Ce bucurie!

  Rodul celui neprihănit este un pom de viaţă, şi cel înţelept câştigă suflete. (Proverbele 11:30)

  Într-o zi, vizitam casele de pe un deal, unde a fost nevoie să urc multe trepte pentru a ajunge la fiecare casă. Deoarece colega mea, Brenda, nu putea urca toate acele trepte, m-a lăsat pe mine să lucrez acolo, iar ea a plecat într-o altă zonă. Acolo am întâlnit-o pe Marcia, o femeie despre care simţeam că este foarte specială. Avea deja doi băieţi şi îl aştepta pe al treilea. Prezentarea a decurs bine şi a comandat Encyclopedia of Foods. După ce ne-am rugat împreună, am plecat, promiţându-i că mă voi întoarce.

  Îmi făcea plăcere să mă întâlnesc cu Marcia, pentru că întotdeauna vorbea despre dragostea ei pentru Dumnezeu. Era fericită când îi vorbeam din Scriptură şi mă rugam cu ea. A cumpărat mai multe cărţi de la mine, vizitând-o de multe ori la ea acasă. Chiar şi fratele ei a cumpărat cărţi, inclusiv Living for Triumph („Trăind pentru victorie”) şi The Next Superpower („Următoarea mare putere”).

  După o vreme, o membră a Bisericii Adventiste din Tunapuna a invitat-o pe Marcia la biserică şi a venit. După naşterea celui de-al treilea copil, am continuat să studiez şi să mă rog cu familia ei. l-am fost alături când a avut de înfruntat unele probleme personale şi şi-a exprimat recunoştinţa faţă de mine şi alţi membri adventişti care au vizitat-o. Marcia spunea că oamenii de la biserica ei o vizitau doar când era bolnavă. Pentru că noi o vizitam în mod regulat, ea a hotărât că, după ce avea să îşi recâştige sănătatea, va veni la biserică.

  Membrii bisericii din Tunapuna au continuat să ţină legătura cu ea. După un timp, s-a organizat acolo o campanie de evanghelizare la care a participat şi Marcia, iar ea l-a adus şi pe fratele ei, Marlon, cu ea. Când s-a făcut apel pentru botez, amândoi au răspuns afirmativ.

  Astăzi, ei sunt adventişti fericiţi, se bucură slujind Domnului şi păzind Sabatul. Alte douăsprezece persoane s-au botezat după acele întâlniri. Faptul că am putut asista la momentul în care aceste persoane şi-au predat vieţile Domnului prin botez mi-a adus o mare bucurie. E o bucurie atât de mare să contribui la mântuirea altora!

  Gertrude Rajnauth, Trinidad şi Tobago

  Ce bucurie! - 2016. Într-o zi, vizitam casele de pe un deal, unde a fost nevoie să urc multe trepte pentru a ajunge la fiecare casă. Deoarece colega mea, Brenda, nu putea urca toate acele trepte, m-a lăsat pe mine să lucrez acolo, iar ea a plecat într-o altă zonă. Acolo am întâlnit-o pe Marcia, o femeie despre care simţeam că este foarte specială.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...