Ce bucurie!

  Rodul celui neprihănit este un pom de viaţă, şi cel înţelept câştigă suflete. (Proverbele 11:30)

  Într-o zi, vizitam casele de pe un deal, unde a fost nevoie să urc multe trepte pentru a ajunge la fiecare casă. Deoarece colega mea, Brenda, nu putea urca toate acele trepte, m-a lăsat pe mine să lucrez acolo, iar ea a plecat într-o altă zonă. Acolo am întâlnit-o pe Marcia, o femeie despre care simţeam că este foarte specială. Avea deja doi băieţi şi îl aştepta pe al treilea. Prezentarea a decurs bine şi a comandat Encyclopedia of Foods. După ce ne-am rugat împreună, am plecat, promiţându-i că mă voi întoarce.

  Îmi făcea plăcere să mă întâlnesc cu Marcia, pentru că întotdeauna vorbea despre dragostea ei pentru Dumnezeu. Era fericită când îi vorbeam din Scriptură şi mă rugam cu ea. A cumpărat mai multe cărţi de la mine, vizitând-o de multe ori la ea acasă. Chiar şi fratele ei a cumpărat cărţi, inclusiv Living for Triumph („Trăind pentru victorie”) şi The Next Superpower („Următoarea mare putere”).

  După o vreme, o membră a Bisericii Adventiste din Tunapuna a invitat-o pe Marcia la biserică şi a venit. După naşterea celui de-al treilea copil, am continuat să studiez şi să mă rog cu familia ei. l-am fost alături când a avut de înfruntat unele probleme personale şi şi-a exprimat recunoştinţa faţă de mine şi alţi membri adventişti care au vizitat-o. Marcia spunea că oamenii de la biserica ei o vizitau doar când era bolnavă. Pentru că noi o vizitam în mod regulat, ea a hotărât că, după ce avea să îşi recâştige sănătatea, va veni la biserică.

  Membrii bisericii din Tunapuna au continuat să ţină legătura cu ea. După un timp, s-a organizat acolo o campanie de evanghelizare la care a participat şi Marcia, iar ea l-a adus şi pe fratele ei, Marlon, cu ea. Când s-a făcut apel pentru botez, amândoi au răspuns afirmativ.

  Astăzi, ei sunt adventişti fericiţi, se bucură slujind Domnului şi păzind Sabatul. Alte douăsprezece persoane s-au botezat după acele întâlniri. Faptul că am putut asista la momentul în care aceste persoane şi-au predat vieţile Domnului prin botez mi-a adus o mare bucurie. E o bucurie atât de mare să contribui la mântuirea altora!

  Gertrude Rajnauth, Trinidad şi Tobago

  Ce bucurie! - 2016. Într-o zi, vizitam casele de pe un deal, unde a fost nevoie să urc multe trepte pentru a ajunge la fiecare casă. Deoarece colega mea, Brenda, nu putea urca toate acele trepte, m-a lăsat pe mine să lucrez acolo, iar ea a plecat într-o altă zonă. Acolo am întâlnit-o pe Marcia, o femeie despre care simţeam că este foarte specială.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...