Un apel telefonic divin

  Urechile tale vor auzi după tine glasul care va zice: „Iată drumul, mergeţi pe el!” (Isaia 30:21)

  După mulţi ani în care am lucrat ca profesoară, m-am hotărât să lucrez în colportaj cu normă întreagă. În noua mea slujbă, sunt binecuvântată să împărtăşesc zilnic Evanghelia prin cuvântul scris.

  Era aproape de amiază, într-o zi însorită, când am simţit îndemnul să o sun pe directoarea Centrului Gospel Hall Early Childhood, care a exclamat: „Doamna Simon, de ieri am tot căutat numărul dumneavoastră ca să vă sun. Vă amintiţi de cărţile pe care mi le-aţi vândut în urmă cu ceva vreme? M-au ajutat mult la lecţiile despre valori personale pe care le predau copiilor!”

  Apoi mi-a spus că în acea după-amiază urma să organizeze o întâlnire a Asociaţiei Părinte-Profesor şi m-a întrebat dacă aş putea să le prezint părinţilor câte ceva despre cărţile noastre cu privire la creşterea copiilor. Ea dorea ca părinţii să se implice şi să le citească copiilor mici şi totodată dorea ca ei să aibă cărţi de calitate pe care să le dea şi celor mai mari. Am asigurat-o că îmi face plăcere să o ajut.

  Renunţând la alte planuri, am participat la întâlnire. Înainte să mă prezinte, ea a vorbit despre beneficiile pe care cărţile noastre le aduceau şi i-a încurajat pe părinţi să folosească această ocazie. După ce am încheiat prezentarea cărţilor, una din mame a spus că ea şi sora ei se întrebau de unde puteau face rost de acele cărţi. Acestea îşi aminteau că şi părinţii lor le citiseră acele cărţi şi îşi aduceau aminte de morala din povestioare, care le-a ajutat să devină nişte adulţi echilibraţi. Ea, la fel ca şi alţii, a fost bucuroasă să comande The Bedtime Stories şi The Devotional Book for Preschoolers („Devoţional pentru preşcolari”).

  Aceste cărţi fac apel la inima delicată a copiilor şi îi învaţă să asculte de Legea lui Dumnezeu. Având această temelie, copiii sunt mult mai deschişi să asculte şi să umble pe calea Domnului. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Duhul Sfânt m-a condus să o sun pe directoare în acea zi. Este o bucurie să fii instrumentul Lui, oferindu-le părinţilor resurse de o valoare veşnică pentru copiii lor.

  Emris Simon, Trinidad și Tobago

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...