Un mesaj de dragoste

  Mârturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. (Iacov 5:16)

  După ce lucrasem toată dimineaţa fără să vând ceva, m-am întors acasă descurajat. După ce am luat prânzul, m-am rugat ca Dumnezeu să îmi trimită în cale cel puţin o oaie pierdută şi am pornit la drum. După un colţ de stradă, am văzut o casă care era cam izolată. Când am bătut la uşă, a deschis uşa un tânăr şi am început să îi prezint cartea Depression, stress and anxiety („Depresia, stresul şi anxietatea”). M-a invitat în hol, unde era întuneric şi plin de fum de ţigară. Terry mi-a spus că şi el suferea de depresie şi mi-am dat seama că aceasta era o „întâlnire providenţială”, trimisă de Dumnezeu.

  Terry avea cunoştinţe despre creştinism, dar nu vedea nicio relevanţă în viaţa lui. Apoi mi-a spus cum venise în Australia pentru a deveni dresor de cai şi cum ajunsese dependent de pariuri şi homosexual.
  Ne-am rugat împreună, iar el a cumpărat cărţile Depression, stress and anxiety, Gândeşte cutezător şi Mâini înzestrate. Pe o măsuţă, am observat o carte despre spiritişti şi l-am întrebat dacă îi place cartea. Mi-a spus că da.

  „Dacă îţi place acea carte, îţi va plăcea şi Tragedia Veacurilor”, i-am spus eu, după care i-am dăruit cartea. Pe prima pagină am scris un mesaj scurt, de încurajare. Apoi i-am povestit de ce Dumnezeu era relevant în viaţa mea şi atunci i-am observat pe cei doi colegi ai lui Terry că ascultau şi ei. Am ajuns să purtăm o discuţie spirituală interesantă, deşi scurtă. Le-am spus că „bunătatea” pe care o vedeau în mine era de la Dumnezeu. Cel mai tânăr dintre ei mi-a spus că studiase cu un pastor adventist de ziua a şaptea. Celălalt tânăr a întrebat ce părere are Dumnezeu despre homosexuali. I-am spus că Dumnezeu iubeşte pe toată lumea.

  Camera s-a umplut de un simţământ de bucurie şi fericire, în timp ce m-am rugat pentru fiecare pe nume. I-am cerut lui Dumnezeu să protejeze acea casă de spiritele despre care ei credeau că deschideau şi închideau o uşă din casă. Ieşind din casă, mi-am dat seama că vizita mea a făcut o diferenţă. M-am rugat să găsesc cel puţin o oaie pierdută, dar Dumnezeu m-a condus la trei.

  Andrew Kochanski, Australia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...