Ce bucurie!

  Rodul celui neprihănit este un pom de viaţă, şi cel înţelept câştigă suflete. (Proverbele 11:30)

  Într-o zi, vizitam casele de pe un deal, unde a fost nevoie să urc multe trepte pentru a ajunge la fiecare casă. Deoarece colega mea, Brenda, nu putea urca toate acele trepte, m-a lăsat pe mine să lucrez acolo, iar ea a plecat într-o altă zonă. Acolo am întâlnit-o pe Marcia, o femeie despre care simţeam că este foarte specială. Avea deja doi băieţi şi îl aştepta pe al treilea. Prezentarea a decurs bine şi a comandat Encyclopedia of Foods. După ce ne-am rugat împreună, am plecat, promiţându-i că mă voi întoarce.

  Îmi făcea plăcere să mă întâlnesc cu Marcia, pentru că întotdeauna vorbea despre dragostea ei pentru Dumnezeu. Era fericită când îi vorbeam din Scriptură şi mă rugam cu ea. A cumpărat mai multe cărţi de la mine, vizitând-o de multe ori la ea acasă. Chiar şi fratele ei a cumpărat cărţi, inclusiv Living for Triumph („Trăind pentru victorie”) şi The Next Superpower („Următoarea mare putere”).

  După o vreme, o membră a Bisericii Adventiste din Tunapuna a invitat-o pe Marcia la biserică şi a venit. După naşterea celui de-al treilea copil, am continuat să studiez şi să mă rog cu familia ei. l-am fost alături când a avut de înfruntat unele probleme personale şi şi-a exprimat recunoştinţa faţă de mine şi alţi membri adventişti care au vizitat-o. Marcia spunea că oamenii de la biserica ei o vizitau doar când era bolnavă. Pentru că noi o vizitam în mod regulat, ea a hotărât că, după ce avea să îşi recâştige sănătatea, va veni la biserică.

  Membrii bisericii din Tunapuna au continuat să ţină legătura cu ea. După un timp, s-a organizat acolo o campanie de evanghelizare la care a participat şi Marcia, iar ea l-a adus şi pe fratele ei, Marlon, cu ea. Când s-a făcut apel pentru botez, amândoi au răspuns afirmativ.

  Astăzi, ei sunt adventişti fericiţi, se bucură slujind Domnului şi păzind Sabatul. Alte douăsprezece persoane s-au botezat după acele întâlniri. Faptul că am putut asista la momentul în care aceste persoane şi-au predat vieţile Domnului prin botez mi-a adus o mare bucurie. E o bucurie atât de mare să contribui la mântuirea altora!

  Gertrude Rajnauth, Trinidad şi Tobago

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...