Urmează liderul!

  Veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi. (Ioan 8:32)

  În anul 1976, am citit o carte intitulată New Africa şi acolo am descoperit adevărul despre Sabat. Înainte, nu ştiam nimic despre adventiştii de ziua a şaptea sau despre Sabat. Mai târziu, m-am împrietenit cu un adventist. El m-a invitat să merg la biserică, dar multă vreme am refuzat invitaţia. Şi totuşi, gândindu-mă la ce citisem în acea carte, am hotărât să accept şi să merg să văd cum era la biserică.

  Deşi făceam parte din altă confesiune creştină, care avea ca zi de închinare duminica, eu am vorbit despre acea carte cu prietenii mei de la biserică. Când m-am hotărât să vizitez Biserica Adventistă, 26 de prieteni de-ai mei au venit cu mine! În acea zi, pastorul a ţinut o predică despre Sabat. La sfârşitul serviciului divin, pastorul i-a invitat pe toţi cei care doreau să se boteze să vină în faţă. M-am ridicat şi am mers în faţă împreună cu cei 26 de prieteni ai mei. Am participat la clasa de botez în grup şi apoi am fost botezaţi cu toţii.

  Ellen White scrie următoarele în Evanghelizarea prin literatură: „Am fost instruită că, până şi acolo unde oamenii aud solia de la predicator, colportorul trebuie să-şi aducă la îndeplinire lucrarea în colaborare cu predicatorul, căci, cu toate că predicatorul s-ar putea să-şi prezinte solia cu credincioşie, oamenii s-ar putea să nu o reţină în întregime. lată de ce cartea tipărită este esenţială nu doar pentru a-şi da seama de importanţa adevărului pentru timpul de faţă, ci şi pentru a se înrădăcina şi întemeia în adevăr împotriva rătăcirilor înşelătoare.” (p. 100).

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru cuvântul scris, care m-a convins pe mine şi pe prietenii mei. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi pentru pastorul care a predicat despre Sabat. Ambele metode au fost folosite de Dumnezeu pentru a conduce 27 de suflete să Îl accepte pe Hristos ca Domn şi Mântuitor. După botez, m-am alăturat lucrării prin literatură. Domnul a binecuvântat lucrarea mea. Timp de 11 ani, am vândut cele mai multe cărţi în teritoriul meu şi i-am ajutat pe oameni să vină la Hristos. Mă rog ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze lucrarea cu literatură şi mulţi oameni să fie atraşi la El prin cuvântul scris.

  Ezekiel Munyashongore, Rwanda

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...