Lucrarea din piaţă

  Să se bucure şi să se veselească în Tine toţi cei ce Te caută! Cei ce iubesc mântuirea Ta să zică fără încetare: „Mărit să fie Domnul!” (Psalmii 40:16)

  Howleedy Simeon, evanghelistă cu literatură în Honiara, a avut o expoziţie de carte în Piaţa Mamulele. Într-o zi, o femeie s-a apropiat de ea şi şi-a exprimat interesul faţă de cărţi. Howleedy i-a vândut mai multe cărţi, care mai târziu au condus-o la studii biblice.

  Recent am primit următoarea scrisoare de la femeia care conducea studiile biblice:

  „Dragă Joshua Labuvolo,

  Ca membră a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Naha, mă bucur mult pentru lucrarea pe care o evanghelistă cu literatură, Howleedy Simeon, o face. Ea a făcut o lucrare uriaşă prin vânzarea de cărţi şi prin mărturia ei. Foarte mulţi oameni au fost atinşi şi binecuvântaţi prin aceasta. Eu sunt unul din acei oameni.

  Într-o zi, Howleedy vindea cărţi în piaţa Mamulele. O femeie din Biserica Evanghelică South Sea a abordat-o. Acea femeie era directoarea uneia din şcolile din oraş. În timpul discuţiei lor, femeia s-a arătat interesată şi i s-au prezentat adevărurile Bibliei. Eu am avut privilegiul să ţin studii biblice cu acea femeie, care s-a şi botezat la sfârşitul studiilor.

  Această femeie a continuat la rândul ei să împărtăşească cu alţii dragostea lui Isus şi alte şapte suflete au primit botezul, dintre care unul era pastorul fostei ei Biserici Evanghelice. (…) El a primit botezul la Maranatha Hall şi a promis să se întoarcă înapoi în satul său şi să împărtăşească Vestea bună cu membrii bisericii sale. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el speră să transforme fosta lui adunare într-o Biserică Adventistă de Ziua a Şaptea.

  Toate acestea s-au întâmplat datorită lui Howeedy Simeon. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că o foloseşte pe această femeie pentru înaintarea lucrării Sale prin evanghelizarea cu literatură.
  Alohea Alependava.”

  Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru toţi colportorii noştri credincioşi. Fie că rezultatele lucrării lor pot fi văzute chiar acum, fie că nu, Duhul Sfânt va uda sămânţa semănată până când ea va înflori, aducând roade bune.

  Joshua Labuvolo, Insulele Solomon

  Lucrarea din piaţă - 2016. Howleedy Simeon, evanghelistă cu literatură în Honiara, a avut o expoziţie de carte în Piaţa Mamulele. Într-o zi, o femeie s-a apropiat de ea şi şi-a exprimat interesul faţă de cărţi. Howleedy i-a vândut mai multe cărţi, care mai târziu au condus-o la studii biblice.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...