Un mesaj de dragoste

  Mârturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. (Iacov 5:16)

  După ce lucrasem toată dimineaţa fără să vând ceva, m-am întors acasă descurajat. După ce am luat prânzul, m-am rugat ca Dumnezeu să îmi trimită în cale cel puţin o oaie pierdută şi am pornit la drum. După un colţ de stradă, am văzut o casă care era cam izolată. Când am bătut la uşă, a deschis uşa un tânăr şi am început să îi prezint cartea Depression, stress and anxiety („Depresia, stresul şi anxietatea”). M-a invitat în hol, unde era întuneric şi plin de fum de ţigară. Terry mi-a spus că şi el suferea de depresie şi mi-am dat seama că aceasta era o „întâlnire providenţială”, trimisă de Dumnezeu.

  Terry avea cunoştinţe despre creştinism, dar nu vedea nicio relevanţă în viaţa lui. Apoi mi-a spus cum venise în Australia pentru a deveni dresor de cai şi cum ajunsese dependent de pariuri şi homosexual.
  Ne-am rugat împreună, iar el a cumpărat cărţile Depression, stress and anxiety, Gândeşte cutezător şi Mâini înzestrate. Pe o măsuţă, am observat o carte despre spiritişti şi l-am întrebat dacă îi place cartea. Mi-a spus că da.

  „Dacă îţi place acea carte, îţi va plăcea şi Tragedia Veacurilor”, i-am spus eu, după care i-am dăruit cartea. Pe prima pagină am scris un mesaj scurt, de încurajare. Apoi i-am povestit de ce Dumnezeu era relevant în viaţa mea şi atunci i-am observat pe cei doi colegi ai lui Terry că ascultau şi ei. Am ajuns să purtăm o discuţie spirituală interesantă, deşi scurtă. Le-am spus că „bunătatea” pe care o vedeau în mine era de la Dumnezeu. Cel mai tânăr dintre ei mi-a spus că studiase cu un pastor adventist de ziua a şaptea. Celălalt tânăr a întrebat ce părere are Dumnezeu despre homosexuali. I-am spus că Dumnezeu iubeşte pe toată lumea.

  Camera s-a umplut de un simţământ de bucurie şi fericire, în timp ce m-am rugat pentru fiecare pe nume. I-am cerut lui Dumnezeu să protejeze acea casă de spiritele despre care ei credeau că deschideau şi închideau o uşă din casă. Ieşind din casă, mi-am dat seama că vizita mea a făcut o diferenţă. M-am rugat să găsesc cel puţin o oaie pierdută, dar Dumnezeu m-a condus la trei.

  Andrew Kochanski, Australia

  Un mesaj de dragoste - 2016. „Dacă îţi place acea carte, îţi va plăcea şi Tragedia Veacurilor”, i-am spus eu, după care i-am dăruit cartea. Pe prima pagină am scris un mesaj scurt, de încurajare. Apoi i-am povestit de ce Dumnezeu era relevant în viaţa mea şi atunci i-am observat pe cei doi colegi ai lui Terry că ascultau şi ei.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...