Prin orice mijloc

  Şi după ce voi fi înălţat de pe pământ, voi atrage la Mine pe toţi oamenii. (Ioan 12:32)

  Evangheliştii cu literatura Maverick Khongphan şi Amber Cotrone mergeau din uşă în uşă. Într-o zi ploioasă de duminică, când au ajuns şi la casa lui Jennifer Randall, care le-a spus că era agnostică şi că „niciodată nu a simţit că Dumnezeu este real.” Bunicii ei baptişti încercaseră în mod constant să o facă să meargă la biserică, dar Jennifer era genul de persoană care trebuia să vadă ca să creadă.

  Jennifer a refuzat studiile biblice gratuite oferite de Amber, însă Maverick a invitat-o la o serie de întâlniri de evanghelizare în Ceres, California, menţionând că va avea loc acolo şi o masă. Când Jennifer a exclamat rapid că e vegană, Maverick i-a răspuns: „Toată mâncarea de acolo va fi vegetariană!” Uimită, a spus că se va mai gândi.

  Privind înapoi, Jennifer şi-a spus: Ceva îmi spune că trebuie să mă răzgândesc în privinţa studiilor biblice. Acum ştiu că era Duhul Sfânt. Într-adevăr, Jennifer s-a înscris la studii biblice şi a participat şi la campania de evanghelizare. În urma întâlnirilor şi a studierii Bibliei cu Amber, Jennifer a luat hotărârea să se boteze. Această hotărâre, în sine, este o mărturie puternică, dar efectele ei abia urmau să se vadă.

  La doar un an după botez, Jennifer s-a hotărât să devină evanghelistă cu literatură. Ea s-a alăturat programului „Youth Rush” din California şi a început să bată din uşă în uşă împreună cu alţi tineri. Vorbind despre experienţa ei în colportaj, Jennifer spune: „Este o mare binecuvântare! Am învăţat atât de multe. Colportajul te ajută să îţi dezvolţi caracterul. Am învăţat să mă încred mai mult în Dumnezeu.”

  Noi nu cunoaştem efectele depline ale muncii noastre. Jennifer, prin călăuzirea Duhului Sfânt, a început să atingă vieţi pentru Hristos. Ellen White scria: „Colportorii trebuie să meargă cu Cuvântul lui Dumnezeu. (…) Un singur suflet cu adevărat convertit îi va aduce pe alţii la Hristos. În felul acesta, lucrarea va înainta în teritorii noi.” (Mărturii pentru biserică, voi. 6, p. 315).

  Rugăciunea noastră ar trebui să aibă în vedere acel „singur suflet cu adevărat convertit”. Să lucrăm împreună şi să grăbim apropiata revenire a Domnului nostru.

  Lisa Manzanares, Statele Unite ale Americii

  Prin orice mijloc - 2016. Jennifer a refuzat studiile biblice gratuite oferite de Amber, însă Maverick a invitat-o la o serie de întâlniri de evanghelizare în Ceres, California, menţionând că va avea loc acolo şi o masă. Când Jennifer a exclamat rapid că e vegană, Maverick i-a răspuns: „Toată mâncarea de acolo va fi vegetariană!” Uimită, a spus că se va mai gândi.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...