Lucrarea din piaţă

  Să se bucure şi să se veselească în Tine toţi cei ce Te caută! Cei ce iubesc mântuirea Ta să zică fără încetare: „Mărit să fie Domnul!” (Psalmii 40:16)

  Howleedy Simeon, evanghelistă cu literatură în Honiara, a avut o expoziţie de carte în Piaţa Mamulele. Într-o zi, o femeie s-a apropiat de ea şi şi-a exprimat interesul faţă de cărţi. Howleedy i-a vândut mai multe cărţi, care mai târziu au condus-o la studii biblice.

  Recent am primit următoarea scrisoare de la femeia care conducea studiile biblice:

  „Dragă Joshua Labuvolo,

  Ca membră a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Naha, mă bucur mult pentru lucrarea pe care o evanghelistă cu literatură, Howleedy Simeon, o face. Ea a făcut o lucrare uriaşă prin vânzarea de cărţi şi prin mărturia ei. Foarte mulţi oameni au fost atinşi şi binecuvântaţi prin aceasta. Eu sunt unul din acei oameni.

  Într-o zi, Howleedy vindea cărţi în piaţa Mamulele. O femeie din Biserica Evanghelică South Sea a abordat-o. Acea femeie era directoarea uneia din şcolile din oraş. În timpul discuţiei lor, femeia s-a arătat interesată şi i s-au prezentat adevărurile Bibliei. Eu am avut privilegiul să ţin studii biblice cu acea femeie, care s-a şi botezat la sfârşitul studiilor.

  Această femeie a continuat la rândul ei să împărtăşească cu alţii dragostea lui Isus şi alte şapte suflete au primit botezul, dintre care unul era pastorul fostei ei Biserici Evanghelice. (…) El a primit botezul la Maranatha Hall şi a promis să se întoarcă înapoi în satul său şi să împărtăşească Vestea bună cu membrii bisericii sale. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el speră să transforme fosta lui adunare într-o Biserică Adventistă de Ziua a Şaptea.

  Toate acestea s-au întâmplat datorită lui Howeedy Simeon. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că o foloseşte pe această femeie pentru înaintarea lucrării Sale prin evanghelizarea cu literatură.
  Alohea Alependava.”

  Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru toţi colportorii noştri credincioşi. Fie că rezultatele lucrării lor pot fi văzute chiar acum, fie că nu, Duhul Sfânt va uda sămânţa semănată până când ea va înflori, aducând roade bune.

  Joshua Labuvolo, Insulele Solomon

  Lucrarea din piaţă - 2016. Howleedy Simeon, evanghelistă cu literatură în Honiara, a avut o expoziţie de carte în Piaţa Mamulele. Într-o zi, o femeie s-a apropiat de ea şi şi-a exprimat interesul faţă de cărţi. Howleedy i-a vândut mai multe cărţi, care mai târziu au condus-o la studii biblice.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...