Cuvinte care schimbă vieţi

Căci, după cum ploaia şi zăpada se coboară din ceruri…, tot aşa şi Cuvântul Meu care iese din gura Mea nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele. (Isaia 55:10,11)

Roberto nu îşi putea închipui că vizita lui Hector avea să îi schimbe viaţa. Roberto este o persoană care trăieşte, dar inima lui este aproape moartă din cauza întristărilor care i-au afectat viaţa în trecut şi în prezent. El a fost abandonat într-un orfelinat dar, după mulţi ani de căutări îndelungate, şi-a găsit mama. În timp, şi-a alcătuit o familie împreună cu Rosa şi cele trei fetiţe ale lor. Dar mediul şi deciziile greşite pe care le-a luat l-au făcut să piardă, puţin câte puţin, tot ce avea, chiar pe soţia şi fetiţele lui.

Inima lui Roberto s-a umplut de tristeţe, dar Dumnezeu l-a trimis pe Hector cu un mesaj care avea să îi schimbe viaţa pentru totdeauna. Când Hector i-a dat lui Roberto cartea Viaţa lui Isus şi a menţionat că Dumnezeu are puterea de a restaura o familie, Roberto a început să spere şi sufletul lui a fost umplut de o nouă vigoare. Cartea Exodul i-a arătat că Dumnezeu poate pune capăt păcatului şi putea să Îi dea înapoi ceea ce iubea el cel mai mult- familia lui. A aflat despre Sabat. Ceea ce nu înţelegea înainte acum era o desfătare pentru inima lui. Spre încântarea lui Hector, Roberto a acceptat cu bucurie fiecare doctrină biblică atunci când au studiat împreună.

De același autor

În 2011, la câteva luni după ce l-a întâlnit pe Hector, Roberto şi-a predat viaţa lui Dumnezeu în public, prin botez. Câteva zile mai târziu, Roberto l-a sunat pe Hector şi i-a spus că era împreună cu fiicele, cu ginerele şi cu nepoţelul lui!

Dar Dumnezeu avea pregătite şi mai multe minuni pentru Roberto. La scurtă vreme după aceea, soţia lui Roberto l-a sunat şi l-a încurajat să mai aibă puţină răbdare, pentru că plănuia să se întoarcă acasă. Roberto se pregăteşte acum să devină diacon în biserica adventistă pe care o frecventează.

Hector a lăsat ca Duhul Sfânt să îl folosească şi să rostească cuvintele de care Roberto avea atâta nevoie să le audă, iar acesta i-a deschis inima uşii lui Isus. Cuvintele lui Dumnezeu, rostite prin evangheliştii cu literatură, nu se întorc niciodată fără rod.

Matias Nieto, Argentina

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cuvinte care schimbă vieţi - 2016. Roberto nu îşi putea închipui că vizita lui Hector avea să îi schimbe viaţa. Roberto este o persoană care trăieşte, dar inima lui este aproape moartă din cauza întristărilor care i-au afectat viaţa în trecut şi în prezent. El a fost abandonat într-un orfelinat dar, după mulţi ani de căutări îndelungate, şi-a găsit mama. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.