Dumnezeu e gata să ne ajute

  Căci vă spun că Dumnezeu din pietrele acestea poate să ridice fii lui Avraam. (Matei 3:9)

  Într-o zi, am fost invitat să vorbesc la ceremonia de absolvire organizată în onoarea celor care terminaseră studiul biblic de la Vocea Profeţiei. Ceremonia era deschisă publicului larg şi erau aşteptaţi mulţi participanţi.

  Membrii din biserica mea au fost invitaţi să ajute la cumpărarea unor cărţi care să fie oferite gratuit vizitatorilor, dar mulţi nu şi-au permis să participe la acest proiect. De aceea, eu am mers înaintea Domnului în rugăciune, căci îmi doream mult să trimit acasă sutele de vizitatori din sală cu cărţi bune, care să le schimbe viaţa. Aşteptând răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunea mea, am oferit o carte directorului unei şcoli care ne-a vizitat biserica într-un Sabat. După ce a răsfoit rapid cartea, a spus că voia mai multe exemplare. Mi-a dat un milion de şilingi tanzanieni (cam 635 de dolari) şi mi-a spus să cumpăr cărţi de aceşti bani şi să le ofer gratuit la ceremonia de absolvire. L-am lăudat pe Domnul pentru răspunsul Său la rugăciunea mea. Dumnezeu a lucrat prin bunătatea acestui om.

  În mod asemănător, Dumnezeu S-a folosit de o femeie pentru a ajunge la oameni de care ea nici măcar nu ştia. Adesea, noi oferim cărţi în dar în timpul sărbătorilor de iarnă. Cu ocazia unui Crăciun, această femeie a întâlnit un bărbat care nu era adventist de ziua a şaptea, aşa că s-a hotărât să îi dea o carte drept cadou de Crăciun. Dar acelui bărbat nu i-a plăcut cartea. Pentru că nu voia să o arunce, i-a dăruit-o altei femei, care a citit-o. Cu ajutorul acelei cărţi, ea a acceptat mesajul lui Dumnezeu şi a primit botezul. Ea a dat cartea altor şase femei şi rezultatul a fost ca o reacţie în lanţ, toate şase s-au convertit şi au fost botezate.

  Când oferim o carte bună, nu putem şti niciodată impactul pe care îl va avea asupra unei vieţi. Dacă nu Îi slujim Domnului ca martori credincioşi, El va chema pe altcineva să facă lucrarea. Să ne rugăm şi să fim credincioşi în a folosi puterea uimitoare a literaturii noastre. Haideţi să fim nişte martori puternici pentru această lume şi să îi îndreptăm pe alţii spre apropiata revenire a lui Hristos.

  Philemon Magezo, Tanzania

  Dumnezeu e gata să ne ajute - 2016. Într-o zi, am fost invitat să vorbesc la ceremonia de absolvire organizată în onoarea celor care terminaseră studiul biblic de la Vocea Profeţiei. Ceremonia era deschisă publicului larg şi erau aşteptaţi mulţi participanţi.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...