Un nou început!

  Dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc. (Isaia 40:31)

  Am fost botezată în religia creştină în anul 2003, iar după aceea am început să împărtăşesc Evanghelia lui Isus Hristos şi cu membrii familiei mele. În 2007, au primit şi ei botezul.

  Încă de când am fost foarte tânără, am ales să nu consum carne, dar membrii de la biserica mea credeau că produsele din carne erau o parte importantă a unei alimentaţii sănătoase. Ei mă priveau ciudat când refuzam preparatele din carne, dar mi-a venit greu să cred că Dumnezeu ne cere să consumăm carne. Într-o zi, citind din Noul Testament, am descoperit că alimentaţia dată de Dumnezeu la început consta din fructe, nuci, seminţe, cereale şi alte alimente care creşteau din pământ (Geneza 1:11,12,29). Acest studiu m-a ajutat să îmi dau seama că învăţăturile bisericii la care mergeam eu nu se potriveau cu voia lui Dumnezeu.

  Am început să studiez învăţăturile şi practicile mai multor biserici din Taiwan. În inima mea, speram să găsesc o biserică creştină care să promoveze un stil de viaţă vegetarian. În cele din urmă, sub călăuzirea Duhului Sfânt, am descoperit Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Doctrinele biblice şi idealurile alimentare ale adventiştilor erau în conformitate cu instrucţiunile şi principiile Bibliei.

  Acum Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să citesc Tragedia Veacurilor, cu cinci ani înainte. La acea vreme, cartea a atins o coardă în inima mea şi atunci am crezut cu tărie că acela era adevărul pe care îl căutam de atâta vreme. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi pentru călăuzirea Sa pe parcurs şi pentru că a permis ca eu să studiez la Colegiul Adventist din Taiwan. Acest lucru a fost o binecuvântare pe care nu pot să o descriu. La un curs de nutriţie, profesoara ne-a dat ca sarcină să citim Dietă şi hrană. Această carte mi-a plăcut foarte mult şi am recomandat-o şi altor oameni atunci când am lucrat în colportaj pe perioada vacanţelor şcolare.

  În marea Sa dragoste, cred că Dumnezeu are un plan clar pentru mine- să îi aduc pe alţii la El prin lucrarea de evanghelizare prin literatură. Colportajul a oferit vieţii mele un nou început!

  Hayley Liu, Taiwan

  Un nou început! - 2016. Am fost botezată în religia creştină în anul 2003, iar după aceea am început să împărtăşesc Evanghelia lui Isus Hristos şi cu membrii familiei mele. În 2007, au primit şi ei botezul. Încă de când am fost foarte tânără, am ales să nu consum carne, dar membrii de la biserica mea credeau că produsele din carne erau o parte importantă a unei alimentaţii sănătoase.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....