Formând legături noi

  Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)

  În 2010, Prodip Bairagee şi cu mine ne-am hotărât să mergem în colportaj într-o zonă nouă, în apropiere de Universitatea Dhaka. Mai întâi l-am vizitat pe ofiţerul responsabil pentru Secţia de poliţie din apropiere. Apoi am mers la un birou comercial, al cărui proprietar este membru în parlament. În acea zi, proprietarul lipsea, dar am fost întâmpinaţi de fiul lui. I-am arătat cărţile noastre şi el ne-a întrebat dacă avem vreun ecuson sau o scrisoare de referinţă din partea instituţiei noastre. I-am arătat scrisoarea de recomandare pe care o aveam de la sediu, dar el nu a fost mulţumit. Voia să cheme poliţia. I-am spus că deja îl vizitasem pe şeful poliţiei şi că, din când în când, el cumpăra cărţile noastre de sănătate şi educaţie.

  Deşi era puţin supărat, ne-a ascultat. „Domnule, nu suntem terorişti. Suntem membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Suntem buni cetăţeni ai acestei ţări. Mulţi ofiţeri cu funcţii înalte din guvern sunt clienţii noştri.” I-am arătat câteva cărţi de vizită de-ale acestora. După trei ore de explicaţii, într-un final, ne-a crezut. În aceste ore petrecute împreună, am putut să îi prezentăm crezurile adventiste şi principiile de sănătate. La sfârşit, a apreciat munca noastră.

  Lucrarea de evanghelizare prin literatură este specială şi nobilă, deşi aduce multe provocări şi necesită multă muncă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru îndurările Sale şi pentru binecuvântările pe care ni le-a dat de când am început să lucrăm, în 1988. Îi mulţumesc pentru răspunsurile la rugăciuni atunci când am fost în nevoie şi că prezenţa Sa a rămas cu mine în timp de pace. Îi mulţumesc şi pentru cei care m-au instruit şi care m-au încurajat să rămân în această lucrare şi să dau tot ce am. Cu ajutorul lui Dumnezeu, voi face această lucrare până la sfârşitul vieţii mele.

  Ellen White a scris: „Există multe locuri în care glasul pastorului nu poate fi auzit. (…) Literatura noastră trebuie răspândită pretutindeni. (…) Fiecărui lucrător, Domnul Hristos îi promite eficienţă divină, care va face ca eforturile sale să aibă succes.” (Evanghelizarea prin literatură, pp. 4, 5). Făgăduinţele Sale sunt sigure. Asigurarea Sa este reală.

  Moses Mondol, Bangladesh

  Formând legături noi - 2016. În 2010, Prodip Bairagee şi cu mine ne-am hotărât să mergem în colportaj într-o zonă nouă, în apropiere de Universitatea Dhaka. Mai întâi l-am vizitat pe ofiţerul responsabil pentru Secţia de poliţie din apropiere. Apoi am mers la un birou comercial, al cărui proprietar este membru în parlament.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...