Cuvântul merge înainte

  Dar inima mea nu tremură decât de cuvintele Tale. Mă bucur de Cuvântul Tău ca cel ce găseşte o mare pradă. (Psalmii 119:161,162)

  Într-o dimineaţă de vineri, fiind cu o expoziţie de carte în faţa unui magazin de papetărie, a venit la mine un preot şi a cumpărat Bible Readings for the Home. Apoi a intrat la Banca Naţională pentru nişte tranzacţii. Acolo erau mulţi oameni care stăteau la rând, la ghişeu, aşa că preotul s-a aşezat pe un scaun şi a început să citească din noua sa carte.

  Câteva minute mai târziu, un oficial într-o funcţie foarte înaltă în guvern a venit şi, după o conversaţie uşoară, l-a întrebat pe preot dacă îi dă voie să se uite şi el puţin peste carte. După câteva minute în care a scanat cartea, preotul i-a cerut acelui oficial să îi înapoieze cartea. Spre surpriza lui, bărbatul i-a dat preotului 11 dolari şi i-a spus să îşi cumpere el un alt exemplar, care costa doar 5 dolari.

  La patru zile după ce acel oficial a citit cartea, a încercat să afle cine vânduse cartea acelui preot. Ajutat de alţi oameni, în cele din urmă a aflat de mine şi m-a invitat în biroul lui. I-am prezentat mai multe cărţi şi a plătit pe loc pentru şase seturi diferite de cărţi, alte câteva cărţi, printre care Mâini înzestrate, câteva DVD-uri şi CD-uri, pentru Tiny Tots Library şi My Bible Friends. Ce vizită uimitoare!

  Cine poate şti care va fi rezultatul? Ellen White scria: „Materialele tipărite constituie un instrument puternic, pe care Dumnezeu l-a rânduit pentru a fi asociat cu eforturile predicatorului pentru a vesti adevărul la orice neam, orice seminţie şi orice limbă. Mulţi oameni nu vor putea fi contactaţi pe nicio altă cale.” (Scrieri timpurii, p. 217). „Dacă editorii noştri [evangheliştii cu literatură] îşi fac partea cu credincioşie, eu ştiu, din lumina pe care mi-a dat-o Dumnezeu, că răspândirea adevărului prezent se va dubla şi se va tripla.” (Ibidem, p. 446).

  Dumnezeu este la lucru. Lui îi face plăcere să îi vadă pe copiii Săi de pe pământ care preţuiesc Cuvântul Lui şi tremură la învăţăturile Lui, căci acesta e rezultatul citirii scrierilor inspirate care iluminează Cuvântul Său. Din acest motiv, lucrarea evanghelistului cu literatură este pe drept numită „lucrarea cuvântului tipărit”.

  Shelda Tari, Vanuatu

  Cuvântul merge înainte - 2016. Dumnezeu este la lucru. Lui îi face plăcere să îi vadă pe copiii Săi de pe pământ care preţuiesc Cuvântul Lui şi tremură la învăţăturile Lui, căci acesta e rezultatul citirii scrierilor inspirate care iluminează Cuvântul Său. Din acest motiv, lucrarea evanghelistului cu literatură este pe drept numită „lucrarea cuvântului tipărit”.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...