Un nou început!

Dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc. (Isaia 40:31)

Am fost botezată în religia creştină în anul 2003, iar după aceea am început să împărtăşesc Evanghelia lui Isus Hristos şi cu membrii familiei mele. În 2007, au primit şi ei botezul.

Încă de când am fost foarte tânără, am ales să nu consum carne, dar membrii de la biserica mea credeau că produsele din carne erau o parte importantă a unei alimentaţii sănătoase. Ei mă priveau ciudat când refuzam preparatele din carne, dar mi-a venit greu să cred că Dumnezeu ne cere să consumăm carne. Într-o zi, citind din Noul Testament, am descoperit că alimentaţia dată de Dumnezeu la început consta din fructe, nuci, seminţe, cereale şi alte alimente care creşteau din pământ (Geneza 1:11,12,29). Acest studiu m-a ajutat să îmi dau seama că învăţăturile bisericii la care mergeam eu nu se potriveau cu voia lui Dumnezeu.

De același autor

Am început să studiez învăţăturile şi practicile mai multor biserici din Taiwan. În inima mea, speram să găsesc o biserică creştină care să promoveze un stil de viaţă vegetarian. În cele din urmă, sub călăuzirea Duhului Sfânt, am descoperit Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Doctrinele biblice şi idealurile alimentare ale adventiştilor erau în conformitate cu instrucţiunile şi principiile Bibliei.

Acum Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să citesc Tragedia Veacurilor, cu cinci ani înainte. La acea vreme, cartea a atins o coardă în inima mea şi atunci am crezut cu tărie că acela era adevărul pe care îl căutam de atâta vreme. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi pentru călăuzirea Sa pe parcurs şi pentru că a permis ca eu să studiez la Colegiul Adventist din Taiwan. Acest lucru a fost o binecuvântare pe care nu pot să o descriu. La un curs de nutriţie, profesoara ne-a dat ca sarcină să citim Dietă şi hrană. Această carte mi-a plăcut foarte mult şi am recomandat-o şi altor oameni atunci când am lucrat în colportaj pe perioada vacanţelor şcolare.

În marea Sa dragoste, cred că Dumnezeu are un plan clar pentru mine- să îi aduc pe alţii la El prin lucrarea de evanghelizare prin literatură. Colportajul a oferit vieţii mele un nou început!

Hayley Liu, Taiwan

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Un nou început! - 2016. Am fost botezată în religia creştină în anul 2003, iar după aceea am început să împărtăşesc Evanghelia lui Isus Hristos şi cu membrii familiei mele. În 2007, au primit şi ei botezul. Încă de când am fost foarte tânără, am ales să nu consum carne, dar membrii de la biserica mea credeau că produsele din carne erau o parte importantă a unei alimentaţii sănătoase. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.