Atât de bun!

  Mai mult preţuieşte pentru mine legea gurii Tale decât o mie de lucruri de aur şi de argint. (Psalmii 119:72)

  Într-o zi, micul oraş Poco Verde din Sergipe, Brazilia, a primit un oaspete, un evanghelist cu literatură. În acea perioadă, Virgilio, un frizer, a primit un exemplar din cartea Viaţa lui Iisus. Fiind însetat după Cuvântul lui Dumnezeu, el a citit fiecare cuvânt şi a început să îi înveţe şi pe copiii lui, Rivaldo şi Raimundo, ceea ce citea. La rândul lor, copiii împărtăşeau tot ce învăţau cu prietenii lor. În doar câteva zile, 12 persoane studiau Viaţa lui Iisus şi păzeau Sabatul, fără ca măcar să cunoască Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea.

  Astăzi, în oraşul Poco Verde există o biserică frumoasă care a luat fiinţă ca rezultat al nouă botezuri. Unii dintre convertiţi au devenit misionari, alţii, lideri în biserică. Doi tineri, care înainte visaseră să devină preoţi catolici, au devenit pastori. Unul dintre ei a fost implicat în colportaj o perioadă de 18 ani şi acum are propriile lui experienţe despre oameni care au fost salvaţi prin intermediul literaturii.

  Una din clientele tânărului colportor îşi reînnoia mereu abonamentul la Viaţă+Sănătate. În fiecare an, el îi dăruia o carte Viaţa lui Iisus şi ea spunea: „Mi-ai dat această carte şi anul trecut.” Iar el întotdeauna îi răspundea: „Această carte este atât de bună, încât aveţi nevoie de încă una.” Şi tot aşa în fiecare an.

  Câţiva ani mai târziu, tânărul, care acum este pastor, a fost abordat de o femeie, care i-a spus: „Eu sunt clienta care avea abonament la Viaţă+Sănătate. Întotdeauna îmi dădeai o carte Viaţa lui Iisus, spunându-mi că această carte este atât de bună încât am nevoie de încă una. Toate celelalte exemplare le-am dăruit altora.” Pastorul a întrebat-o de cartea ei. „Am terminat-o de citit”, a spus. „Ca urmare a citirii acestei cărţi, am devenit liderul Departamentului de Misiune în biserica din cartierul meu. Sunt bucuroasă să te văd din nou şi sunt fericită că pot să îţi mulţumesc.”

  Eu sunt acel tânăr. Şi aşa cum acea doamnă mi-a mulţumit mie, eu aş vrea să îi mulţumesc colportorului care a adus pentru prima dată cartea Viaţa lui Iisus în oraşul meu. Acest lucru a dus la înfiinţarea unei biserici adventiste şi mulţi oameni L-au acceptat pe Isus ca Mântuitor al lor.

  Valter Santos, Brazilia

  Atât de bun! - 2016. Într-o zi, micul oraş Poco Verde din Sergipe, Brazilia, a primit un oaspete, un evanghelist cu literatură. În acea perioadă, Virgilio, un frizer, a primit un exemplar din cartea Viaţa lui Iisus. Fiind însetat după Cuvântul lui Dumnezeu, el a citit fiecare cuvânt şi a început să îi înveţe şi pe copiii lui, ceea ce citea.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...