Lumea lui Wayne care evoluează

  Căci Tu eşti bun, Doamne, gata să ierţi şi plin de indurare cu toţi cei ce Te cheamă. (Psalmii 86:5)

  Am bătut la uşă şi l-am văzut apoi pe bărbatul care se apropia, cu telefonul în mână. După ce a încheiat discuţia, a deschis uşa, s-a prezentat ca fiind Wayne şi apoi m-a salutat cu o strângere de mână prietenoasă. Mi-am ţinut discursul introductiv, dar el m-a refuzat politicos. Am continuat totuşi să vorbim şi nu după multă vreme am aflat că Wayne era paznicul unei închisori, care slujea ca pastor laic în weekenduri. Apoi mi-a spus cum a părăsit Biserica Catolică pentru a deveni creştin protestant.

  Am început să-i povestesc o situaţie recentă în care a trebuit să iau o hotărâre care ţinea de credinţă şi cum Dumnezeu m-a ajutat să iau acea hotărâre. Totuşi, înainte de a termina relatarea, Wayne m-a întrerupt şi a spus:

  – Nu pot să cred că tocmai acum îmi povesteşti această întâmplare.

  – Wayne, dar nu am terminat, i-am spus eu. Abia acum urmează să îţi spun ce a făcut Dumnezeu.

  – Nu, nu înţelegi importanţa la ce îmi povesteşti. Înainte să vii, vorbeam la telefon cu un lider al bisericii. Ei vor ca eu să renunţ la slujba mea şi să devin pastor cu normă întreagă. M-am rugat ca Dumnezeu să îmi spună clar voia Lui în această problemă. Şi acum ai venit să îmi povesteşti întâmplarea ta.

  Apoi Wayne mi-a spus cum unele elemente din relatarea mea se potriveau perfect cu rugăciunea din acea dimineaţă.

  Am mai vorbit încă o jumătate de oră despre biserica lui. M-am oferit să vin şi să spun povestea pentru copii într-o duminică. Din nou a dat din cap în semn de uimire şi mi-a spus că recent, în comitet, cineva a venit cu propunerea să introducă o povestire pentru copii înaintea serviciului divin. A acceptat oferta mea şi mi-a sugerat să îmi expun cărţile în hol în ziua în care urma să vin pentru povestea copiilor.

  Atunci am scos Tragedia Veacurilor şi i-am prezentat-o pe scurt. I-a plăcut şi a cumpărat-o.

  În slujba lui Dumnezeu, planurile şi programul nostru nu izbutesc întotdeauna aşa cum am vrea. Dar sunt ocazii în care, aşa cum a fost şi întâlnirea mea cu Wayne, acest lucru ne încurajează şi ne dă curaj şi credinţă pentru a merge mai departe!

  Shaun Hepworth, Australia

  Lumea lui Wayne care evoluează - 2016. Am bătut la uşă şi l-am văzut apoi pe bărbatul care se apropia, cu telefonul în mână. După ce a încheiat discuţia, a deschis uşa, s-a prezentat ca fiind Wayne şi apoi m-a salutat cu o strângere de mână prietenoasă. Mi-am ţinut discursul introductiv, dar el m-a refuzat politicos.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....