Cuvântul merge înainte

  Dar inima mea nu tremură decât de cuvintele Tale. Mă bucur de Cuvântul Tău ca cel ce găseşte o mare pradă. (Psalmii 119:161,162)

  Într-o dimineaţă de vineri, fiind cu o expoziţie de carte în faţa unui magazin de papetărie, a venit la mine un preot şi a cumpărat Bible Readings for the Home. Apoi a intrat la Banca Naţională pentru nişte tranzacţii. Acolo erau mulţi oameni care stăteau la rând, la ghişeu, aşa că preotul s-a aşezat pe un scaun şi a început să citească din noua sa carte.

  Câteva minute mai târziu, un oficial într-o funcţie foarte înaltă în guvern a venit şi, după o conversaţie uşoară, l-a întrebat pe preot dacă îi dă voie să se uite şi el puţin peste carte. După câteva minute în care a scanat cartea, preotul i-a cerut acelui oficial să îi înapoieze cartea. Spre surpriza lui, bărbatul i-a dat preotului 11 dolari şi i-a spus să îşi cumpere el un alt exemplar, care costa doar 5 dolari.

  La patru zile după ce acel oficial a citit cartea, a încercat să afle cine vânduse cartea acelui preot. Ajutat de alţi oameni, în cele din urmă a aflat de mine şi m-a invitat în biroul lui. I-am prezentat mai multe cărţi şi a plătit pe loc pentru şase seturi diferite de cărţi, alte câteva cărţi, printre care Mâini înzestrate, câteva DVD-uri şi CD-uri, pentru Tiny Tots Library şi My Bible Friends. Ce vizită uimitoare!

  Cine poate şti care va fi rezultatul? Ellen White scria: „Materialele tipărite constituie un instrument puternic, pe care Dumnezeu l-a rânduit pentru a fi asociat cu eforturile predicatorului pentru a vesti adevărul la orice neam, orice seminţie şi orice limbă. Mulţi oameni nu vor putea fi contactaţi pe nicio altă cale.” (Scrieri timpurii, p. 217). „Dacă editorii noştri [evangheliştii cu literatură] îşi fac partea cu credincioşie, eu ştiu, din lumina pe care mi-a dat-o Dumnezeu, că răspândirea adevărului prezent se va dubla şi se va tripla.” (Ibidem, p. 446).

  Dumnezeu este la lucru. Lui îi face plăcere să îi vadă pe copiii Săi de pe pământ care preţuiesc Cuvântul Lui şi tremură la învăţăturile Lui, căci acesta e rezultatul citirii scrierilor inspirate care iluminează Cuvântul Său. Din acest motiv, lucrarea evanghelistului cu literatură este pe drept numită „lucrarea cuvântului tipărit”.

  Shelda Tari, Vanuatu

  Cuvântul merge înainte - 2016. Dumnezeu este la lucru. Lui îi face plăcere să îi vadă pe copiii Săi de pe pământ care preţuiesc Cuvântul Lui şi tremură la învăţăturile Lui, căci acesta e rezultatul citirii scrierilor inspirate care iluminează Cuvântul Său. Din acest motiv, lucrarea evanghelistului cu literatură este pe drept numită „lucrarea cuvântului tipărit”.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....