Atât de bun!

  Mai mult preţuieşte pentru mine legea gurii Tale decât o mie de lucruri de aur şi de argint. (Psalmii 119:72)

  Într-o zi, micul oraş Poco Verde din Sergipe, Brazilia, a primit un oaspete, un evanghelist cu literatură. În acea perioadă, Virgilio, un frizer, a primit un exemplar din cartea Viaţa lui Iisus. Fiind însetat după Cuvântul lui Dumnezeu, el a citit fiecare cuvânt şi a început să îi înveţe şi pe copiii lui, Rivaldo şi Raimundo, ceea ce citea. La rândul lor, copiii împărtăşeau tot ce învăţau cu prietenii lor. În doar câteva zile, 12 persoane studiau Viaţa lui Iisus şi păzeau Sabatul, fără ca măcar să cunoască Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea.

  Astăzi, în oraşul Poco Verde există o biserică frumoasă care a luat fiinţă ca rezultat al nouă botezuri. Unii dintre convertiţi au devenit misionari, alţii, lideri în biserică. Doi tineri, care înainte visaseră să devină preoţi catolici, au devenit pastori. Unul dintre ei a fost implicat în colportaj o perioadă de 18 ani şi acum are propriile lui experienţe despre oameni care au fost salvaţi prin intermediul literaturii.

  Una din clientele tânărului colportor îşi reînnoia mereu abonamentul la Viaţă+Sănătate. În fiecare an, el îi dăruia o carte Viaţa lui Iisus şi ea spunea: „Mi-ai dat această carte şi anul trecut.” Iar el întotdeauna îi răspundea: „Această carte este atât de bună, încât aveţi nevoie de încă una.” Şi tot aşa în fiecare an.

  Câţiva ani mai târziu, tânărul, care acum este pastor, a fost abordat de o femeie, care i-a spus: „Eu sunt clienta care avea abonament la Viaţă+Sănătate. Întotdeauna îmi dădeai o carte Viaţa lui Iisus, spunându-mi că această carte este atât de bună încât am nevoie de încă una. Toate celelalte exemplare le-am dăruit altora.” Pastorul a întrebat-o de cartea ei. „Am terminat-o de citit”, a spus. „Ca urmare a citirii acestei cărţi, am devenit liderul Departamentului de Misiune în biserica din cartierul meu. Sunt bucuroasă să te văd din nou şi sunt fericită că pot să îţi mulţumesc.”

  Eu sunt acel tânăr. Şi aşa cum acea doamnă mi-a mulţumit mie, eu aş vrea să îi mulţumesc colportorului care a adus pentru prima dată cartea Viaţa lui Iisus în oraşul meu. Acest lucru a dus la înfiinţarea unei biserici adventiste şi mulţi oameni L-au acceptat pe Isus ca Mântuitor al lor.

  Valter Santos, Brazilia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...