Întâlnire la micul dejun

  Daţi, şi vi se va da; ba încă vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura. (Luca 6:38)

  În mai 2011, am vizitat districtul Newcastle din KwaZulu, Natal, Africa de Sud, şi am fost cazat la Cannon Lodge. Dimineaţa, la micul dejun, am observat un bărbat care se uita la televizor. Părea supărat văzând un reportaj în care se vorbea despre lucrătorii care protestau împotriva municipalităţii. „Ce e în neregulă cu aceşti oameni?” a spus el. „Au nevoie de Domnul.”

  Văzând ocazia care îmi stătea în faţă, am mers să îi vorbesc. După ce am discutat puţin, i-am spus că am o carte pentru el. Când m-am ridicat să merg să iau cartea, alţi doi bărbaţi m-au oprit şi mi-au spus că auziseră discuţia noastră şi voiau şi ei o carte. Aşa că le-am dat fiecăruia câte o carte, God Said Remember („Dumnezeu a spus: Adu-ţi aminte!”).

  Când m-am întors pentru a-i da cartea şi primului domn, el vorbea cu un cuplu de indieni. Le-am dat şi lor o carte. Ospătăriţa a cerut şi ea o carte. Apoi s-a întors şi a cerut încă cinci pentru colegii ei.

  O lună mai târziu, am vizitat pensiunea din nou. Am întrebat-o pe Thuli, ospătăriţa, dacă citise cartea. Mi-a spus că nu o citise, dar a spus că o colegă de-a ei, Precious, are o scrisoare pentru mine. Precious mi-a adus o scrisoare din partea mamei ei, Fundy.

  Am fost de-a dreptul surprins când am citit scrisoarea: „Vreau să-ţi mulţumesc, chiar dacă nu mă cunoşti. Lucrarea lui Dumnezeu este atât de uimitoare!” Apoi mi-a scris cum se rugase şi plânsese întreaga zi, căutând călăuzire de la Domnul, până la miezul nopţii. Apoi a fost cuprinsă de o stare de calm. Chiar în ziua următoare, Precious i-a adus cartea.

  Fundy a citit cartea şi în Sabatul următor a păşit într-o Biserică Adventistă din Newcastle. Astăzi, ea este membră activă în biserică.

  Probabil că nu îi voi mai vedea niciodată pe ceilalţi oameni cărora le-am dat cărţi, dar ştiu că în acele cărţi se află adevărul lui Dumnezeu. Dacă oamenii le citesc şi lasă ca mesajul să pătrundă în inimă, cu siguranţă ne vom întâlni în Cer.

  M. Francis, Africa de Sud

  Întâlnire la micul dejun - 2016. Am fost de-a dreptul surprins când am citit scrisoarea: „Vreau să-ţi mulţumesc, chiar dacă nu mă cunoşti. Lucrarea lui Dumnezeu este atât de uimitoare!” Apoi mi-a scris cum se rugase şi plânsese întreaga zi, căutând călăuzire de la Domnul, până la miezul nopţii. Apoi a fost cuprinsă de o stare de calm.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...