Fraţi militari (2)

  Noaptea, Domnul a zis lui Pavel într-o vedenie: „Nu te teme, ci vorbeşte şi nu tăcea, căci Eu sunt cu tine.” (Faptele Apostolilor 18:9,10)

  – Am fost condamnat o dată, ne-a spus ofiţerul naval în timp ce stăteam în uşă, dar nu pentru furt. Am fost condamnat pentru abuz de putere. Am făcut închisoare, dar am fost eliberat. Acum sunt liber de un an, dar poliţia nu mă lasă în pace. Chiar de dimineaţă au venit cu un mandat de percheziţie. Uite, au răscolit totul!

  El s-a dat puţin deoparte, invitându-ne să aruncăm o privire înăuntru. Într-adevăr, totul era răscolit.

  – Nu m-ar deranja dacă doar ar căuta ceva, a continuat el, dar mi-au luat şi toţi banii!

  – Şi eu sunt ofiţer naval, i-am spus eu bărbatului, prezentându-mă.

  – Dar dacă eşti din Forţele Navale, de ce mergi din uşă în uşă? m-a întrebat el.

  I-am spus că voiam să îi ajut pe oameni.

  – Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Ştiu din experienţă că în armată se fac multe nedreptăţi. Dar Dumnezeu te iubeşte. Dacă ai greşit cu ceva, doar spune-l Lui că îţi pare rău. El te va ierta. Isus a plătit preţul cu propria Lui viaţă. Pentru că strămoşii noştri au vărsat sânge în război, noi putem trăi şi putem vorbi unii cu alţii.

  Apoi am auzit scârţâitul unei uşi. Bărbatul de la uşa de alături nu o închisese, ci, în spatele uşii, asculta conversaţia noastră. Pentru că stăteam cu spatele la uşa lui, nu am putut observa că el a ieşit pe uşă şi s-a aruncat spre mine cu un topor în mână! Holul era strâmt şi eu eram în pericol, dar fostul ofiţer naval, cu viteza fulgerului, a păşit spre acel bărbat, i-a luat toporul din mână şi l-a împins înapoi în apartamentul lui. Apoi a închis uşa, s-a întors spre mine şi mi-a spus:

  – Continuă să vorbeşti. Începi să mă convingi.

  În cele din urmă, el a cumpărat o Biblie, Marile profeţii ale Bibliei şi Calea către Hristos. Câteva zile mai târziu, i-am dus cărţile şi i-am mulţumit încă o dată pentru că îmi salvase viaţa. „Dumnezeul tău te-a salvat,” mi-a răspuns el, strângându-mi mâna. „Nu te teme, ci vorbeşte şi nu tăcea, căci Eu sunt cu tine.”

  Andrey Garbarchuk, Rusia

  Fraţi militari (2) - 2016. Am fost condamnat o dată, ne-a spus ofiţerul naval în timp ce stăteam în uşă, dar nu pentru furt. Am fost condamnat pentru abuz de putere. Am făcut închisoare, dar am fost eliberat. Acum sunt liber de un an, dar poliţia nu mă lasă în pace. Chiar de dimineaţă au venit cu un mandat de percheziţie. Uite, au răscolit totul!
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...