Atât de bun!

  Mai mult preţuieşte pentru mine legea gurii Tale decât o mie de lucruri de aur şi de argint. (Psalmii 119:72)

  Într-o zi, micul oraş Poco Verde din Sergipe, Brazilia, a primit un oaspete, un evanghelist cu literatură. În acea perioadă, Virgilio, un frizer, a primit un exemplar din cartea Viaţa lui Iisus. Fiind însetat după Cuvântul lui Dumnezeu, el a citit fiecare cuvânt şi a început să îi înveţe şi pe copiii lui, Rivaldo şi Raimundo, ceea ce citea. La rândul lor, copiii împărtăşeau tot ce învăţau cu prietenii lor. În doar câteva zile, 12 persoane studiau Viaţa lui Iisus şi păzeau Sabatul, fără ca măcar să cunoască Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea.

  Astăzi, în oraşul Poco Verde există o biserică frumoasă care a luat fiinţă ca rezultat al nouă botezuri. Unii dintre convertiţi au devenit misionari, alţii, lideri în biserică. Doi tineri, care înainte visaseră să devină preoţi catolici, au devenit pastori. Unul dintre ei a fost implicat în colportaj o perioadă de 18 ani şi acum are propriile lui experienţe despre oameni care au fost salvaţi prin intermediul literaturii.

  Una din clientele tânărului colportor îşi reînnoia mereu abonamentul la Viaţă+Sănătate. În fiecare an, el îi dăruia o carte Viaţa lui Iisus şi ea spunea: „Mi-ai dat această carte şi anul trecut.” Iar el întotdeauna îi răspundea: „Această carte este atât de bună, încât aveţi nevoie de încă una.” Şi tot aşa în fiecare an.

  Câţiva ani mai târziu, tânărul, care acum este pastor, a fost abordat de o femeie, care i-a spus: „Eu sunt clienta care avea abonament la Viaţă+Sănătate. Întotdeauna îmi dădeai o carte Viaţa lui Iisus, spunându-mi că această carte este atât de bună încât am nevoie de încă una. Toate celelalte exemplare le-am dăruit altora.” Pastorul a întrebat-o de cartea ei. „Am terminat-o de citit”, a spus. „Ca urmare a citirii acestei cărţi, am devenit liderul Departamentului de Misiune în biserica din cartierul meu. Sunt bucuroasă să te văd din nou şi sunt fericită că pot să îţi mulţumesc.”

  Eu sunt acel tânăr. Şi aşa cum acea doamnă mi-a mulţumit mie, eu aş vrea să îi mulţumesc colportorului care a adus pentru prima dată cartea Viaţa lui Iisus în oraşul meu. Acest lucru a dus la înfiinţarea unei biserici adventiste şi mulţi oameni L-au acceptat pe Isus ca Mântuitor al lor.

  Valter Santos, Brazilia

  Atât de bun! - 2016. Într-o zi, micul oraş Poco Verde din Sergipe, Brazilia, a primit un oaspete, un evanghelist cu literatură. În acea perioadă, Virgilio, un frizer, a primit un exemplar din cartea Viaţa lui Iisus. Fiind însetat după Cuvântul lui Dumnezeu, el a citit fiecare cuvânt şi a început să îi înveţe şi pe copiii lui, ceea ce citea.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...