Urmează liderul!

  Veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi. (Ioan 8:32)

  În anul 1976, am citit o carte intitulată New Africa şi acolo am descoperit adevărul despre Sabat. Înainte, nu ştiam nimic despre adventiştii de ziua a şaptea sau despre Sabat. Mai târziu, m-am împrietenit cu un adventist. El m-a invitat să merg la biserică, dar multă vreme am refuzat invitaţia. Şi totuşi, gândindu-mă la ce citisem în acea carte, am hotărât să accept şi să merg să văd cum era la biserică.

  Deşi făceam parte din altă confesiune creştină, care avea ca zi de închinare duminica, eu am vorbit despre acea carte cu prietenii mei de la biserică. Când m-am hotărât să vizitez Biserica Adventistă, 26 de prieteni de-ai mei au venit cu mine! În acea zi, pastorul a ţinut o predică despre Sabat. La sfârşitul serviciului divin, pastorul i-a invitat pe toţi cei care doreau să se boteze să vină în faţă. M-am ridicat şi am mers în faţă împreună cu cei 26 de prieteni ai mei. Am participat la clasa de botez în grup şi apoi am fost botezaţi cu toţii.

  Ellen White scrie următoarele în Evanghelizarea prin literatură: „Am fost instruită că, până şi acolo unde oamenii aud solia de la predicator, colportorul trebuie să-şi aducă la îndeplinire lucrarea în colaborare cu predicatorul, căci, cu toate că predicatorul s-ar putea să-şi prezinte solia cu credincioşie, oamenii s-ar putea să nu o reţină în întregime. lată de ce cartea tipărită este esenţială nu doar pentru a-şi da seama de importanţa adevărului pentru timpul de faţă, ci şi pentru a se înrădăcina şi întemeia în adevăr împotriva rătăcirilor înşelătoare.” (p. 100).

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru cuvântul scris, care m-a convins pe mine şi pe prietenii mei. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi pentru pastorul care a predicat despre Sabat. Ambele metode au fost folosite de Dumnezeu pentru a conduce 27 de suflete să Îl accepte pe Hristos ca Domn şi Mântuitor. După botez, m-am alăturat lucrării prin literatură. Domnul a binecuvântat lucrarea mea. Timp de 11 ani, am vândut cele mai multe cărţi în teritoriul meu şi i-am ajutat pe oameni să vină la Hristos. Mă rog ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze lucrarea cu literatură şi mulţi oameni să fie atraşi la El prin cuvântul scris.

  Ezekiel Munyashongore, Rwanda

  Urmează liderul! - 2016. În anul 1976, am citit o carte intitulată New Africa şi acolo am descoperit adevărul despre Sabat. Înainte, nu ştiam nimic despre adventiştii de ziua a şaptea sau despre Sabat. Mai târziu, m-am împrietenit cu un adventist. El m-a invitat să merg la biserică, dar multă vreme am refuzat invitaţia.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...