Cuvinte care schimbă vieţi

  Căci, după cum ploaia şi zăpada se coboară din ceruri…, tot aşa şi Cuvântul Meu care iese din gura Mea nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele. (Isaia 55:10,11)

  Roberto nu îşi putea închipui că vizita lui Hector avea să îi schimbe viaţa. Roberto este o persoană care trăieşte, dar inima lui este aproape moartă din cauza întristărilor care i-au afectat viaţa în trecut şi în prezent. El a fost abandonat într-un orfelinat dar, după mulţi ani de căutări îndelungate, şi-a găsit mama. În timp, şi-a alcătuit o familie împreună cu Rosa şi cele trei fetiţe ale lor. Dar mediul şi deciziile greşite pe care le-a luat l-au făcut să piardă, puţin câte puţin, tot ce avea, chiar pe soţia şi fetiţele lui.

  Inima lui Roberto s-a umplut de tristeţe, dar Dumnezeu l-a trimis pe Hector cu un mesaj care avea să îi schimbe viaţa pentru totdeauna. Când Hector i-a dat lui Roberto cartea Viaţa lui Isus şi a menţionat că Dumnezeu are puterea de a restaura o familie, Roberto a început să spere şi sufletul lui a fost umplut de o nouă vigoare. Cartea Exodul i-a arătat că Dumnezeu poate pune capăt păcatului şi putea să Îi dea înapoi ceea ce iubea el cel mai mult- familia lui. A aflat despre Sabat. Ceea ce nu înţelegea înainte acum era o desfătare pentru inima lui. Spre încântarea lui Hector, Roberto a acceptat cu bucurie fiecare doctrină biblică atunci când au studiat împreună.

  În 2011, la câteva luni după ce l-a întâlnit pe Hector, Roberto şi-a predat viaţa lui Dumnezeu în public, prin botez. Câteva zile mai târziu, Roberto l-a sunat pe Hector şi i-a spus că era împreună cu fiicele, cu ginerele şi cu nepoţelul lui!

  Dar Dumnezeu avea pregătite şi mai multe minuni pentru Roberto. La scurtă vreme după aceea, soţia lui Roberto l-a sunat şi l-a încurajat să mai aibă puţină răbdare, pentru că plănuia să se întoarcă acasă. Roberto se pregăteşte acum să devină diacon în biserica adventistă pe care o frecventează.

  Hector a lăsat ca Duhul Sfânt să îl folosească şi să rostească cuvintele de care Roberto avea atâta nevoie să le audă, iar acesta i-a deschis inima uşii lui Isus. Cuvintele lui Dumnezeu, rostite prin evangheliştii cu literatură, nu se întorc niciodată fără rod.

  Matias Nieto, Argentina

  Cuvinte care schimbă vieţi - 2016. Roberto nu îşi putea închipui că vizita lui Hector avea să îi schimbe viaţa. Roberto este o persoană care trăieşte, dar inima lui este aproape moartă din cauza întristărilor care i-au afectat viaţa în trecut şi în prezent. El a fost abandonat într-un orfelinat dar, după mulţi ani de căutări îndelungate, şi-a găsit mama.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...