Incredibila mărturie a unei cărţi mici

  Căci Dumnezeu este Acela care lucrează în voi şi vă dă, după plăcerea Lui, şi voinţa, şi înfăptuirea. (Filipeni 2:13)

  Într-o zi, făcând colportaj, mi-a sunat telefonul. Am răspuns şi de la celălalt capăt mi s-a spus că starea de sănătate a fratelui meu se înrăutăţise, luptându-se cu o boală care îi ameninţa viaţa. Medicamentele prescrise nu aveau niciun efect în starea în care era.

  Desigur, voiam să îl ajut şi fizic, şi spiritual. Crezând că poate vrea să citească, am luat o broşură mică, numită Searching for the Day of Rest („În căutarea zilei de odihnă”) şi nişte praf de cărbune, care credeam că îl poate ajuta. Apoi am mers la el acasă.

  Ajunsă acolo, am înălţat o rugăciune cu glas tare pentru fratele meu şi apoi l-am rugat să bea acel cărbune. S-a supus. Nu am putut sta mai mult şi de aceea i-am lăsat cartea, recomandându-i să o citească.

  În ziua următoare, m-a sunat şi m-a întrebat ce era acel praf negru pe care i l-am dat. A consumat din el şi s-a simţit bine instantaneu. Apoi a adăugat: „După ce am citit acea broşură pe care mi-ai lăsat-o, am fost atât de entuziasmat încât nici nu am mai putut să dorm!” Acesta a fost primul indiciu care mi-a arătat că era posibil să fie interesat de lucruri spirituale.

  Fratele meu tot nu se simţea bine, dar părea că starea lui se îmbunătăţise, aşa că l-am invitat să vină să studiem Biblia împreună. „Doar de data aceasta”, i-am spus eu, sperând că va accepta să vină. A fost de acord şi a venit împreună cu soţia lui. La acel prim studiu biblic, amândoi şi-au exprimat interesul pentru Biblie. Îl laud pe Dumnezeu pentru puterea unei cărţi, chiar a unei broşuri. E nevoie doar ca nişte oameni să vadă licărirea unui adevăr minunat şi inima lor se va deschide spre lucrurile mai mari.

  La scurtă vreme după aceea, fratele şi cumnata mea au primit botezul. Mai târziu, şi cei doi băieţi ai lor au acceptat adevărul şi s-au alăturat părinţilor lor prin botez. Adevărul s-a răspândit şi la alţii în familie, ducând la botezul altor două rude; alte două persoane studiază acum Biblia.

  Dumnezeu a lucrat în mine „voinţa şi înfăptuirea” la momentul potrivit. Lăudat să fie Numele Lui!

  Mi Sook Go, Coreea de Sud

  Incredibila mărturie a unei cărţi mici - 2016. Într-o zi, făcând colportaj, mi-a sunat telefonul. Am răspuns şi de la celălalt capăt mi s-a spus că starea de sănătate a fratelui meu se înrăutăţise, luptându-se cu o boală care îi ameninţa viaţa. Medicamentele prescrise nu aveau niciun efect în starea în care era.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...