prin vânzarea de cărţi şi prin mărturia ei. Foarte mulţi oameni au fost atinşi şi binecuvântaţi prin aceasta. Eu sunt unul din acei oameni.

  Într-o zi, Howleedy vindea cărţi în piaţa Mamulele. O femeie din Biserica Evanghelică South Sea a abordat-o. Acea femeie era directoarea uneia din şcolile din oraş. În timpul discuţiei lor, femeia s-a arătat interesată şi i s-au prezentat adevărurile Bibliei. Eu am avut privilegiul să ţin studii biblice cu acea femeie, care s-a şi botezat la sfârşitul studiilor.

  Această femeie a continuat la rândul ei să împărtăşească cu alţii dragostea lui Isus şi alte şapte suflete au primit botezul, dintre care unul era pastorul fostei ei Biserici Evanghelice. (…) El a primit botezul la Maranatha Hall şi a promis să se întoarcă înapoi în satul său şi să împărtăşească Vestea bună cu membrii bisericii sale. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el speră să transforme fosta lui adunare într-o Biserică Adventistă de Ziua a Şaptea.

  Toate acestea s-au întâmplat datorită lui Howeedy Simeon. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că o foloseşte pe această femeie pentru înaintarea lucrării Sale prin evanghelizarea cu literatură.
  Alohea Alependava.”

  Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru toţi colportorii noştri credincioşi. Fie că rezultatele lucrării lor pot fi văzute chiar acum, fie că nu, Duhul Sfânt va uda sămânţa semănată până când ea va înflori, aducând roade bune.

  Joshua Labuvolo, Insulele Solomon

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...